- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- анцунг адидас
Пише се анцуг,българино.
of ne mi se zanimawa s vas!!! pitaite koito iskate pitaite roditelite si dano da sa po gramotni ot vas proverete v re4nicite be horaa twa go znam ot vtori klasprosto napraoo nzz tolko negramotni da ste pff
![]()
Щом предпочиташ на анцуга ти да пише made in china или made in turkey вместо Made in Bulgaria...ok...Първоначално написано от BoЯе
Ами бих избрал българското,но ще заложа на качеството и оригинала.BTW Adidas нямат лиценз за производство в България и Турция,докато Китай имат завод и там се работи с качествена техника и качествени материали под ръководството на Adidas Salomon(TM).Моят адидас е шит в Тайланд,и лентите ми не са под формата на щампа,в сравнение с тези от Хасково(България).Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Майката на бившето ми гадже шиеше якета за Адидас по тяхна поръчка.Якетата всъщност бяха много готини и до сега не съм виждала някой с такова.Мисля,че ги изнасяха за чужбина.Тъй,че...има много общо с оригинала.Първоначално написано от BoЯе
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Има около 50 лв. \/
ИнтересноПървоначално написано от ultra
Ако струват 30 40 лв ясно колко са оригинални
![]()
Не знам колко струват,защото тя не ги продава,а само изпълняват поръчка.Не говоря за биташки якета,а за яке със всичките му етикети и емблеми,които съпътстват едно оригинално яке.Да не говорим,че материите са мн добри и той като ми каза,че е от техния цех шито чак и аз не повярвах.Той и брат му имат такива само,че със съвсем малки разлики в моделите.И още веднъж да поясня никога не съм виждала подобни като техните якета.Първоначално написано от BoЯе
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ООО Има и такива за по 30 лева. Аз имам такъв но не го нося особенно, не че не е хубав но не е оригинален.![]()
![]()
.Най-добре провери в някои близък магазин.
![]()
Пише се 'анцуг' без 'н' , и тези за по 30лв. не са Adidas вярвай ми.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Адидас със златни ленти бе...20лв.![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Хаха да.Само дето защо ли винаги третата лента липсва?![]()
![]()
Ми ако са менте са 40 лева една фр има от 40-анцунг и горнище.НОО ако са оригинални / като моите/ са 130 лева-поне аз на толкова пари ги взех и ги взех и е ги нося и мама само ми мрънка
![]()
![]()
всички станаха клоунингиаз имам такъв неискам да излизам с него защото просто всеки втори е с такъв
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
![]()
![]()
![]()
![]()
Напоследък много са популяpни ментета с тая емблема -
а ето тфа е трейдмарка няма нищо общо с предното ------->>>>>![]()
I Love
Vania
Kabakova
24 лева за долнище и горнище от Кооперативния пазар в Люлин, с две ленти![]()
оРГинал, бе, братчиту ми.
mindscan
Не ви ли омръзнаха вече тези анцузи на Адидас?! Просто на мен ми втръсна да гледам хора с такива ( кой с Адидас , кой минал покрай адидаса друг въпрос ) но се напълни с такива и вече не е никак оригинално да си с такъв, освен ако не искаш да си част от стадото![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Значи анцуг на адидас за 50лв е нещо реално, говоря за оригинални анцузи. Надценките ги слагат по магазините. По същия начин на MNG имам панталон за 30лв- от шивашки цех в едно родопско село. Друг пример: на приятелка баба и работи във фабрика за чорапи- дълги до коляното памучни ни ги дава за по 30стотинки.
EdnA priqtelka s kupi ot Adidas za 90-110 lv tam nqkade![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
уф в нащо даскало в 8-ми клас са само 5,6 човека с такъв анцунг.. а като го облекат всички в един ден е супер смешно и тъпоама ако толко ти е зор да приличаш на другите логично е да провериш в магазина на адидас за оригинален и на пазара за менте
![]()
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Пише се без ''н'' 100 процента съм сигурна :P
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Варна-долнището е 92лв. а горницата мммм има по 90 има и по 100 120..и така...абе ако искаш адидас едно 200 лева ще си ги дадеш :P
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
може от битака (ако има във вашия град) дас си купиш фалшификат за 15лвАма ми се струва, че фалшификата стои по-добре от оригиналния, защото оригиналния някак дизайна му е ...
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
xaxa добре бе от де го имате тоя умПървоначално написано от verdjitO
![]()
![]()
майка ти да не те е родила в 6-тия месец
I Love
Vania
Kabakova
Кво му има на дизайна не ми е ясно!Супер са си екипите,обаче зарди тия ментета дет ги праят и всички тръгнаха с такива...то е жалко направо...![]()