.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Какво да направя, за да ме забележи

imam edin problem haresvam edno mom4e ama toi e mnogo visok 1.85 a az sam 1.55 pak i vsichkite mu priqteli sa visoki .... mojete li da mi kajete kakvo da napravq za da me zabeliji shtoto naistina go haresvam

Модерирано от swords1010
    Т.1 и т.7 от правилника!
    ....

Супер фен Аватара на rakiQ
    АХАХ
    темата нее за този раздел....

Супер фен
    Град
    Венера
    Нищо, бъди спокойна!
    Като влезеш в пубертета и ти ще порастнеш

О,Боже.Ето я и поредната тъпа тема...И какво като е толкова висок??А и от къде знаеш,че е 1.85?Да не би да си го мерила?ХяхяХяяХяХаХаХЯХяХ ми купи си обувки с високи токчета,че да те забележе.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Град
    ПрИ Теб
    E kvo zna4enie ima kolko e visok.Bojee ponqkoga verno ne si davate smetka kakvi gluposti pi6etee....osaznaite se malko de!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Porasni(i v dvata smisyla na dumata)!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Ако се обичате височината няма значение

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ако се обичате височината няма значение
    Я стига с тая обич бе на 14-15-16 години кой знае кво е обич бе не живейте в заблуда ... леле ....
    И кво като е 1.85 а ти си 1.55 тъкмо ще му духаш права и кво... я не се излагайте бе .... правете квото правите а аз още от са си правя резервация за сватбата .. искам покана
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Да ти кажа проблема ти не е в ръста,а в това че не си достатъчно пораснала и разсъждаваш много повърхностно върху нещата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Да ти кажа проблема ти не е в ръста,а в това че не си достатъчно пораснала и разсъждаваш много повърхностно върху нещата.
    +1

Мега фен Аватара на Blab
    пфффф......стига теории и мъдри умозаключения!
    Хората не порастват, някои са романтични, други - повърхностни, някои - романтични мечтатели, други - безскрупулни интересчии.
    Хората се променят с времето, но не порастват, въобще дори.../толкова съм изморена, че не мога да обясня какво имам в предвид /

Как да те забележи?
    - Говори му!

Re: Какво да направя, за да ме забележи

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    imam edin problem haresvam edno mom4e ama toi e mnogo visok 1.85 a az sam 1.55 pak i vsichkite mu priqteli sa visoki .... mojete li da mi kajete kakvo da napravq za da me zabeliji shtoto naistina go haresvam

Модерирано от swords1010
    Т.1 и т.7 от правилника!
    xXaxaxaxXaxa toi ak0 ne te zabelqzva ,edva li e zaradi viso4inata
    ima i drug variqnt kupi si stylba xahyxahyxha
    i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY

И аз съм 155см., а приятеля ми е 187. И повярвай ми, нищо не му попречи да ме забележи. Друг ти е проблема...

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy

Повече от фен
    Амии не мсиля че ръста е толкова важен.Бъди себе си и той ще те забележи.Какво общо има това, че е по висок, спокойно сигурна съм, че дори и от високо те вижда.Запознай се с него и се постарай да те опознае.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Mi vij az sa6to haresvam mom4e s koeto ne se poznavame. Edna godina e po golqm ot men. Toi sa6to e visok a az niska , no opr ima interes kam men mojebi viso4inata ne ti e problema .

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако не ти обръща внимание , то не е заради това , че си ниска.

Abe ma na kolko godini si we bojeee!!pa i kvo kat e po visok abe nemam dumi

Голям фен
    to pak sq kvo stava s tes mom4eta nqkvi hubavi visoki pak se natiskat s niski momi4eta sme6na rabota mi tq kat sestra mu sedi

Град
    Plovdiv
    Не е зареди височината аз съм с 15 см по ниска от приятеля ми

омг омг омг ръстта не е най - важен ако въобще не ти обръща внимание като го видиш започни да скачаш, да махаш с ръце и да крещиш името му ако не друго поне ще те запомни тъпа тема ...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Тъп въпрос.Много тъп...Да си чувала за свалки?Сближаване,сприятел яване... Абе има си речници за тия думи.. Хаха виж там кфо значат и действай :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    zna4i macka az sym 1.88 dano prieme6 syveta mi za avtenti4en
    obojavam macki na visok tok obui takiva obuvki ostanaloto zavisi ot tova kolko si krasiva i dobrai i takiva raboti pone za men tva e vajno

Мега фен Аватара на koalka
    Това дали ще те забележи не зависи от ръста...

razbrah che ne zavisi ot rasta no vse oshte ne razbrah kakvo bih mogla da napravq ta da me zabeleji
    ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си