.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Znam .....az vinagi se m1cha i si kazvam da ne mi puka za nikoi iza nishto no ......ne moga Ne e tolkova lesno da go napravish ....
    Mila lesno e povqrvai mi mnogo lesno samo ako go iskash naistina. Az imam priqteli naistina, no do sega samo edin pyt sym imala istinski fr i toi me zaeba po vyzmojno nai gadniq nachin i beshe lesno veche ne mi puka i tva e ... Taka che nedei da se otchaivash poiskai go i shte uspeesh da ne obryshtash vnimanie na vsichko
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Еми много си отчаяна, а нали знаеш, че това е най-лошия враг на човека... Повечето неща колкото и да не ни се вярва си зависят от нас... Мен пък снощи сестра ми ми каза "Като си толкова злобна към хората, ще ревеш!" Замисляла съм се дали аз наистина съм толкова проблемна личност и след тия мисли падам духом. Недей си го прави и ти така. Кажи си "Аз мога" и след това реши какво можеш ...

П.С> Не съм лош човек, но ще кажеш хората ме мислят за такава, а .. щом те си го мислят значи само лошо са видели от мен, а аз не мисля така. Следователно - Те грешат, а аз не !
    Всички сме виновни, но няма никой виновен!!!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Достигам до извода, че като си на 16 и си нямаш гадже/приятел и вече живота е свършил, най-отчаяния човек на света си и т.н....глупости.
    Само да се оплакваш - не става така.Разбирам, че ти е трудно, но се опитай да направиш нещо по въпроса, щом не ти харесва така на теб да си помогнеш.Излизай с хора на твоята възраст - със съучениците ти, хора от квартала ти, не може да няма нито един, с който би могла да излезеш.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    От както съм с приятелката си моя живот е същия...ежедневието ми е едно и също....най добрия ми приятел...11 години .... предаде ме....тя ми изневери с него 2 пъти....какво ли не се лсучваше зад гърба ми...поравил ми го е и друг път....приятели.....мноооого относително казано.....да не смееш да кажеш нищо на никой братче...недей да се затваряш в себе си или пък може би си поплачи...понякога помага...а за приятеля...не се тревожи рано или късно всичко ще се нареди...и ти ще имаш приятел който ще те обича и ще бъдаш щастлива с него...до една степен е малко добре че не си имала приятел....имам познати които са на по 16-17-18 години не са имали приятелка...живота си живеят не им дреме щото секи знае че има момнет в който искаш да бъдеш обичан а като стане се почват проблемите и искаш да останеш сам в един момент...бъди себе си....не се променяй и не бъди това което са останалите..вярвам че си различна сама по себе си и пазиш това което другите го нямат...както ти казах и моето ежедневие е същото...даскало после в нас...от скайпа 150 абоната имам 10 защото нищо друго освен тя не ме интересува...когато я няма просто за мен няма цел няма стимул да правя каквото и да е... гадно е .. после пия наливам се лягам си по нощите...на другия ден съм като труп и всичко се повтаря всеки ден....правиш грешка..въпрос на време е да я осъзнаеш.....само не се променяй заради нечии личен интерес....успехи!!
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Достигам до извода, че като си на 16 и си нямаш гадже/приятел и вече живота е свършил, най-отчаяния човек на света си и т.н....глупости.
    Само да се оплакваш - не става така.Разбирам, че ти е трудно, но се опитай да направиш нещо по въпроса, щом не ти харесва така на теб да си помогнеш.Излизай с хора на твоята възраст - със съучениците ти, хора от квартала ти, не може да няма нито един, с който би могла да излезеш.

И това е варянт...послушай я....
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Gore glavata!! Zaregi izpolzvachite, pomisli za sebe si, togava nqma da imash nugda koito i da e da te razbira, zashtoto TI shte se chuvstvash dobre i nqma da imash nugda ot nikogo, a takiva kato tezi gi ostavi zad gurba si, zapochni nov givot, napravi neshto, koeto otdavna iskash ili neshto, koeto bi ti haresalo Naprimer nqkakvi kursove, tanci ili kakvoto ti doide na uma Tam shte imash vuzmognostta da se zapoznaesh s mn hora, koi znae, moge puk da se okagat po-svestni ot tezi, s koito si sega Napravi neshto divo.. boqdisai si kosata v nqkuv shantav cvqt, kupi si neshto novo, koeto shte te zaradva (nezavisimo kakvo). I se radvai na segashniat si givot, ne e chak tolkova losh, samo pogledni s dr ochi
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Gore glavata e momiche vsi4ko se opravq az do minalata godina bqh taka ot daskalo v kashi taka neychih mislih kak da sedna na kompa da igraq nqkoq tapa igra hxah tr da si poobshitelna kakto kazaha po gore.Spored mene si nameri priqteli s koito mojesh da izlizash na kafe i t.n.Da se zabavlqvash.Spox ti kat se otpysnesh pred tqh she se 4yvstvash normalno i she zabravish che nqmash priqtel...ko kat imash priqtel mn vajno..izlizai s priqtelki zabavlqvaite se apak priqtelq she doide ot samosebe si

Град
    Shumen
    Misi na vsichki koito mi pomognaha
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    аз бях в ... горе долу същото състояние ... намерих си нещо интересно с което да се занимавам .. ( в случая Айкидо ) и там завързах .. много нови приятелства ... пробвай не губиш нищо ...

ПС : К0гато спреш да търсиш ще се намери някои който да дойде при теб
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

режи си вените или ръката

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Знаеш ли, че и аз бях същата.Не мога да повярвам,много приличаш на мен!Но си казах, че трябва да се променя и ти го направи.Не се предавай,това не е края на света.А това,че нямаш гадже не е за умирачка.Ти си само на 16,живота тепърва ще ти поднася изненади,добри и лоши,но трябва да се справиш.Не е решение да започнеш да плачеш,приемай трудностите,те са част от живота.А за приятелите ще кажа,че и мен така ме използваха,непрекъснато,но вече няма да им позволя.Научи се да различаваш приятеля от човека,който само има изгода от теб

Град
    kadeto iskam
    Поредната тинейджарска депресия... Това е преходно всеки се е чувствал така на тия години. А как да ти е по леко?.. Може би не се мисли за жертва , не мисли че си изоставена че няма по зле от теб. Бъди оптимист. Днес нямаш приятелки нямаш гадже, ами направи така утре да имаш!. Намери хубавите си качества, показвай ги, общувай повече, не бъди затворена. Отвори си очите и си кажи абе мамка му има за кво да живея, да не съм по тъпа че да си стоя в къщи?
    Айде стягайй се!!!! =D>

Spored men ti si vinovna zashtoto davash prekaleno mnogo za tezi hora. Gotova si da pomognesh vinagi i se razdavash a ne biva taka . Te vijdat che si slaba uiazvima i naivna i za tova te izpolzvat. Ne kazvam che da pomaga chovek e losho naprotiv strahotno e i e veche vse po rqdko sreshtano no se razdavai na istinskite si priqteli a ne se opitvai da si namerish priqteli kato veche im dadesh vsichko pomosht savet ili kakvoto i da bilo. I zashto mislish che kato imash priqteli te shte ti napravqt jivota po-smislen?! Gluposti priqtelstvoto e edna chast ot jivota na edin chovek ima mnogo drugi neshta koito sa po vajni ...... tova che uchish i che se interesuvash za budeshteto ti a ne hodish po kafetata da pushish i da se fruckash samo ti pravi jivota mnogo po smislen ......Stqgai se i izobshto nqma kakvo da se pritesnqvash edin den shte se nameri nqkoi koito shte te oceni i togava shte razberesh che zaslujavash mnogo poveche ot tova da iskash da budesh priqtelka s takiva hora......

NE SI MISLI 4E KOGATO OGAZDA6 NA NQKOI 6TE GO NAPRAVI6 TVOI PRIQTEL, ZA6TOTO V POVE4ETO SLU4AI TE ZLOUPOTREBQVAT S POMO6TA TI...A DOKOLKOTO TOVA 4E NQMA6 GAJE ...PRI MEN E SU6TOTO.NA 16 I SUM SI NAMALA PRIQTEL ,NO NE SE OT4AIVAM.SE NQKOGA I TOVA 6E STANE

Започни да спортуваш аз така се запознах с доста нови хора

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Имаше един период, когато и аз бях в подобна ситуация... Но спокойно - постепенно всичко ще си дойде на мястото. Само имай търпение - и подходящото момче ще срещнеш, и истинска приятелка. Всичко е въпрос на време. Ама в никакъв случай не се затваряй в себе си. Това, че някой "приятел" те е прецакал или ти се е присмял не означава, че всички, които срещаш ще го правят. Преди време и аз се оказах без приятели, но това само ми доказа, че мога да се справям и сама с нещата. А и на любовта ще й дойде времето (Аз се запознах с първият ми приятел няколко дни преди да навърша 16). И все пак не се отказвай от търсенето! Успех!

Emi mila 4esno da ti kaja i az sam izpadala v takiva depresii,no spored men i vajno da si silna i da uspqva6 da izleze6 ot tqh!Samo edin suvet moga da ti dam i se nadqvam da ti pomogne...usmihvai se na jivota ,za6toto toi ,kato ogledalo i rano ili kusno 6te ti otvurne!Az ti pojelavam mnogo novi zapoznanstva i isatinski priqtelsta!a za mom4etata te s vremeto si idvat az poprincip si jiveq v sofeto,ama ako iskash moje da se vidim nqkoi pat v shumen.moga da te zapoznaq s moite frendki te sa su6tite veselqgi,kato men! =D>
    Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...

Амиии безмислен живот няма.Пък и ти си на 16,не на 56 и да кажеш...никога не съм имала приятел...край! Спокойно де мила!Живота,момчетата и забавленията са пред теб!Гледай напред и всичко ще е наред!Цунки

Град
    Sofia
    Не трябва да се затваряш в себе си!

Град
    Shumen
    Misi na vsichki .....mnogo mnogo mi pomognahte
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си