.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    майната и на комунистическо Славянска(робска) Сервия

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Абе умен толкова ли не можеш да схванеш за какво става дума тук ? Толкова ли не можеш да схванеш, че сърбомани няма, а само горди Българи, които отлично знаят какъв е Българския Национален Интерес и неотклонно го защитават ? Остави, че утре ще пламнат Родопите, остави, че има план за Велика Албания, който и на врабчетата е ясен, остави дори, че сърбите чисто религиозно и расово са ни братя. Чисто геополитически ако щеш погледни на нещата и се замисли как избухва Междусъюзническата, и се сети, че пак заставаме сами срещу целите Балкани. А да забравих - не сме сами - с турците сме.
    Какви братя са ти тия бе?
    Направиха милион и половина българи отделна нация,на това ли викаш братя?НЯМА план за велика албания,има план за дестабилация на европа,и Родопите НЯМА да пламват,те половината оттам се изселиха в испания вече!Ти май не разбираш,че България не е сърбия!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

По принцип въобще не се интересувам от политиката.
    Уча я като предмет, но само толкова.
    И въпреки това, СДС ми харесва най-много.
    По тяхно време като че ли беше по-добре, от колкото
    При НДСВ, и сега БСП и ДПС.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Абе умен толкова ли не можеш да схванеш за какво става дума тук ? Толкова ли не можеш да схванеш, че сърбомани няма, а само горди Българи, които отлично знаят какъв е Българския Национален Интерес и неотклонно го защитават ? Остави, че утре ще пламнат Родопите, остави, че има план за Велика Албания, който и на врабчетата е ясен, остави дори, че сърбите чисто религиозно и расово са ни братя. Чисто геополитически ако щеш погледни на нещата и се замисли как избухва Междусъюзническата, и се сети, че пак заставаме сами срещу целите Балкани. А да забравих - не сме сами - с турците сме.
    Направиха милион и половина българи отделна нация,на това ли викаш братя?НЯМА план за велика албания,има план за дестабилация на европа,и Родопите НЯМА да пламват,те половината оттам се изселиха в испания вече!Ти май не разбираш,че България не е сърбия!
    Така ти в Родопите не си стъпвал нали ?
    План за Велика Албания има от десетилетия и за съжаление след още по - малко ще доживеем да го видим осъществен.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

План за Велика Албания има от десетилетия и за съжаление след още по - малко ще доживеем да го видим осъществен.
    pro6tavai ama spored mene velika i albaniq ne se vruzvat v edno izre4enie

Град
    София
    Радвам се да го чуя. Ако някой те и питаше щеше да е супер, ама...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Човек, и според мен не се връзват. Като територия и Македония един ден може да се нарекат "Велика", ама като икономическо развитие смятам, че думи като "Велика" и "Албания" не бива да се смесват, защото са безкрайно далеч една от друга.
    Левски шампион але але!

tva e hubavoto na foruma 4e moje6 si kazva6 mnenieto kudeto, kogato i kakto iska6

Супер фен
    Град
    Варна
    НДСВ
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    НДСВ
    Сполучлив аватар.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ATAKA mada faka
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Така, аз на практика съм живял 1/4 от живота си в Родопитеи именно заради това познавам МНОГО помаци(млади при това),които знаят,че са Българи и са с българско самосъзнание,да има и такива които се мислят за турци,НО това си е техен шибан проблем!Пак ти казвам да правиш разлика между българи и турци от една страна и албанци и сърби от друга!Между българи и турци никога(поне през последните 50 години) не е имало сериозни търкания(освен Възродителния процес),да има и такива недоразумения като реджеп мула ахмед, адем кенан,пендерес кургюн и тн.,но и без такива не може.Никой няма да се отделя от България най-малкото,защото България все пак е член на НАТО и ЕС.Едно подобно желание не смятам,че дори ще бъде подкрепено и от турция,щото това окончателно ще сложи край на амбициите им за членство в ЕС.В момента си имат достатъчно проблеми с Гърция,едва ли биха отворили фронт и на България.Друг е въпросът,че турците така или иначе трябва да бъдат изселени...

А по въпроса за албанците и сърбите ще ти изясня някой неща.Тито (словено-хърватин) беше начело на Югославия през по-голямата част от съществуването й.Има един интересен период от неговата биография, за който не се знае абсолютно нищо.Случайно или не точно тогава усташите са в апогея си(период, в който са избити около 700 000 сърби от тях).Само този факт е показателен за "любовта" между сърбите и хърватите.Та след войната чичо Тито започва заселване на албанци в Косово. Всъщност този демографски бум на албанците е финансиран от Тито.И естествено започват търканията.Създава се АНО,сърби изчезват безследно и тн. 1990 идва на власт Милошевич - сърбин.1999 изпраща войски да ликвидират АНО.НАТО започва бомбардировки в Събрия, Милошевич започва етническо прочистване на албанци в отговор.От тогава Косово напрактика не е част от Сърбия.Хиляди сърби се изселват в Сърбия,горят се домове,режат се глави и тн.2004 - три албански момчета са намерени удавени при странни обстоятелства край Косовска Митровица.Започват погромите на албанците - горят се десетки църкви и домове на сърби,и малкото останали от тях в южно Косово се изселват.

Можеш ли да направиш аналогия с българи и турци?

ПП:Точно това ми го е разказвал косовски албанец!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    НДСВ
    Сполучлив аватар.
    Еми не знам дали е сполучлив,но цвета на косата нищо не означава нали така???Най-вече го сложих за майтап..А относно партията - не съм я написала просто,за да има някакъв отговор,наистина им симпатизирам...Това си е право на личен избор и абсолютно никой нищо не може да ми каже по въпроса!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Русе
    НДСВ
    Тия съществуват ли още?
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    София
    ^

Ми имат там половин до един процент....

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    ВМРО, ДСБ, СДС, Герб /мисля, че беше политическа група обаче/ - стават.
    НДСВ - горкичките...
    БСП /или според мен е по-правилно да се каже БКП/ и ДПС - на съд

Иначе симпатизирам на моята бъдеща партия. Политиката е изключително скучно нещо, но се налага да оправя Бълагрия.
    Говоря сериозно, не се смейте, ще видите като стана министър-председател, ще променя цялото държавно устройство. Много отрано започнах с предизборните кампании май...

СДС - ами те създадоха демокрацията най-малкото
    ГЕРБ - популизъм
    Б(*П - тъпи комунисти с леви разбирания и лява резба
    НДСВ - зеха квот можаха, дотука са
    Атака - тоя е луд. психар. ще ни докара гражданска война
    БНС - ами луди хора ; гвардията на расате - е вече си имаме и нациски отряд ке тепат циганите и турците , абе и тия са луди
    и тва е , а тия бабки по автобусите дет само приканват за уважение към БКП и ТЖ

Град
    Sofia, Bulgaria
    Явно в България още няма партия която да заслужава моите симпатии!
    ...

Цитирай Първоначално написано от $@$|-|0
    Най-много на Атака, но също така ми допадат ДСБ, СДС и ГЕРБ.
    Как може да ти харесва атака като харесваш и дсб- ДЕ СЕ ЕБЕ и СДС то противоречиво да харесваш атака и СДС
    А пък Аз ше кажа АТАКААА!!!!

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    Цитирай Първоначално написано от nazistka
    Явно в България още няма партия която да заслужава моите симпатии!
    а и сигурно чакаш да се появи някой със странно мустаци и да ръкомаха като луд и да приканва за чиста нация
    А ти кво чакаш след 50 год. хората да ги е срам да се нарекат българи, защото не знаят баба им с кой циганин е спала!?!!
    едно е да те е срам да се наречеш българин, а съвсем друго е да избиваш някои националности. Ако нещо е в състояние да ме накара да се срамувам да се нарека българин, то това са Волен Сидеров, Расате и скиновете и Вучков и др комунисти

Град
    София
    БНРП също и ВМРО

Град
    дупката на геврека
    ATAKA
    да доди Воленчо да напраи 1 2 граждански да махне манго и аише и брат им асан

Град
    София
    Абе хора.....имайте си каквото си пожелаете мнение, аргументирайте си го на воля. Ама за чий трябва да се говорят наизуст смехотворни глупости за хора, които сте виждали само по бтв новините да кажеме. Срамувай си се от каквото си пожелаеш, ама поне знай от какво се срамуваш. Защото аз се гордея, че познавам Волен Сидеров и знам какъв е той в действителност и каква е душевността на най - близките му хора. Гордея се, че съм имал щастието да черпя знания от такива изключителни личности от първа ръка. Гордея се, че знам от какво се гордея !

Абе хора.....имайте си каквото си пожелаете мнение, аргументирайте си го на воля. Ама за чий трябва да се говорят наизуст смехотворни глупости за хора, които сте виждали само по бтв новините да кажеме. Срамувай си се от каквото си пожелаеш, ама поне знай от какво се срамуваш. Защото аз се гордея, че познавам Волен Сидеров и знам какъв е той в действителност и каква е душевността на най - близките му хора. Гордея се, че съм имал щастието да черпя знания от такива изключителни личности от първа ръка. Гордея се, че знам от какво се гордея !
    абе ти хубаво черпи знания от такива като него ама кво ще стане ако го изберем - гражданска война. За това такива като него като Вучков и др комунисти от Б(*П не трябва да бъдат на власт ( то и ДП(* не трябва да са на власт ама кво да се прави ще ги търпим) та България трябва да има дясноцентриско правителство

Град
    София
    Пак глупости говориш. Освен да си препиша предишния пост в отговор незнам какво друго мога да направя :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си