- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как изпускате парата?
преди много се ядосвах и виках на вси4ки около мен, чупех разни неща бла-бла
реших си проблема лесно - вече просто не се ядосвам![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Като съм яко бясна,да рева от яд
иаче анпоследък съм на принципа`кво ти пука`...казваш си кво ти пука иии си свиркаш![]()
Когато съм бясна или ми е много гадно, първото, което правя е да разкарам някак всички хора около мен (или аз да се махна и остана сама), защото вероятността някой да го отнесе е твърде голяма и не искам да рискувам (ще бъда язвителна, особено груба и арогантна, ще го обидя по някакъв начин, изтъквайки всички недостатъци, които са ме дразнили някога и този човек няма да иска да ме погледне повече).
Поради тази причина е добре да остана сама и никой да не се доближава до мен.
Иначе плача, блъскам, удрям разни неща вкъщи. Имало е случаи и да откача вратичката на гардероба... та върви обяснявай после какво й се е случило.
Правя си кафе и изпушвам половин кутия цигари, защото обикновено кафето с цигара ми действа добре.
Изпитвам блаженство и спокойствие и си мисля, че на човек не му трябва нищо друго освен хубаво кафе и цигари, за да живее добре.
Пускам си Пърпъл и Гънс също... определено ме карат да се чувствам добре.
Май е това.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Къдли, кога ще пием бири?!?![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Когато кажеш, пиле, ти си ми наблизо.Първоначално написано от alice sw
![]()
Собственост на Canis_Dirus
точно така! пуш хмсу и.. скок подскок..Първоначално написано от gluhar4e
![]()
Същото :PПървоначално написано от Sam90'
ммм напушвам се (но тва го праа при сякви обстоятелства) !!!!!! ааа ако пък ня как се набохам (и такива моменти има) лягам да спя ..изкарвам си го на някой ...пуша много ... ааа и нещото което винаги правя когато съм ядосана .,...усмихвам се !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Затварям се в стаята ,гася лампата ,надявам слушалките
на ушите и слушам силно музика...
.... или,ако нямам възможност рисувам някави злобни рисунчици...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...