.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз дено живея на 5 минути пеша от мъжа си, се случва да го виждам по 10 пъти в месеца.............така че рзстоянието не е причина или повод за раздяла. А доколкото взетото от тебе решение-имам колежки, които поддържат връзката си вече 4-та година по този начин и са все още заедно с половинките си. А и има сесия, ваканции...........в крайна сметка повече време ще си с него в годината, отколкото далече от него!
    А какво да каже 1 моя колежка, чието гадже е в Ирак вече 4-ти месец и е там до края на Януари без да се виждат................ама са си заедно и се обичат.
    точно ей такива примери ме накараха да повярвам, че нещата се случват, че любовта оцелява, стига непрекъснато да се бориш за нея и да даваш частица от душата си за нея ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Разбирам те за какво говориш в момента съм влюбен до уши и тя в мен и много се обичаме!
    \/

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Прекрасно нещо си написала.

Колко ми е познато.. И аз го срещнах преди 2 години, помогна ми да открия доброто в себе си, той замина да учи, само че на 500 километра, вече 2 месеца е там, но въпреки всичко, ние сме си заедно и ще сме. Защото нищо не може да попречи на 2-ма човека да се обичат.

Обичайте се.
    bungle, знаеш ли кое е по-гадното от София --> Варна...

... Варна ---> София ...

Аз винаги съм казвала, че връзките от разстояние са възможни стига хората да се обичат истински... ама докато не ти се случи, няма как да го повярваш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Sofia
    Прекрасно нещо си написала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове