- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да ме забележи
imam edin problem haresvam edno mom4e ama toi e mnogo visok 1.85 a az sam 1.55 pak i vsichkite mu priqteli sa visoki .... mojete li da mi kajete kakvo da napravq za da me zabeliji shtoto naistina go haresvam
Модерирано от swords1010
Т.1 и т.7 от правилника!
....
Нищо, бъди спокойна!
Като влезеш в пубертета и ти ще порастнеш![]()
О,Боже.Ето я и поредната тъпа тема...И какво като е толкова висок??А и от къде знаеш,че е 1.85?Да не би да си го мерила?ХяхяХяяХяХаХаХЯХяХ ми купи си обувки с високи токчета,че да те забележе.![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
E kvo zna4enie ima kolko e visok.Bojee ponqkoga verno ne si davate smetka kakvi gluposti pi6etee....osaznaite se malko de!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Porasni(i v dvata smisyla na dumata)!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Я стига с тая обич бе на 14-15-16 години кой знае кво е обич бе не живейте в заблуда ... леле ....Първоначално написано от gree_girl
И кво като е 1.85 а ти си 1.55 тъкмо ще му духаш права и кво... я не се излагайте бе .... правете квото правите а аз още от са си правя резервация за сватбата .. искам покана![]()
Да ти кажа проблема ти не е в ръста,а в това че не си достатъчно пораснала и разсъждаваш много повърхностно върху нещата.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1Първоначално написано от Iv4eTy
пфффф......стига теории и мъдри умозаключения!
Хората не порастват, някои са романтични, други - повърхностни, някои - романтични мечтатели, други - безскрупулни интересчии.
Хората се променят с времето, но не порастват, въобще дори.../толкова съм изморена, че не мога да обясня какво имам в предвид/
Как да те забележи?
- Говори му!
xXaxaxaxXaxa toi ak0 ne te zabelqzva ,edva li e zaradi viso4inataПървоначално написано от angel-91
ima i drug variqnt kupi si stylba xahyxahyxha![]()
![]()
![]()
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
И аз съм 155см., а приятеля ми е 187. И повярвай ми, нищо не му попречи да ме забележи. Друг ти е проблема...
Амии не мсиля че ръста е толкова важен.Бъди себе си и той ще те забележи.Какво общо има това, че е по висок, спокойно сигурна съм, че дори и от високо те вижда.Запознай се с него и се постарай да те опознае.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Mi vij az sa6to haresvam mom4e s koeto ne se poznavame. Edna godina e po golqm ot men. Toi sa6to e visok a az niska , no opr ima interes kam men mojebi viso4inata ne ti e problema .
Ако не ти обръща внимание , то не е заради това , че си ниска.
Abe ma na kolko godini si we bojeee!!pa i kvo kat e po visok abe nemam dumi![]()
to pak sq kvo stava s tes mom4eta nqkvi hubavi visoki pak se natiskat s niski momi4eta sme6na rabota mi tq kat sestra mu sedi![]()
Тъп въпрос.Много тъп...Да си чувала за свалки?Сближаване,сприятел яване... Абе има си речници за тия думи.. Хаха виж там кфо значат и действай :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
zna4i macka az sym 1.88 dano prieme6 syveta mi za avtenti4en
obojavam macki na visok tok obui takiva obuvki ostanaloto zavisi ot tova kolko si krasiva i dobrai i takiva raboti pone za men tva e vajno
razbrah che ne zavisi ot rasta no vse oshte ne razbrah kakvo bih mogla da napravq ta da me zabeleji![]()
![]()
![]()
....