- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък или голям бюст?
Ne vijdam za kakvo ehkash...Da si beshe napravila truda da potyrsish,zashtoto ima pone 10 takiva temi,nqkoi ot koito sa i mn ot skoro:Първоначално написано от Ne_Znaesh
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=gyrdi
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=gyrdi !!!
Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Naprotiv tova e napulno estestveno i daje e normalno mujete da haresvat golemi cici za6toto te sa priznak na jenstvenost i davat signal na muja 4e jenata e plodovita i moje da hrani deca.Zalojeno im e da se zaziapvat po pi6tnite formiПървоначално написано от Lorelei
![]()
Da,prava si,no az prosto nqmah tova predvid.Iskah da kaja,che ne e redno gyrdite da imat tolkova golqmo znachenie za myjete,zashtoto e prekaleno glupavo po razmera im da se opredelq,koeto i da bilo momiche ili jena.Първоначално написано от slun4ice
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Koi te pita ?Първоначално написано от devil_girls_
за мене няма значение аз се водя по тфа че ако ся ми е голям на 30 ше ми увиснат до колената пък ко е малък ше са стегнатички супер
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от devil_girls_
![]()
сори не искам да бъда груба, но не приличаш ли на крава вече??
![]()
Абе нито много малък /миниатюрен/,нито много голям/огромен,провиснал/... :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Все нещичко трябва да те успокоява и утешава... така е...![]()
Собственост на Canis_Dirus
оффффффф, ще ме уморите в тея цици...не, големите цици не са винаги увиснали, а малките приличат само на много слаби жени, при другите е малко гадно
аз се кефя на големи, но не на огромни![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аве, защо във всяка тема има момичета, които се чувстват длъжни да си изрецитират гръдните обиколки?! Стига сте ги размахвали тия гърди наляво и надясно по форумите.Първоначално написано от devil_girls_
Иначе аз съм ценителка на хубавия бюст. А той по начало може да бъде в разнообразни размери. Като цяло не смятам, че може гърдите на едно младо момиче, били те малки или по-едри, да не са красиви. (С моя любим сме на едно мнение за женските гърди - и двамата дълбоко ги уважаваме.)
(Е, няма да си кривя душата - едрият бюст придава определена женственост и чувственост...)
Da malki cici iskam takia ako moje naprao da gi nqma taka kat na maj pa ako ima i kosmi auuuu perfektno...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne E VaJnO KfO GoVoRaT ZaD GarBa Ti... VajNo E KaTo Se oBaRNe6, si4KI dA MaL4a7!
nenaprazno merkite sa 3-bust-taliq-han6.Za da e suruzmerna jenata e dobre grudnata obikolka da e kolkoto han6a ili pone priblizitelno tolkova.Za men perfektnosta e imenno 90-60-90.Ina4e kazano sredno golemi cici.I zadaljitelno dobre oformeni.
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Големите ц**и разсейват е**ча.
Първоначално написано от Hanibal_lektar
![]()
$uperman
Кфото и да казват момчетата всички биха загледали голям хубав бюст ...тфа просто е неизбежно ...![]()
+ 1Първоначално написано от una_loca
![]()
Some girls are just born winners !
Малки и стегнати портокалчета...това са перфектните гърди от батко си да го знаете...
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Ами принципно е от голямо значение за мен формата ! Ама да са малки ! Вие кво искате ?? Некви вимета ? Кат се е*еме и виметата да увиснат и...айде са да не казвам...фанахте ми мисълта..![]()
Не е чак толков важно да са толкова големи .. по важното за мен е да са що годе стегнаткине харесвам много големи нито много малки ... клоня към средата
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
айде, айде..Първоначално написано от straightup
... по полека с изказванията
има големи стегнати и красиви гърди
П.С.
Що ли не пусна една тема "Малък или голям"..Но пък ще последва порой от теми на захлупени момченце " ** см достатъчен ли е?" или "много ли ми е малък"
![]()
Собственост на Canis_Dirus
_Cuddly_ Ти си няква всезнаеща всеможеща путка която неспира да се заяжда със всички в форума .. ако си в цикал не си го искарваи на нас
По темата: Не много големи не много малки ... средни стегнати готини гарди![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Еее..виж са нямах това впредвид.Първоначално написано от _Cuddly_
Мисля,че каквото ти разбираш под "виме" това разбирам и аз нали ? А и сега зависи какво се има впредвид като "голями" и какво под "малки",защото не мисля че всички разбират едно и също под "малки" и "голями"
Иначе да има голями стегнати хубави гърди...затова написах,че за мен има голямо значение формата.Обаче тези гърди по-скоро бих ги нарекъл "средни",защото чак пък голями и стегнати...ами...малко не се връзва.
Надявам се да сме се разбрали...айде,поздрави! \
/
Големи и стегнати гарди без пластична операция сигорно имат на 200 300 жени една ... ако не са и по големи цифрите но какво да се прави .. затова средни но стегнатичовек неможе да има всичко
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?