- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Край на стачката
Айде край на тази пуста стачка
http://www.dnes.bg/article.php?id=43266
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Нееееееее , щастието ме напуска!!!!![]()
![]()
Може и да не е толкова злее
ама ееее
![]()
![]()
s0o inl0ve...
Eeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Айдеее, честито и приятно ви наваксване на пропуснатите нещаСамо не разбрах ще ви взимат ли от ваканциите или ?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Dano neni vzemat ot vakanciite![]()
![]()
=D>
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
хахаа Мислиш ли че на едни ще взимат на други не.Ако ще взимат взимат на всички може да нямате какво да правите ама ще киснете по класните стайПървоначално написано от miloto_girl-4e
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Йеее, най-накрая![]()
![]()
![]()
В моето училище никой не е стачкувал.Тогава няма логика да вземаме от ваканциятаПървоначално написано от Anf3tamin4o
ot vtornik zaradi balotaja nali
хах са ще се окаже до други ден макс ,че няма да учим![]()
мхм от вторник се почват мъките :P
от твоята...клавиатура, в Божиите... очиПървоначално написано от find_m3
![]()
оффф като знам кфо ни чака...![]()
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
еех... искам да почваме даскало по-бързо само, защото ще си еем майката да наваксваме, НО това не ми харесваНяма ли веднъж завинаги да се приключи?! Омръзна ми ден за ден да стават нещата...„Запазва се стачната готовност и възможността за предприемане на всички разрешени от закона протестни действия в защита на справедливите искания за българското образование“![]()
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
Айдеее от понеделник ние сме на училище![]()
![]()
![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ПО ВСИЧКИ ДЯВОЛИ!!!!!!!!!!!!![]()
Чул те Господ, ама вече май няма измъкване.хах са ще се окаже до други ден макс ,че няма да учим![]()
![]()
![]()
Em... ne se kefq vuobshte!Dano pak stane ne6to 4e da ne trugnem na daskalo
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
тц тц тц ... как ще свърши е ... ся тряя да ходя на даскало ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
a samo ne razbrah povi6iha li im zaplatite i s kolko??
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абе яко ни е ама после като ни вземат ваканциите и през ден правим тест няма да ни е яко така че колкото по-скоро започнем толкова по-добре ..Първоначално написано от sasha_90