- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Самоубийство
Ти си кухо парче не го ли осъзна накрая?!Първоначално написано от KAKASHI SENSEI
Много жалко наистина...Дано почива в мир... и дано всички осъзнаят, че всеки проблем си има решение... и то не е в самоубийството...
ubavka e bila i tolkova malka
Мали горкото момиче...много ми е тъжно за нея..самоубийството не е изход.... а като прочетох това в http://vesi-x.hit.bg/ направо едва не се разплаках....
![]()
![]()
е няма да се разчуе ..Първоначално написано от ShokoladkaTa
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
винаги можеш да намериш нещо заради което си заслужава да живееш.
Има хора с толкова много проблеми....Ама продължават да живеят.
Ама се пак секи решава за себе си![]()
Абе пубертет съкс.. Много пъти и на мен ми е идело да се оттърва от всичко, но съм нямала смелост.Само тя си знае защо го е направила, какви проблеми е имала и т.н.Жалко е наистина.. Нека почива в мир !
Това е доста тъжно,толкова да желаеш нещо и да ти се превърне в фиксидея.Доста ночаквано разбрах това незнам какво изпитват родителите му и се надявам вече да няма таква изпулнения
Но се иска доста смелост за да направиш това , което е направила тя![]()
Жалко за момичето, явно не е била много добре с акъла. Мир на праха й![]()
Въобще не се учудвам...в днешни времена е съвсем нормално![]()
![]()
Нищо лично, ама си бая тъпаПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
ами жало за момичето,но по-скоро жалко за близките ймного кофти ми стана като разбрах ама ...дано на никой да не му идва на главата,че...
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
В тоя е**н живот да се самоубиеш не е лудост ,а опит да избягаш от гадостите ,които ти поднася живота и аз съм искал да се самоубия ,но винаги нещо ми е помагао да не го праввя ,последният път това нещо беше гневът![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ами точно заради такива като теб ,някои хора се самоубиват ,това че тя има по-различно мнение от теб не я прави по-глупава от теб,на някои хора живота им е гаден и без да са си виновни сами,просто обстоятелствата ги прецакват ,а такива личности като теб само им помагат да вземат гршното решение,а именно да се самоубият !Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
въпрос на лабилна психика тежко детство и липса на амбиция от което се предизвиква една депресия която я кара да мисли за самоубийства и ето докъде е стигнало момичето.Мир на праха и!
Kvo revete be ! Horata umirat zaradi tqhnoto nevejestvo !
Самоубийството не е начинът да си разрешиме проблемите и да се утешим и не си заслужава да си пропиляваш живота,за нещо което е поправимо по един или друг начин,защото така или иначе живота ти е един и естествено не може да има само хубави моменти....![]()
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.