.

Виж резултатите на анкетата: Голям или малък бюст предпочитат момчетата?

Гласували
144. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Малък!

40 27,78%
  • Голям!

50 34,72%
  • Няма никакво значение за мен.

54 37,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Ех, няма как да не се намеси и женската аудитория...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Ех, няма как да не се намеси и женската аудитория...
    Ne vijdam za kakvo ehkash...Da si beshe napravila truda da potyrsish,zashtoto ima pone 10 takiva temi,nqkoi ot koito sa i mn ot skoro:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=gyrdi
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=gyrdi !!!
    Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka![/i][/b]
    Naprotiv tova e napulno estestveno i daje e normalno mujete da haresvat golemi cici za6toto te sa priznak na jenstvenost i davat signal na muja 4e jenata e plodovita i moje da hrani deca.Zalojeno im e da se zaziapvat po pi6tnite formi

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka![/i][/b]
    Naprotiv tova e napulno estestveno i daje e normalno mujete da haresvat golemi cici za6toto te sa priznak na jenstvenost i davat signal na muja 4e jenata e plodovita i moje da hrani deca.Zalojeno im e da se zaziapvat po pi6tnite formi
    Da,prava si,no az prosto nqmah tova predvid.Iskah da kaja,che ne e redno gyrdite da imat tolkova golqmo znachenie za myjete,zashtoto e prekaleno glupavo po razmera im da se opredelq,koeto i da bilo momiche ili jena.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    а мойта лично варира от 110 до 120 не казвам точно колко.
    Koi te pita ?

Град
    Бургас
    за мене няма значение аз се водя по тфа че ако ся ми е голям на 30 ше ми увиснат до колената пък ко е малък ше са стегнатички супер
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от AngelOfMercy
    за мен няма абсолютно никфо значение.....не е важен бюста а човека!

+1

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

сори не искам да бъда груба, но не приличаш ли на крава вече??

Супер фен Аватара на miShle
    Абе нито много малък /миниатюрен/,нито много голям/огромен,провиснал/... :P
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    за мене няма значение аз се водя по тфа че ако ся ми е голям на 30 ше ми увиснат до колената пък ко е малък ше са стегнатички супер

Все нещичко трябва да те успокоява и утешава... така е...
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оффффффф, ще ме уморите в тея цици...не, големите цици не са винаги увиснали, а малките приличат само на много слаби жени, при другите е малко гадно

аз се кефя на големи, но не на огромни
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Barbie
    Аве, защо във всяка тема има момичета, които се чувстват длъжни да си изрецитират гръдните обиколки?! Стига сте ги размахвали тия гърди наляво и надясно по форумите.

Иначе аз съм ценителка на хубавия бюст. А той по начало може да бъде в разнообразни размери. Като цяло не смятам, че може гърдите на едно младо момиче, били те малки или по-едри, да не са красиви. (С моя любим сме на едно мнение за женските гърди - и двамата дълбоко ги уважаваме. )

(Е, няма да си кривя душата - едрият бюст придава определена женственост и чувственост...)

Da malki cici iskam takia ako moje naprao da gi nqma taka kat na maj pa ako ima i kosmi auuuu perfektno...
    Ne E VaJnO KfO GoVoRaT ZaD GarBa Ti... VajNo E KaTo Se oBaRNe6, si4KI dA MaL4a7!

nenaprazno merkite sa 3-bust-taliq-han6.Za da e suruzmerna jenata e dobre grudnata obikolka da e kolkoto han6a ili pone priblizitelno tolkova.Za men perfektnosta e imenno 90-60-90.Ina4e kazano sredno golemi cici.I zadaljitelno dobre oformeni.
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Големите ц**и разсейват е**ча.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hanibal_lektar
    Големите ц**и разсейват е**ча.
    $uperman

Град
    Пловдив
    Кфото и да казват момчетата всички биха загледали голям хубав бюст ...тфа просто е неизбежно ...

Цитирай Първоначално написано от una_loca
    Аве не съм момче,ама айде и аз да отговоря та моето мнение е,че всяко момче харесва различни гърди,смисъл и като големина и като форма...та смятам,че всяка тряба да е даволна на това,което има
    + 1
    Some girls are just born winners !

Малки и стегнати портокалчета...това са перфектните гърди от батко си да го знаете...
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Град
    У София :P
    Ами принципно е от голямо значение за мен формата ! Ама да са малки ! Вие кво искате ?? Некви вимета ? Кат се е*еме и виметата да увиснат и...айде са да не казвам...фанахте ми мисълта..

Голям фен Аватара на dantro
    Не е чак толков важно да са толкова големи .. по важното за мен е да са що годе стегнатки не харесвам много големи нито много малки ... клоня към средата
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от straightup
    Ами принципно е от голямо значение за мен формата ! Ама да са малки ! Вие кво искате ?? Некви вимета ? Кат се е*еме и виметата да увиснат и...айде са да не казвам...фанахте ми мисълта..
    айде, айде..
    ... по полека с изказванията

има големи стегнати и красиви гърди

П.С.
    Що ли не пусна една тема "Малък или голям".. Но пък ще последва порой от теми на захлупени момченце " ** см достатъчен ли е?" или "много ли ми е малък"
    Собственост на Canis_Dirus

_Cuddly_ Ти си няква всезнаеща всеможеща путка която неспира да се заяжда със всички в форума .. ако си в цикал не си го искарваи на нас

По темата: Не много големи не много малки ... средни стегнати готини гарди
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    У София :P
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от straightup
    айде, айде..
    ... по полека с изказванията

има големи стегнати и красиви гърди

П.С.
    Що ли не пусна една тема "Малък или голям".. Но пък ще последва порой от теми на захлупени момченце " ** см достатъчен ли е?" или "много ли ми е малък"
    Еее..виж са нямах това впредвид. Мисля,че каквото ти разбираш под "виме" това разбирам и аз нали ? А и сега зависи какво се има впредвид като "голями" и какво под "малки",защото не мисля че всички разбират едно и също под "малки" и "голями" Иначе да има голями стегнати хубави гърди...затова написах,че за мен има голямо значение формата.Обаче тези гърди по-скоро бих ги нарекъл "средни",защото чак пък голями и стегнати...ами...малко не се връзва. Надявам се да сме се разбрали...айде,поздрави! \/

Големи и стегнати гарди без пластична операция сигорно имат на 200 300 жени една ... ако не са и по големи цифрите но какво да се прави .. затова средни но стегнати човек неможе да има всичко
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си