- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безмислен живот...
Zdraveite!!!Mnogo se nadqvam nqkoi da razreshi problema ili pone da mi dade s1vet.Stava v1pros za ujasniq mi jivot i za tova kolko e bezsmislen.Vseki den hodq na uchilishte,pribiram se nauchavam si i posle sqdam pred kompa .........tova mi e obichainoto ejednevie.Nikoga jivota ne mi se usmihvaNa pochti 16 s1m i oshte ne s1m si imala priqtel.Ponqkoga mi teji osobeno tozi fakt i silno se natajavam.Omr1zna mi tazi samotta
Zashto jivota e tolkova jestok???Nqmam si i priqteli.Horata vinagi se otnasqt mnogo jestoko s mene i kogato se nujdaqt ot pomosht az im pomagam,no pochti nikoga ne poluchavam nishto v zamqna
Dneska za poreden p1t momicheto koeto smqtah za svoq priqtelka mi se izsmq v liceto kato q pomolih za pomosht
Dneska za poreden p1t se ubedih che nqmam priqteli .....nqmam nishto obshto vzeto
Nito kapchica radost v jivota si.Tolkova mnogo jertvi i promeni napravih za da imam pone 1 istinski priqtel no uvi.Molq vi daite mi savet kakvo da napravq???Kakvo da napravq za da stane po smislen jivota mi???Kak da se izkaram ot tazi depresiq koqto me e zavladqla???Molq vi pomognete mi
Otchaqna s1m nikoi ne uspq da mi pomogne.Izvinqvam se mnogo za tazi d1lga tema.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/