.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

По-бърз растеж на косата

zdraveite xora abe da vi pitam kak po burzo moje da mi porasne kosata 6toto sq sum kuso ne6to nqkvi maski li da izpolzvam kakvo molq seriozni otgovori

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен
    Град
    Своге
    eiii brao as misleh da pusna su6tata tema,glei sq as vseki den si izplakvam kosata s koppriva,pravi q mnogo qka,obaa4e kato gledam ne raste aa hora da vi pitam ima li nekuv 6ampoan za zasilvane na razteja na kosata za po-burzo i da ne e skup do kum 5 lv
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

molq vi naistina mi trebvat malko suveti

не знам дали има и какво има..само знам че косата расте с 1 см на месец..
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

ми мисля че от хининовия шампоан косата се стъстява и расте по бързо.не е мн скъп.има го по аптеките \/

VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Да, усещам колко е "спешно".

знам за някаква маска с тривитаминол и хининова вода.. ама забравих точните съставки
    ако положението е наистина трагично - другия вариант е да си прикачиш изкуствена коса (не те съветвам да го правиш обаче)

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    blg
    vzemi si hininova voda na kokona

Ползвай хининова вода на всяко купане. Втрива се в корените, струва до левче. За друго подобно средство не се сещам. Прави и домашни маски, защото освен дълга, косата трябва да е и здрава

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qNcHe7y
    да бе,точно с толкова расте...преди 2 месеца някъде се подстригах и вече има поне 6-7 см отгоре.За секи човек е различно

Пробвай с ампули за бърз растеж на косата , помагат :P
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Едно добро решение за проблема ти е тривитаминолът. Той сгъстява косата и спомага бързия й растеж. Можеш да си го купиш от ветеринарните аптеки. Струва около 5 лева. Точно определена рецепта за маската няма. Можеш да го добавяш като съставка към всички маски. Ефектът ще е същият. Аз лично го нанасям с четка за зъби и след 2 часа измивам маската.
    Хининовата вода не сгъстява косата, а само засилва растежа. Струва 80-90 стотинки и се купува от аптеките. Нанася се след къпане на суха коса в корените с памуче. Можеш да я използваш колкото искаш пъти, няма странични ефекти.
    Дано да съм ти помогнала

Хининова вода - стимулира растежа,възпрепятства окапването,заздравява косата;

Счукан аспирин или хинин - може да се смеси с шампоана;

"Себорал Форте" - главно при пърхот,но също стимулира растежа и сгъстява косата;

"Стимулант за коса на Икаров" - за бърз растеж;

Хума - разрежда се с вода или зехтин и се нанася в корените;

1-2 супени лъжици оцет,разтворени в 1 литър вода - за мека коса.

Шампоан Garnier fructis long & strong

Шампоан "Милва с жен-шен и хинин" фирма- "Ния" - 2лв

Шампоан на "Тивес козметикс ООД" с хинин и орех, лилава опаковка

Маска на Denise за разтеж

Тези ги четох някъде и си ги запаметих на компа да ги знам, обаче незнам дали действат.

Ето и една домашна маска:

Продукти :

2 лъжици хума
    1 с.л. алкохол
    2 с.л. зехтин
    1 жълтък

Начин на употреба :

Нанесете и увийте с найлонов плик или шапка за баня, измиите с хума и нанесете балсам.

Обаче не пишеше колко време седи на главата. За тази маска също не съм сигурна дали действа, защото не съм пробвала нищо все още Надявам се да съм помогнала И тривиталинол (витамини АД3Е) както каза hungry_vampire_f

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    opredeleno pomaga mn ne sam q polzvala no 1 priqtelka q polzva6e i stana dosta dalgi4ka

0т хининовата вода & хининовия шампоан косата много се изсушава а при мен и ефект нямаше!
    От стимуланта на Икаров се омазнява,ако не се изплакне хубаво,а и миризмата му не е особено приятна.Ефект пак не видях.
    Сега се мажа с бадемово масло на Икаров..ако не друго,поне ми стои готино.
    ПС:шампоанчетата и водата със хинин не помагат,защото в тях много малък процент е хинина,който всъщност върши цялата работа.Бог знае с какво са натъпкани

1)Hininova voda.
    2)Maska na DENISE (s j1ltata kapa4ka).
    3)Svaren 4em6ir,4iqto voda posle se vtriva v korenite.

ee moqta puk mn se mazni ot xininovata voda...i mejdydrygoto pone za moqta kosa kolkoto po 4esto q miq tolkova pove4e raste.proletta mi be6e do kum ramenete sega e dulgi4ka ama ot xininovata voda efekta ne go zabelqzax

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Totally-Erected,косата се изсущава само ако не я подържашне можеа ползващ само шампоана и да искаш ефект,аз комбинирам хининовияшампоан и след това нанясам маската на шаума с кокос стоя 3 минутки и изплаквам и косата найстина расте. за две седмици порасна близо с 3см. освен това нанасяите и кристали за коса,те предотжратяжат цъфтенето на косата т.е няма да ти се налага да се постригваш 4есто.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

А да попитам тая хининова вода омазнява ли косата и колко пъти в седмицата се ползва?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    А да попитам тая хининова вода омазнява ли косата и колко пъти в седмицата се ползва?
    На мен ми се омазнява- принципно е хубаво честичко да се използва.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от peteto89
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    opredeleno pomaga mn ne sam q polzvala no 1 priqtelka q polzva6e i stana dosta dalgi4ka
    взимам веднага че аз пускам коса до корема а ми е до брадичката

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Всеки казва различно. На мен лично не ми я омазнява. Има много приятен аромат

От хининовата вода косата расте по-бързо или поне така ми се струваше доскоро. В крайна сметка, за да се забележи ефекта трябва да минат няколко месеца. А през това време косата си е порасла, така или иначе расте с по 2 см на месец. Така, че вече взех да се съмнявам, че има ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си