- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България-Румъния (17.11.2007г.) прогнози и коментари...
Първоначално написано от PR0
![]()
Беше си добър мача...беше удоволствие да го наблюдавам!Вратаря ни спаси цели 4 топки и то от некви перфектни голови положения...не бяхме селяни...румънската агитка пък се изложи със селянията си...бе беше кеф да се наблюдава!
Но орпеделено такава приятна игра не можеше да се наблюдава докато СТоичков беше треньор!Тоя път нашите бяха по-...дисциплинирани..малко пасовете куцаха...бе с една дума беше хубаво!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Националния ни тим е чиста боза ... за нищо не става ! Незнам защо всички наставници викат Митко Иванков , при положение , че Гошо Петков е по-добрия вратар .
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Доста лош мач, радвам се че очакванията ми бяха сходни с обстановката на стадиона. А Веско е шматка и върза разни тенекии (почти). Инъче горе-долу пак се пополучи среща де, имаше разни форумци, а и е имало които не бяха открити.
познах резултата, както и самият развой на мача
муден и скучен мач между два доста слаби отбора... първият мач от тия квалификации, които нашите играха със сърце(да им *** майката)
все пак се радвам, че бихме тия цигани
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Снимката да я пусна ли?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
sh sled toa mach beh v shemata mn losho
Ем...пусниПървоначално написано от brain_stew
Аз не пияПървоначално написано от _Becko_
![]()
Дайте някакви снимки бре.![]()
Е той не е снимано, освен някоя глупава по трибуните (ако има даже)
Копеле, колко много съжалявам и колко ме е яд, че нямаше как да дойда не е реално...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Нямаше какво да се види общо взето. Пред телевизора е било по-оферта, повярвай ми
Винаги съм предпочитал да подкрепям даден отбор на стадиона, а не пред телевизора.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Очакванията ми за мача бяха по-големи...
И все пак се радвам,че бихме
Като видях Димитър Ианков на вратата викам тоа пак ше ни провали мача, а то..... пази добре бре.. Брао на наще се пак.
П.П.ехх тия от Люксембург как не вкараха оня сам срещу вратаря :////
Impossible is nothing ;] ^^
^^