- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- неетични и некултурни въпроси
Хъм..добри разсъждения си дал напълно съм съгласен, ама са малко хората дет ще ги разберат и са също малко тези който след като са ги разбрали ще се съгласят.Първоначално написано от exploitedteen
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Зна4и и аз да кажа.На ВСЕКИ му се е случвало да понасмардява понякога.Ако не е ежедневие, не виждам кой знае какво.То на някои хора не им е от хигиената,а от teen-хормоните.Като за няколко пъти,.. не ми прави лошо впе4атление,просто гледам в този ден да не съм кой знае колко близо до 4овека.И все пак хубавият парфюм ми действа супер и говори за 1 поддържан мъж.Срещу епилирането на краката нямам нищо против,ама ако е,да е редовно-няма нищо по -отвратително от гъсти наболи косъм4ета.Просто не държа толкова на това,пък като иска-ОК.За рацете е ужасно дори и за жена!!!-кото гол охльов(без да обиждам никого)
Харесват ми метеросексуални мъже,ама не и по-суетни от мен.
ne понасям хора миришещи лошо и всичките ми фр са с добра лична хигиенаПървоначално написано от helllo
а ако моя приятел иска да ме цунка докато мирише на прасе няма да му дам
ще отиде да се изкъпе
а ако някои който познавам и знам че има добра лична хигиена и един път не мирише добре ще го преживея
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ебати смешната история.
То, стана една такава, че май трябва човек да си носи преносима баня и чанта с всякакъв вид парфюмчета и дезедорантчета?
Точка първа от наръчника на истниския мъж:
1. Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изклюително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание.
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
ами ...да би минаправило лошо впечатление , но никога няма да изразя мнението си пред човека, камоли пред някой друг просто ще оставя това което мисля за себе си и ...Не, Не бих го дескриминирала за каквото и да било . .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....