- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- На коя партия симпатизирате?
е кво глупости говоря - не беше ли той човека който приканваше към саморазправа с мангалите, когато бяха убили един професор в едно заведение - заслужаваха си го , но ако това се случи ще има гражданска война и от нея можем само да изгубим![]()
СДС
Виж сега. Волен никога по никакъв повод не е казвал в общественото пространство думичките " циганите на сапун ". Включително тогава не е и приканвал към физическа саморазправа, а само отделни групички на митинга подстрекаваха към определени действия. Въпросният професор доколкото знам от познати е бил голям човек. Още по - голям човек бе зверски убитият в атентата във влака София - Кардам професор Рашо Рашев, който имах изключителното щастие да наричам свой приятел. НО не съм тръгнал да избивам цигани и турци. И не гражданска война няма да има когато ( да когато, а не ако ) дойдем на власт. Защото ксенофобията далеч не е залегнала в програмната схема на ПП АТАКА, на Фронт Насионал, на Вламс Блок или на Партията на Свободата. А това как ти го представят платени колониални журналисти и администратори е съвсем отделна тема.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Абе ти да не си разведчика от стара загора под прикритие!Първоначално написано от Sevt
Той беше един истински не-ксенофоб
АТАКА официално не е ксенофобска партия, но има ксенофобски електорат. Колкото и да ти е кофти.
Пак ли изпълзя от някъде... :/
Както и да е поради абсолютната каша, която е в главата ти и тоталната ти невъзможност да водиш културен и аргументиран спор, не възнамерявам и да се опитвам. Само ще ти припомня, че токущо нарече 700 000 Български патриоти ксенофоби.
П.П. За да не те затруднявам да търсиш още " компромати " следвашия аз ще ти го дам. Ето Волен на чашка, как може![]()
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
е то нз дали има политик, който да няма такива интересни снимки - аз лично нямам нищо против АТАКА, но предпочитам по-умерените десни идеи![]()
Еми много ясно. То и на мен ако след 20 години ми извадят снимки от сегашните времена какво ли няма да има....въпроса е да не се измислят такива " компромати " а снимки на юпита с бели якички по лодки с мутри и подземни босове да потъват в нищото![]()
Къде съм казвал какво мисля или не ? Ти си последния човек на който ще се обеснявам, просто констатирах, че нарече 700 000 Български патриоти ксенофоби.
М/у другото можеш ли поне в един пост да не показваш, че си на 14 ?
Хехе -
най сте ми смешни такива анти-фа като тебе маскирали се вече в АТАКА и си мислят че АТАКА няма да ви ИЗМЕТЕ като ЦЕНЗУРА!!!
ЦЕНЗУРА анти ЦЕНЗУРА .
2 точка от правилата
moderated by Coki
Къде съм казал съм ли или не съм " анти-фа". Кого от къде ще или няма да измете АТАКА не разбрах ? Вземи се научи да пишеш грамотно и културно бе лапе![]()
уфф...аре стига сте се обиждали....много се дразня като почнете да се заяждате за глупости...няма универсална партия, която да ни хареса на всички, едните са такива, другите нз кво..има ли смисъл, като така или иначе всички сме пионки в ръцете н "големите играчи"....нищо не променяте с детските си спорове, освен, че си влошавате настроението за глупости е се дразните ненужно.... моля ви...имайте си мненията, но без лични обиди. За това са изборите, не да се карате, а като цивилизовани хорица послушно да си пуснете бюлетинката в урничката, а после, ако не са ви изпревалили камионите, тъпкани с турчета, евентуално да променим сотуацията....
Не мислите ли, че в крайна сметка, всички искаме да живеем по-добре и по-нормално....?!
Ужас колкото повече говорите за Атака мада фака все повече ми заприличва на няква секта дето промива мозъците на тийнейджърите.
Ами тогава вземи Златина Савова и ни обяснете колко добри управници са президента Георги Първанов и премиера Сергей Станишев.Първоначално написано от happy_cute
![]()
Левски шампион але але!
а пък БСП една полза извадиха.....
занапред да има да им чистим лайната....
не казвам,че БСП са направили нещо,далеч съм от тези помисли,просто казвам,че Атака нищо засега на са направили,а повечето тук ги величаете.
аз съм дооста разочароване,защото имаше едно време,когато мислех,че те са единствената партия,която ще 'оправи България',ама...нъцки.![]()
прав си...
аз изобщо не мисля, че има партия, която би направила кой знае какво...
според мен хората величаят АТАКА, защото имат радикални идеи и обещания.
защото вече са отчаяни и се чудят на кого да вярват, поради факта, че сегашните са едни боклуци и толкова сътвориха едно голямо бунище.
ето виж, примерно, дойде Симеон, обеща на 2-3, че ще "оправи" Б-я за нз колко си дни и какво...?! гласувахме за него, избрахме го (не включвам себе си, говоря като мнонзинство) и нищо... след нз колко си дни той си взе шапката и ни каза едно мазно "опа....сори". Ама нали през тва време гълташе парите и обираше лаврите....
друг пример. Бат'Бойко. Много беше голям, много се надуваше, много идеи даваше кое как да се направи. боклука къде щял да се изхвърля, тва-онова. избрахме го (пак не включвам себе си) и к'во...не казвам, че не направи нищо за Сф, напротив, много проблеми реши, но боклука пак стои смърди гадно, само дето ега смърдят и пластмасовите кофи, запалени от изроди....
както виждате ние всичкото сами си го правим...
та ся евентуално ще ги изберем АТАКА и пак ще им лижем лайната след време...(с извинение!...)
ма те до ся добре ни ... "оправяха" ...Първоначално написано от extreme_
леко ни го вкарваха отзад и ни го изкарваха през носа.....
така си е...
в крайна сметка всеки трябва да гласува,защото не може да оставиш народа да ти избира управниците.. просто не може,повечето българи са идиоти
обаче ние пък за кого да гласуваме...
за БСП,дето ни го бутат анално толкова време вече..
за ДПС,които работят против държавата?
или за СДС,видяхме го Костов какво представлява![]()
нямаме алтернативи просто..
дам....съгласна...тъжно, но факт.
нз кво да ти кажа вече. видяхме всички, че няма значение от коя партия си вече. всички искаме нещо по-добро, вярваме в обещания и се разочароваме от това, което се случва в действителност.
гадно е д разбереш, че искаш/не искаш, все ти го вкарват и винаги боли......
Републиканската партия![]()
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Плачете комунистчета колкото си искате, но България е на правия път в ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКО-АМЕРИКАНСКИЯ съюз!
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki