- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дали ще правим входно?
Преди стачката трябваше да правим входно по математика и утре имаме матем. та дали ще правим след като има толкова невзет материал?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ем', аз утре имам по БЕЛкеееееф...
![]()
И няма да отучвамеееееееее =D>
nedei da riskuvash ... izbqgai![]()
...love is in the air ... ;]
Попринцип входни не би трябвало да има.Така е решено.Друг е въоросът какво ще и кефне на учителката ви.И ако влезе и ви нареди да правите няма кфо да кажете-все тая.Хахехаех и къф беше тоя съвет да избяга...мамка му-това е входно, то дори не би трябвало да се има впредвид... а дори и да се...?Достатъчно качествено ни го завряха във всички дупки с тази стачка (особено на тези като мен, които са последна година), че да ме ебе дали ше влезе и ше каже , че имаме входно или не...
И в крайна сметка, зависи от класа ви като цяло.Ако реагирате адекватно на ситуацията и й обяснте човешки и с подход как стоят нещата-кратко и ясно, няма да имате никфи проблеми.Манипулация, братле...
![]()
Ние по-повечето предмети няма да правим.За вас нз![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ние за днес бяхме в същата ситуация, само че по БЕЛ и правихме...
Ми ако даскалката или даскала ви е недоволен и иэнервен от стачката,може и да реши да си го иэкара на васАма предполагам,че няма да е чак толкова жесток
Все пак в момента нямам боб,иваче щях да хвърля и да ти кажа със сигурност..
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Няма страшно,то и с леща стават тези далавери.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Сега по темата-супер глупаво и подло ще бъде,ако съответният учител ви спретне,такова номерче.
Все пак,ако наистина се окаже така лош,се правете на удерени,демек-Не чух,Не разбрах,Ама как такаи тем подобни изразчета...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от be_true
...Къ моЕ сА кефиш на входни нива...???
....Ние имахне още преди ста4ката по биология....аз бях забравила,4е сме имали...
...В понеделник имахме...2 по математика и ... физика...По математика сигурно ше изкарам....3 или 4... и по физика така...много жалко,щото съм 7 клас
...Ама все тадат тва,дето не сам у4ила...ина4е у4их...В петък по история...др. понеделник по физика и география...бе мани мани...от горе на вси4кото си имам и гадже...дето иска само да излизаме
...БЕ нямам нищо напротив....ама имам 4увството,4е ми пре4и да у4а...ииии...не знам кво ше права
...Ама няма да се разделим
![]()
![]()
Първоначално написано от SuNsEt
ам и аз имах гадже и ми пречеше на училище и за тва понеже съм 7-ми клас го оставих,защото ми е мн важно да вляза!Все пак тва определя бъдещето ми![]()
Решихх,че е по-важно да си гледам училището,после като вляза ще има гаджета
![]()
![]()
![]()
И аз си виках,че няма да го оставя,ама.. просто един ден седнах и помислих и после му казах за тва и скъсахме![]()
![]()
.Важното е,че сега сме си фр
![]()
...
Аааааааа....оплесках "Епопея на забравените"![]()
Яко зле съъъъм(написах, че са поеми и то... 32, забележи)
Както и да е...скоро чакам класното![]()