- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно "приятелите"....
Naposledak zabelqzvam 4e teq koito sum smqtala za priqteli me zaebavat mn zdravo,bez az ne6to da sum kazala ili napravila.Po princip si imam druga kompaniq s koqto si izlizam i kak da kaja ne mi puka osobenno,oba4e nz prosto e nqkvo kofti.Zabelqzah kak mi zavijdat "priqteki" 4e imam gadje ot 1 godina i se obi4ame mnogo.Moje bi vinagi e bilo taka oba4e prosto ne sa go pokazvali po tozni na4in.
I sega kato se ogledam zabelqzvam 4e imam samo 4-5 4oveka koito qvno naistina sa mi priqteli,a bqha dosta hora....![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
хохо,ако тези 4-5 човека , за които говориш са ти истински приятели ,всъщност трябва да си мн доволна.Отвори си очите , днес всеки лъже,говори ти зад гърба и т.н. , да не си очаквала 100 истински приятели :О
Важно е не количеството , а качеството .![]()
Нъпълно подкрепям това мнение.Още повече,че няма смисъл да съжаляваш,защото си си взела поека и си достигнала до много важни изводи.Подбирай компанията си,бъди с хора,които те правят щастлива и които НЕ завиждат на щастието ти.Първоначално написано от Forslor
Хора на които имаш доверие и на чиято подкрепа можеш да разчиташ!
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az sam mom4e i nai dobrite mi priqteli sa momi4eta nz 6to tei. ama ne se oplakvam de.
a i kakto kazaha drygite po gore ne e vajno koli4estvoto a ka4estvoto na priqtelite ti!!!
Ако имаш 3 4 истински приятели ти си супер .. не се оплакваи , а и в живота често така става .. хората на които наи много държиш наи те нараняват няма нищо страшно![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Нема женско приятелство.Вие сте си такива-завидливи,злоради,неискрен и,фасадни...Тва че се цункаш и гушкаш със 100 момичета и сте ходили 2 пъти на кафе заедно,не ви прави "добри приятели".Пък и ако наистина имаш "5-6" истински,кво ти пука за другите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Първоначално написано от TheSpiderPiG
Че аз принципно си имам 4- 5 приятелки. И то... хм... ми откакто си се помня. Всички онея "просто познати" никога не съм ги броила за приятелки. Ако наистина си си мислела, че имаш цяла армия приятели, които са готови да скочат в огъня само като им го посочиш с пръстче, значи си доста наивна.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1 pravilno go kazva6...Първоначално написано от BeboP
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Същата работа в последната година все повече се убеждавам как "приятелките" ми са тъпи лицемерки и наистина заебават яко.Затова вече се държа със всички просто като с познатиПървоначално написано от FireSweet
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не мислиш ли,че е по-добре да имаш един истински приятел,но
поне да знаеш,че е истински,а не такъв който ще ти повтаря:
супер си..а като се обърнеш:глупачка.
Walk go home boy...