.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Варна,морето...

Запознанство-идеи:)

Здрасти на сички..Оф аре и аз да се уплача..Всеееки ден в даскало срещам ено и също момченце и все не мога да го заговоря.Само се споглеждаме, усмивка и толкова.Та отварям тази тема, за да може всеки да каже как решава да се запознае с някой сладур и примерно какво правите?? Мерси за отговорчетата предварително
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

Мега фен
    Град
    София
    Е какъв е тоя въпрос
    Като искаш да се эапоэнае с някого,просто отиваш и се эапоэнаваш.Един живот живеем все пак.Какво толкова го мислиш.Стига с тея усмивки,намигания и т.н.Просто отиди и го эаговори.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна,морето...
    Еми да така и на мене ми звучи лесно..Обаче опитам ли да отида при него и напрау блокирам..хаха ужас..станах и аз кукуриго..Нз просто не мога ей така да отида и да кажа абе аре да са запознаем..Хорааа много съм зле..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anna_nalisiq
    Еми да така и на мене ми звучи лесно..Обаче опитам ли да отида при него и напрау блокирам..хаха ужас..станах и аз кукуриго..Нз просто не мога ей така да отида и да кажа абе аре да са запознаем..Хорааа много съм зле..
    Эамисли се от какво точно се притесняваш ?Надали момчето яде хора.. давай малко по-смело.Работи в свой интерес.В твой интерес е да се эапоэнаете ,така че действай.Събери малко кураж.Нали ти се усмихва,сигурно ще се эарадва да се эапоэнаете.Щом той не прави крачката,направи я ти.Нямаш какво да губиш.Ако обаче не го направиш-имаш.
    Ае действай бе момиче!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

i da kaje6 posle kakvo e stanalo :P

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Просто отиди и се запознайте не е трудно да бъдеш искрена ... щом усещаш че те влече запознайте се от там нататъка ако ртой прояви интерес към тебе всичко ще се нареди
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Град
    Варна,морето...
    Мале хора, ако знаете колко сила ми вдъхнахте. Неска имаме часове заедно и можее и да се пробвам-стискайте палци Я кажете вие като искате да се запознаете кво прайте.Смисъл разкажете как става при вас

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Рядко се случва аз да се поинтересувам от момиче или изобщо да се запозная с някой...ако се наложи просто отивам и се запознавам нито е сложно нито е философия....а пък и няма нищо срамно...здравей приятно ми е Цецо се казвам така и така и се заговарям с нея....нито е трудно нито е сложно или пък може би просто имам дар слово...
    Admin-Coki:

намираш общ фр и той ви запознава
    нямам повод да сънувам....

Град
    40 Miles from the Sun
    Като те е срам, намери някой общ познат и нека той да ви запознае.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бе никви общи фр Отиваш и "Абе здрасти много искам се запознаем.. Аз съм Пенка (примерно) пр ми е" и се ухилваш

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Бе никви общи фр Отиваш и "Абе здрасти много искам се запознаем.. Аз съм Пенка (примерно) пр ми е" и се ухилваш

мммммм.... да и тва е варянт..почти се доближава до моето мнение
    Admin-Coki:

Град
    Варна,морето...
    Пфуу тъкмо бях събрала кураж да се запозная с него..и на-той не влезе в часа и целия ден никъде не го видях..тц тц тц..А обикновено аз съм посредника..тоест аз запознавам хората,обаче стане ли въпрос аз да се запозная с някой съм пълен гьон..хаха ужас..Ще направя сичко,за да се запозная с него!!Стискайте палци..

еми накарай некой фр да ви запознае, няма начин да нямате поне един общ познат щом сте от едно даскало. А и можиша уж случайнао да се блъснеш в него .... смешно ама ефикасно, няма начина да не си размените поне една дума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си