.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Изискване било да си епилиран... и кой го изисква това една клика от модни дизайнери, стилисти и редактори на фешън списания, които по някаква огромна случайност са доказани и убедени П.ЕДЕРАСТИ??

Това, че всеки втори селски момък, който няма самочувствието на мъж следва хомосексуалните съвети, а малоумните момиченца се радват на това до тях да има един завършен гей е много интересно явление. Същите тези момиченца се радват и на образа, който онези п.едерасти-"фешън-гурута" и се опитват да следват и женския модел налаган от тях. А този женски модел е андрогинен, като идеала за жена налаган от цялата тази индустрия е по-скоро на гротескно слабо, безполово същество, което залоупотребява системно с наркотици, а мъжкия тип е на добре поддържан травестит.
    Това не означава, че не трябва да спазваме лична хигиена, а просто означава, че мъжът е мъж, когато играе футбол, ремонтира колата, оправя нещо вкъщи, а НЕ когато си епилира краката, скубе веждите и говори за фон дьо тен и ексфолиращи кремове...
    Хъм..добри разсъждения си дал напълно съм съгласен, ама са малко хората дет ще ги разберат и са също малко тези който след като са ги разбрали ще се съгласят.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Зна4и и аз да кажа.На ВСЕКИ му се е случвало да понасмардява понякога.Ако не е ежедневие, не виждам кой знае какво.То на някои хора не им е от хигиената,а от teen-хормоните.Като за няколко пъти,.. не ми прави лошо впе4атление,просто гледам в този ден да не съм кой знае колко близо до 4овека.И все пак хубавият парфюм ми действа супер и говори за 1 поддържан мъж.Срещу епилирането на краката нямам нищо против,ама ако е,да е редовно-няма нищо по -отвратително от гъсти наболи косъм4ета.Просто не държа толкова на това,пък като иска-ОК.За рацете е ужасно дори и за жена!!!-кото гол охльов(без да обиждам никого)
    Харесват ми метеросексуални мъже,ама не и по-суетни от мен.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    ... Some happy place ...

Re: неетични и некултурни въпроси

Цитирай Първоначално написано от helllo
    знам че тук влизат и хора само за да се посмеят на тъпотията на други така че имам няколко въпроса към женската част от населението :
    как се отнасяте към хора които мири6ат все едно някой се е изакал в мухлясъл на крака ви чорап и го е напъхал в разлагащ се труп
    Ако вашият прител иска цунка или прегрътка след 2 часа потене като дупе в фитнес залата
    или до живот ли остава впе4етлението към някои ако 1 единствен път е забравил да се парфюмира и е излъчвъл човешки хормони в малко по големи количества(демек миришел)????
    А ако това не отвращава никои има и хора с различни разбирания.
    ne понасям хора миришещи лошо и всичките ми фр са с добра лична хигиена а ако моя приятел иска да ме цунка докато мирише на прасе няма да му дам ще отиде да се изкъпе а ако някои който познавам и знам че има добра лична хигиена и един път не мирише добре ще го преживея
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Guest
    Ебати смешната история.
    То, стана една такава, че май трябва човек да си носи преносима баня и чанта с всякакъв вид парфюмчета и дезедорантчета?

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Точка първа от наръчника на истниския мъж:
    1. Истинският мъж мирише на тютюн и ракия. Употребата на парфюми е изклюително гейско занимание. Освен това, качествената мъжка миризма се допълва и от вонята на пот. Къпането също е едно досадно дребно занимание.

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ...да би минаправило лошо впечатление , но никога няма да изразя мнението си пред човека, камоли пред някой друг просто ще оставя това което мисля за себе си и ...Не, Не бих го дескриминирала за каквото и да било . .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си