.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Да точно това е.. Например за тази трагедия си казвам "Ами, ако се беше случило в моето училище, на мои близки". В случая с кънкьорчето Марксим, пак така си помислих "Ами, ако това беше мой приятел", дори в катастрофата която даваха днес от ТВ-то пак си го посмислих...
    Просто това е 1вото нешо което ми изпува в съзнанието, когато чуя за такова нещастие.
    Ест. не съм се депресирала, но се замислям и ми става кофти...
    Това ми е 1вото което ми идва на ум и ме хваща яд на убииците, независимо дали са го направили умишлено или от непредпазливост.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Само на мен ли ми става гадно като чуя за такава трагедия...?
    И на мен ми е кофти мисълта, тази и подобни случки са ме вкарвали винаги в дълбоки размисли за живота, смисъла на убийствата и т.н. Нямам предвид депресия, просто разсъждавам върху чудовищната страна във всеки човек. Как може да убиеш някого, какви са мотивите, какъв е смисъла. Момчето явно е имало доста тегави проблеми, може и да се е дрогирал, не знаем. Ама е шок. А представете си това да се случи във вашето училище, до вчера да сте познавали тези хора, да са ви били близки приятели... И за един ден да си отидат всички защото някой мухльо със социални проблеми е решил, че ще ги разреши с това да убие няколко души и да се гръмне. Явно е смятал, че ако се самоубие на никой е нямало да му пука, но ако направи нещо "велико" ще го запомнят. И ето, че сега цял свят говори за него.

Май сте само вие двечките. Оу, с мошно ставате трима.

Айде, бе, кво се вкисвате.. дори не сте виждали снимките на тези хора. По вестниците всеки ден чета за катастрофи и за умрели деца, а никой не пуска тема за това. Пък тези сте тръгнали да оплаквате.

Нищо лично, наистина, просто не ви разбирам.
    Не споменах преди малко, но просто съм живял във Финландия известно време, даже и на училище съм ходил там и някак си ми стана кофти при мисълта за случилото се. Не искам постовете ми да стават лавинообразни и да отегчавам останалите, но просто мислта не ми го побираше като разбрах за това. Вие си предтавете, че това се случи във вашето училище... Не дай си боже...

Иначе да, катастрофи стават, деца умират навякъде по света по нелепи начини и това е част от ежедневието. Но този инцидент е от съвсем друго измерение на живота. Не става въпрос за нелепостта на ежедневието, става въпрос за трагедия, убийство на деца и то в училище, където се предполага, че родителите са спокойни за децата си...
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    За съжаление май единствените нормални са серийни убийци... Наистина света има нужда от чистка и от спиране на произвеждането на идиоти и овце от ебаната система...
    Обаче не е правилния начин този,който е избрал финландския килър... Нищо няма да постигне така - 8 идиота по-малко и край за него. Има други начини за водене на борба срещу идиотията,които да не са гибелни за борещия се...

И все пак РЕСПЕКТ ЗА МОМЧЕТО
    кви ги дрънкаш такива сега след като нито познаваш загиналите и ранените нито пък и убиеца..

пък и кой си ти че да казваш кой трябва да живее и кой не?
    Аз не съм никой. Той пича е казал,нали
    Ти пък кой си,в някъв форум ше казваш кое е правилно и кое не,и кой трябва да живее
    Квото и да говориш 8 човека ги няма и ти няма да ги върнеш.
    казвам, че не е правилно да мислиш, че ти ще определяш съдбата на даден човек

пък къде го казвам и как го казвам няма голямо значение
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Ми не е правилно... Ама не е правилно и това,което се случва със света,но някой прави ли нещо по въпроса?
    ми дай да ги избием всичките като никой не прави нищо..

така всичко ще е наред, нали?

и какво са виновни за падението на света тези, които са станали жертви?

според мен не нормалните хора са виновни, а тези над тях..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Е, виж, тези над нас може да държат властта, но от нас се гради държавата. Ние сме тези, които се радват на филмите с убийства и извращения, ние сме тези, които пишат "СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ" по стените, ние сме тези, които се пребиваме в училище, ние сме тези, които се друсаме и пием от 13-годишни и т.н.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Е, не можеш да виниш тези, които ги е грижа само за самите себе си. В днешно време, ако тръгнеш да се грижиш за чуждите интереси, оставяш себе си на заден план...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Е, виж, тези над нас може да държат властта, но от нас се гради държавата. Ние сме тези, които се радват на филмите с убийства и извращения, ние сме тези, които пишат "СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ" по стените, ние сме тези, които се пребиваме в училище, ние сме тези, които се друсаме и пием от 13-годишни и т.н.
    дамм...самоубиваме се постепенно..тва не го отричам

ама почнахме за по-различно нещо да говорим

просто има индивиди, които се мислят за богове и си мислят, че ще решават съдбата на другите

не е нужно да се избиват хората, за които ти говориш, а да се вкарат в правия път и да помагат на обществото, а не да го рушат

ако съм казал някоя тъпотия..извинете ме..в час по счетоводство съм
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Да. Когато на родината започне да и' пука за мен, тогава ще получи същото в замяна. Да се грижа за интересите на страна, която "награждава" труда на учениците с 20 лв? Страна, от която талантливите са принудени да бягат, за да не работят за жълти стотинки? Хммм... да, определено не ми пука за такава страна!
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Варна
    Да. Когато на родината започне да и' пука за мен, тогава ще получи същото в замяна. Да се грижа за интересите на страна, която "награждава" труда на учениците с 20 лв? Страна, от която талантливите са принудени да бягат, за да не работят за жълти стотинки? Хммм... да, определено не ми пука за такава страна!
    Бъркаш държава с родина!

Ето ти си типичен пример за живеещ в заблуда от обществото

За такива като теб писах по-горе. А не за тези,които драскали по стените "СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ". Те поне правят нещо,някаква пропаганда.
    и тая "пропаганда" засилва омразата към българите и инцидентите се увеличават
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Бъркаш държава с родина!
    Мисля, че е повече от банално да се прави разлика между двете понятия в смисъла, който ти казваш. Държавата, която ти е същевременно родина ако се отнася зле с теб, каква е файдата да я обичаш?
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Град
    Варна
    Бъркаш държава с родина!
    Мисля, че е повече от банално да се прави разлика между двете понятия в смисъла, който ти казваш. Държавата, която ти е същевременно родина ако се отнася зле с теб, каква е файдата да я обичаш?
    ами когато сме били под робство..? хората са я обичали и са се борили за нея даже когато я е нямало като държава
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Бъркаш държава с родина!
    ами когато сме били под робство..? хората са я обичали и са се борили за нея даже когато я е нямало като държава
    Нека не водим не състоятелни дискусии и да се връщаме 200 години на зад. Поогледай се около себе си, само виж мръсотията около блока ти, уличните кучета, каруцата на някой циганин как минава по улицата, още не почистените плакати от изборите. Кажи ми тази родина с какво те задържа освен приятелите и семейството...

Град
    Варна
    задържа ме факта, че съм роден и израснал тук
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Само на мен ли ми става гадно като чуя за такава трагедия...?
    И на мен ми е кофти мисълта, тази и подобни случки са ме вкарвали винаги в дълбоки размисли за живота, смисъла на убийствата и т.н. Нямам предвид депресия, просто разсъждавам върху чудовищната страна във всеки човек. Как може да убиеш някого, какви са мотивите, какъв е смисъла. Момчето явно е имало доста тегави проблеми, може и да се е дрогирал, не знаем. Ама е шок. А представете си това да се случи във вашето училище, до вчера да сте познавали тези хора, да са ви били близки приятели... И за един ден да си отидат всички защото някой мухльо със социални проблеми е решил, че ще ги разреши с това да убие няколко души и да се гръмне. Явно е смятал, че ако се самоубие на никой е нямало да му пука, но ако направи нещо "велико" ще го запомнят. И ето, че сега цял свят говори за него.

Май сте само вие двечките. Оу, с мошно ставате трима.

Айде, бе, кво се вкисвате.. дори не сте виждали снимките на тези хора. По вестниците всеки ден чета за катастрофи и за умрели деца, а никой не пуска тема за това. Пък тези сте тръгнали да оплаквате.

Нищо лично, наистина, просто не ви разбирам.
    Не споменах преди малко, но просто съм живял във Финландия известно време, даже и на училище съм ходил там и някак си ми стана кофти при мисълта за случилото се. Не искам постовете ми да стават лавинообразни и да отегчавам останалите, но просто мислта не ми го побираше като разбрах за това. Вие си предтавете, че това се случи във вашето училище... Не дай си боже...

Иначе да, катастрофи стават, деца умират навякъде по света по нелепи начини и това е част от ежедневието. Но този инцидент е от съвсем друго измерение на живота. Не става въпрос за нелепостта на ежедневието, става въпрос за трагедия, убийство на деца и то в училище, където се предполага, че родителите са спокойни за децата си...

Не мисля, че бих могла да нарека "нелепост" пиян шофьор. Не може ти да знаеш, че си кола и да се налееш като идиот.. не става просто.

Както и да... вие си знаете.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Тука вече се развива някъф нов стандарт за развиване на теми.
    RAWRR трябва задължително да се изтъкне и да покаже широки познанания във всякакви области както и висока интелигентност и завидни способности във воденето на спор.
    Някъф тъп националист или там друго лайно трябва да обърне темата на цигани, турци, патриотизъм и ВСВ2.
    И разбирасе някакви хора трябва да им се вържат и да им се обясняват 2-3 сраници.

Колкото по темата....
    Хора умират всеки ден..по много и по всевъзможни жалки и гадни причини. Просто за някой хора причината и обстоятелствата имат значение. Не мисля, че едно основно училище е точното място за масова смърт. Не мисля, че някой е заслужи куршум в мозъка докато си яде домашния сандвич в голямото междучасие.
    За какъв естествен отбор адежеба става въпрос в случая. Що ми се струва, че тоя естествен отбор за който е говорил не го определям нито аз, нито той, нито никой. Обясни ми RAWRR че аз съм тъп?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Momchence,това че аз съм умна,не прави другите тъпи.
    На теб не бих ти лепнала епитет,понеже слабо попадам на твои постове.
    Кажи защо,ако един човек е достатъчно интелигентен и образован трябва да крие познанията си?
    За да не се чувстват низши тези от простолюдието..?!
    Ако обиждам някой с разсъжденята си и неспособността му да ги осъзнае си е много негов проблем и мен въобще не ме впечатлява,нито ме кара да се чувствам гузна.И да,ще продължавам да съм инфантилна и да показвам колко съм запозната с различни въпроси.
    Защото искам,и защото МОГА.

Както в живота,така и във форума важи правилото за естествения подбор,по-умният и по-силният печели.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Къдли, човека имаше предвид, че е нелепо да си умреш ей така, докато пътуваш примерно до училище, до село, до морето и някой пиян идиот ти се нахвърли с бясна скорост. Всичко, което става, без дори да имаме силата да го спрем, е нелепо!!!

малка_сладуранка, когато чух за катастрофата, която причини Ставийски и аз си помислих същото като теб: "Ами ако беше мой приятел?". След няколко дни разбрах, че момичето в кома е моя позната, приятелка на бившия ми...

Трябва да си ужасно загрубял и изпълнен със студенина, за да не ти трепне нещо от вътре, когато разбереш за нещо подобно.

Момченце, да, хора умират всеки ден, но когато смъртта е близо до нас, усещаш, че не си застрахован от нищо, най-малкото от това да погребеш близък човек. Казвам го не наизуст, защото преди 3 години приятелка почина в ръцете ми... в училище...

Град
    The Moon
    За съжаление май единствените нормални са серийни убийци... Наистина света има нужда от чистка и от спиране на произвеждането на идиоти и овце от ебаната система...
    Обаче не е правилния начин този,който е избрал финландския килър... Нищо няма да постигне така - 8 идиота по-малко и край за него. Има други начини за водене на борба срещу идиотията,които да не са гибелни за борещия се...

И все пак РЕСПЕКТ ЗА МОМЧЕТО

\/
    Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Както в живота,така и във форума важи правилото за естествения подбор,по-умният и по-силният печели.
    Специално за случая във финладското училище ще ми обясниш ли за какъв точно естествен отбор става въпрос и кой какво печели от конкретната случка.
    И понеже пича е прав и света не върви на добре и естесвения отбор е нарушен дай всички да хващаме по една карабина и да почнеме да пуцаме на месо по училищата. Така света ще се стане розАв.
    Не оспорвам, че си умна. Даже евала ти правя. Само дето характера ти е проклет и според мен наистина се изтъкваш прекалено много. Заключенията си ги прави всеки за себе си.
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    В. Търново/София
    АТАКАБГ, номерът е в това всеки да живее по собствените си правила. Ти с нищо не си по-добър от тия, които ни учат да живеем. Не ме интересува, дали за теб съм част от стадото, или не. Мисля, че на никой не му пука какво мислиш ти, или аз, или който и да било от форума. Всеки има право да избере живота си и никой не трябва да се налага над останалите. А ти вместо да изтъкваш колко сме тесногръди, какви овце сме и т.н., вземи малко да живееш в настоящето, а не в миналото.

^^ В думите сме силни,ала на дела ..

Град
    В. Търново/София
    Идеята ми е, че според теб моя начин на живот, или на някой друг, е погрешен. Но за мен е правилен. Не е ли това най-важното? Защо трябва да живеем според нечии чужди правила. Евала, че живееш по своите. Аз също живея по своите правила. Според някой разбирач, може и да съм с промит мозък, но ми е все тая... Мозъка си е мой и само аз мога да си го промивам!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    За Мом4енце
    Димооо,не отбор,а подбор бе,дете!аре на сокче да ти обясня разликата
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    За Мом4енце
    Димооо,не отбор,а подбор бе,дете!аре на сокче да ти обясня разликата
    Ъъъ струва ми се, че и двете понятия се изполават и че явно означават 2 разлини неща....възможно е да съм се объркал...важното е, че говорим за едно и също нещо..просто го наричаме с различни имена хаха. А ти Локум гаден не успя да отделиш време за мен! Ся сигурно си пак някъде по чукарите и се пецкаш като заек

Град
    София
    Бъркаш държава с родина!
    Ето ти си типичен пример за живеещ в заблуда от обществото
    За такива като теб писах по-горе. А не за тези,които драскали по стените "СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ". Те поне правят нещо,някаква пропаганда.
    О, приятел... напротив. Заблудата е, че ще направиш нещо. Заблуда е, ако си мислиш, че големият ти патриотизъм с нещо помага на някого или че на някой му пука за теб.
    Да, може да ме наречеш материалист, но за мен е важно да осигуря стабилен живот на себе си и бъдещото си семейство. За мен е важно да просперирам и да се развия интелектуално и финансово, а за тези цели не виждам надежда, ако все се грижа за чуждите интереси (и ДА, интересите на държавата са чужди интереси). Мен ме е грижа за себе си, както и за най-близките ми хора. Другите - да се оправят!
    И, прости ми, но не мисля, че расистите и хулиганите са по-висша класа от мен, защото правят "нещо". По тази логика и крадците са по-добри, защото правят "пещо", макар и това нещо да е престъпление.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си