В тази тема не искам толкова съвети защото незнам дали ще можете да ми помогнете а по скоро искам да споделя какво ми се случи днес .. По принцип маика ми е доста нервна жена винаги вика за щяло и нещяло ... Много пъти ми е викала и е посягала да ме удря дори ме е удряла 1-2 пъти .. понякога съм виновна не отрича но понякога за нещо малко за което просто може да направи забележка ... И така днеска се прибирам от село и те с бащами отиват да гласуват само си казахме 2-3 думи и толкова ама тя беше някфа весела ... после се прибира сама и точва да крещи (винаги когато татко го няма се случват тез неща ) и аз се стреснах викам какво стана и тя каот зе да ем нарежда мърла съм била крещи ми че стаята ми съм я числила от 6 дена .. а тя нзае че винаги когаот имам време я чистя ... и после ме кара да чистя едни гадости .. А след това ми бъркала в шкафчетата и намерила 15 бележкки от личен лекар като се побърка таз жена .. като вика звъня на класната ти личния лекар на всички и аз и викам успокоисе не са мои .. а те наистина не са мои само 2 са мои другите са на едни мои приятелки и тя нее и звъни да каже на класната и аз и викам Ако искаш повече да не стъпна в даскалото звъни .. цяло ни училище е пълно с тез бележки и ако някои разбере ще стане много лошо а после като се разбере че от мен е тръгнало всичко в училище няма да мога да стъпна и аз я моля .. ако иска да ги изгори всичко друго но не и да ходи с тях при директорката а тя не и не.. Нензма какво да правя казах и че ще избягам от нас ако направи някоя глупост и в училище няма да ступна .. А тя не ме интересува прави какво си искаш .. Имам чувството че тя не ме обича така както една маика обича своето дете .. Това за мен не е живот винаги аз сам виновна за всичко дори и приятели нямам вече и все заради нея .. Просто незнам какво да правя ..
Благодаря на всички които прочетоха темата знам че е дълга и се извинявам за това