Значи... аз вече втора година уча в Строителния в Бургас. На първия учебен ден в 8-и клас разбрахме, че класният ни е мъж(първото което е), а аз честно казано бях леко резервирана към ръководителите мъже... Но наш'те ми казваха, че те били по-пекани пък и супер много си държали на класовете... Друг път!!! Изкарахме почти целия първи срок с тоя класен и за тия няколко месеца разбрахме, че е алкохолик... Редовно закъсняваше и целия клас го ебаваше на поразия, че не се къпел със седмици... на метри от него вонеше на алкохол, изглеждаше супер запуснат и гнусен! И така един ден явно разбрал, че директора го нарочил за уволнение заради тия редовни закъснения за часовете и заради това, че по някакъв си начин успя да изгори "без да иска" много важни медицински документи на хора от класа... и много други провинения, които не ни станаха много ясни... Та влезе този ден в час по английски(той е преподавател по английски в нашата гимназия и в СУ Бургас) и всичко почна нормално... В един момент тоя като се нервира, стана почна да блъска дневника, извинителните бележки по бюрото, разрева се, крещеше, че най-сетне сме успяли да го изгоним и че сигурно сме доволни... Почна да обикаля между чиновете и разказваше през сълзи(видимо неспокоен) как някое момиче от класа се било обадило в инспектората в София и казало, че класния се свалял с едно от другите момичета... Ааа да ви кажа, че явно беше нарочил мен за тая роля... И застана до моя чин след като обиколи всички останали с думите: "На теб какво съм ти направил?", отвърнах: "Нищо!" Той ми каза, че баща ми бил ходил в даскало да го търси, за да го бие... Не можах да повярвам просто... В крайна сметка отговорниците на класа направиха молба с приложена към нея подписка, че не искаме да го гонят и искаме да ни остане класен(всичко това по негова заповед). Директора обаче каза, че всичко било измишлиотини и че даскала явно е влязал в часа приятно почерпен и не знаел какво прави... Успокоиха ме, че няма проблем(аз супер много се бях разтройла от случващото се)... И все пак като всяка хубава приказка и тази имаше хубав край: Дойде патрулка полицаи пред даскало, отведоха го т'ва пиянде, разрешиха ни да не влизаме в часовете му без да ни пишат отсъствия... И слава Богу сегашната ни класна ръководителка е много яка и много ни сплотява като колектив!!! Благодаря й за което!