- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Храните на "Мак Доналдс" не се развалят 60 дни
Веригата ресторанти за бързо хранене "Мак Доналдс" произвеща вредни храни.Учени го установиха след като направиха няколко експеримента!Обикновеннат храна се разваля след няколко дни,а храните произвеждащи се от веригата,могат да стоят "неподвижни" 60 дни,като само се стопля ястието и нищо му няма.Следващият експеримент,който ужаси много хора е,че американец-доброволец се подложил на месец-два единственно и само на храна от "Мак Доналдс".Резултат бил следният:мъжът хванал опасни болести.За перода между 30 и 60 дни,при хранене единственно от "Мак Доналдс",се е открило твърдението,че така давате на организма да поглъща между 15 и 30 кг чиста захар,и също толкова кг чиста мас!Другото изследване,за потвърждение,че храната на веригата,която изхранва 70% от Америка,е опасна, е:след като тяхната храна изстине,не е вкусна,и не мирише на нищо....с обикновената храна не е така:винаги е вкусна...Тлъстеенето е един от основните проблеми в света,и "Мак Доналдс" допринасят за това с около 60%!![]()
П.П Темата е от Форумът на Планета.
ооооо, нееееее
нима съм живял в заблуда ? сбогом биг мак, сбогом млечен шейк
![]()
Еми те повече от половината американци са с наднормено тегло , дори и на големи постери в цял САЩ да го разлепят те ще продължат да се тъпчат с вредни полуготови храни , пълни с мазнини и захар.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Мене си ме кефят храните и ще продължавам да се тъпча.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Otdavna ne sum qla ot tam i 4estno kazano ne smqtam...ne mi dopada hranata..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
и аз много ги обичам (: жалко,че в моя град няма...Първоначално написано от Anf3tamin4o
i tuk nqma ot izwestno wreme i slawa bogu - to zatowa tuka powe4eto sa finni i slabi4ki kat kl4ka za zabi, makar 4e 4uh 4e skoro 6teli da otvarqt pakПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Звучи доста гадно.В моя град няма Мак Донълдс,но мисля,че другите сандвичи и банички разни дето се продават тук,не са много по-различни.И въпреки това не бих се лишила от мазна вкусна баничка.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Самия вкус на храните не ми допада,всичко е така изкуствено ауууето,че и статистиките доказат,че освен всичко останало,продуктите са вредни и опасни за здравето дори.Аз обичам да ям вн КФС.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Говорете си каквото искате. Много неща в тоя живот са вредни, а до сега съм рупал и продължавам да рупам пре-доволно МкДоналдс.. и да ви кажа - жив и здрав съм си, да чукна на дърво.
Е тва на мен не ми е проблем.Щото съм вег.
ама бая хора верно се тъпчат с тия боклуци.
Аз от МакДоналдс само сладоледа ям.
Сега е момента да ми кажете че и в него има някви химии и помии.
![]()
![]()
![]()
Здравейте здравословни салатки.Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
То за Мак-а з се знаят 1000 неща и отделно има още толкова слухове.
Знаете ли ,че в едно от кюфтетата, които ги слагат по бургерите, може спокойно да съдържа месо от 100 различни животни?
Преди време пък беше намерена сперма, пак в някви кюфтаци...абре простотии.
Хората знаят много добре за какво става въпрос.![]()
В такива моменти се радвам, че не ям месоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Между другото, никога не съм харесвала МакДоналдс. Признавам само картофките и шоколадовия шейк :P
Въпреки всичко, пак унищожавам по някой сандвич от време на време.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Да му мислят жените вредно невредно аз колкото и да ям никъде не ми се лепи...![]()
![]()
а си ми е вкусотийка незнам!Мразя KFC отвратително е особено като слагат ония гадни листа от маруля
![]()
![]()
![]()
KFC и Мcdonalds са еднакви боклуци. Вчера ядох в KFC и още вечерта ми беше зле, а за сутринта да не говориме. Вече от тези "заведения" за бързо хранене няма да ям.
Абе аз пак си ги ям квото и да пишат![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Първоначално написано от MG-X-Power
Хихи,ама те пък са много вкусни и хрупкат.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
:P
![]()
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Аз бих се изкефил ако намеря такова нещо.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Стига бе, виж, че даже има перушинкаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
![]()
Това за мен си е гадост-панирана, кокоша глава + перушина.
единственото нещо по темата което мога да кажа еI'M LOVIN' IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!