- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къса плетена жилетка
Здравейте! Трябват ми снимки на къса плетена жилетка....от тези които са дълги горе долу до под бюста....надявам се да се сетихте....Ще съм изключително благодарна, ако ми помогнете в търсенето![]()
![]()
![]()
казва се болеро пишеш в гугъл и ще ти излязът много сайтове и снимки за него![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
off i az gi gledah teq jiletki no kak da q obleka kato imam palaski![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Охх имам една такава много готина,кафява от FOX,ама сега ме мърэи да я снимам,да я качвам...но ако се чудиш откъде да си намерш ,потърси във FOX /ако още ги има/ или в Ninka.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
http://www.diacheli.com/shop/boutiqu...mart&Itemid=47
http://www.diacheli.com/shop/boutiqu...mart&Itemid=47
http://www.myshop.bg/product_info.ph...4b9698b75315db
намерих тези, но лично на мен са ми малко грозни![]()
SMILE FOR ME NOW
Няма да обличаш.Няма нищо по-грозно от момиче с паласки и къса блузка/жилетка.Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
на мен майка в момента ми плете такава![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
4e sa grozni grozni sa ama aide...![]()
![]()
![]()
?-ос на вкус..сеш са ..Първоначално написано от zabludenata
успокой топката само да не дигнеш кръвното .. пхахаxa
Ами готини са , само че имат един недостатък ... като се разтеглят и отзад на гърба щръкват адски грозно ... иначе моделите ме радват![]()
Аз Им@М н0 н3 н3 пл3т3н@ каТуУ В@шТ3 б@б3шк! ж!л3тК! а 3 0т пЛ@тТ
УбИчЪъЪъм Фи
Ae сладки са. Може да си купя и аз, ако намеря някъде...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
По постовете ти съдя колко си проста.Плетените били бaбешки,а нейната от плат ..Първоначално написано от gery_berry
Няма да коментирам.
По темата: На мен лично доста ми допадат,сладки са.
това означава че не ти стои добре...мойте що не щръкватПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Az imam mnogo takiva jiletki i mi haresvat ujasno mnogoСпоред мен са много ефектни
![]()
И мене страшно ме кефят,но до сега не съм срещала да се продават такива по магазините.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
vij v terranova i caliope ima mn golqm izborПървоначално написано от _miShlence_
![]()
10xПървоначално написано от snow__queen
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Габи що не покажеш някоя снимчицаПървоначално написано от snow__queen
Ако може де.....
![]()
![]()
![]()
I v Ninka skoro imashe 2-3 podobni modela vuv vsqkakvi cvetove.Първоначално написано от _miShlence_
А таэи си я купих преди около месец,месец и нещо от Fox в Мола.Имаше черно и кафяво.Вэех си кафява,че имам много черни дрехиНа снимката е иэляэла ужасно,в деъствителност е много по-готина,ама кво да прайм
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Btw айде някой да ми даде линкче към темата эа нови придобивки 2007,че не моа да я намеря.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Dobre shte napravq snimki i posle shte ги постна
hm na tazi si namerih snimka,samo che kakto sum zastanala na snimkata izglejda dosta dulga inache e do malko pod biusta![]()