- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
![]()
![]()
![]()
личи си
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми то и аз да видя някой така облечен ще се зазяпам.Все пак това не е често срещана гледка и ми е интересно.
А и понякога когато гледам някой му се възхищавам.
![]()
Ако можеш да ги пребиеш - пребии гиАко неможеш.. примири се и да не ти пука.
opfff 6to ne napravite o6te edna glypava tema sre6ty fashioniteegati i horata ima6e takava tema v razdel lybov - 50 i kysyr stranici samo i samo v trypane na ybidi po tehen adres
ti re6i da opita6 da napravi6 o6te 50 li?
egati.... i btw nqma ni6to lo6o v tqhnoto darjanie - obsajdat kogato ima kakvo
sly6at 4alga 6toto tva e izbyhlqrsko, obli4at se syper jestoko.... tova e... bezsmislena tema, osven ako ideqta ne e tova koeto spomenah po gore
- koeto e idiotsko...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131392
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аааа КВО ?!Първоначално написано от wasntme_
Избухлярско ?!
Ху !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Честно казано.. и 2те крайности не са хубавиЗлатната среда му е майката. Обличане според настроението,сезона,повода .
Лошо ми става,като видя някои облечени като барбита или пък облечени като граф дракула,или "уееее къФ съм рапър уееее".. бляксссс !!
Smile!?
Много обичам антифешъните беее
Първо се дразнех,а сега даже се кефя,защото попринцип се забелязват интересните,нестандартни хора,а аз винаги съм се стремяла да съм такава.Това ми показва,4е съм успяла и се кефя.
Другите просто злобеят,защото нямат смелостта да изглеждат така,както искат,без да се интересуват от хорското мнение.Именно за това следват модите,като роби.
Можеш само да се радваш,че си забелязвана,а не част от пълпата.
Това което повечето тийнейджъри се проваляте да разберете е, че открояването от тълпата е доста по-сложно от обличането на не-модерни дрехи и слушането на не-модерна музика.
не звучи толкова иронично, колкото си мислиш .... !Първоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
....................
аз искам да съм възможно най-незабележима , толкова мразя да съм център на внимание че идея си няяш .... обличайки се по този начин , никога не съм искала да бъда забелижима (виш оригинална по стаа) , но забелижима ...не !!
а относно раутата ...тва са някакви тапи думички дето ме забавляват супер мно ...раута, дите, дуре ..... някви такива олигофренийки ...![]()
![]()
тая тема толкова я спамнах че думи няям ....
ем не беше ебавка тва еПървоначално написано от IdiOtKa
говорех,че за 1 път чувам момиче да казва,че не и пука женствена ли е...незнам що ти прозвуча като ебавка ( :
и да,ще си ходя като клошар и не ме е.бе
ами няма нищо лошо да си модерен стига тва да не те кара да се мислиш за много велик
и аз мн мразя НАДУТИТЕ фешъни
еее, недеи така с нервите..и аз не ги понасям особено, ама опитай се да игнорираш хората дето те дразнят. По-лесно се живее така, опитайПървоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
![]()
![]()
Sorry ama ne mojete da govorite taka spored men.Moje nqkoi ''tupi feshuni'' da sa vi obsujdali ama as nqma da hvana da si smukna dunkite do hodilata i da hoda s nqkvi kecove i t.n....Na men mi haresva da se obli4am po jenstveno.I mi kasvate 4e feshunite hodeli kato nqkvo stado vsi4ki ednakvo oble4eni.Mi vie ne hodite li i vie taka.Vsi4ki ste sus smuknatite dunki i kecovete.Taka 4e tuka vseki ima pravo da se obli4a kakto si iska i kakto se haresva.Moje nqkoi da sa vi obsujdali ama vie ne pravite li v momenta to4no sushtoto.
да е да е ...права си ....! супер кеър съм !!Първоначално написано от sladur4e_yo
sladur4e_yо не ми забранявай какво да говоря и как да го говоря![]()
По-яко е да си смъкнат,отколкото фешън.Аз не съм нито едно от двете,просто съм скромен наблюдател...
хмм ае бъдете себе си , не бъдете фешъни , нито рапари, метали и квото и да е ...бъдете себе си правете каквото ви харесва ...и винаги се усмихваите
Мацко супер си права,аз също не робувам мн мн на модите а се обличам както ми харесва,мене даже мн ме кефят смъкнатите момичетаА за "фешъните" кфо да ти кажа... Те са едни тъпи същества без капка сиво вещество в главата си... Но нали знаеш "Който се смее последен,се смее най-добре"Мани ги тия ограничени комплексарчета и курвички..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
...............
Isvinqvai ma as ne se obli4am smuknato,na sum i to4no feshun sashtoto drehite mi ne sa edna bluska ot 100-200 leva,ama ne sum tupa,a sum si dori tvurde umna.Първоначално написано от monityY
Първоначално написано от monityY
![]()
Зависи какво определят хората под фешън.Изведнъж стана модерно да си ЕМО и повечето се правят на такива.Не говоря за хората ,които са истинските ЕМО-та ,а така нареченото scene.
Друго- за някой фешън значи да си облечен като кукла барби в розовко и нз още кво.А фешаните не се определят като фешани.И пак стигаме до там ,че всички си мислят "Ама аз съм различен,не съм фешън.ТЕ са тъпи ,еднакви и нз още кви."А стила просто си е една индивидуалност ,а тези които го нямат копват едни и пействат в други.
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Ауе... не е поредната тема за фешъните.. всъщност е за смъкнатите? Нз.. писна ми като мина от някъде и зализаните педалчета да ме гледат все едно съм им изяла закуската? И мазните смръдливи к**вички .. и те същата работа? Писна ми като мина покрай някой и да се има за мнол оборотен като се изцепи "Е...генгста?" или.. "Е ? R&B уеар.." .. за тея подмятания се сещам ся ,щото тях чух днеска?! Не разбирам къв им е проблема? Кво им пречи мамка му да се нося както ми харесва да не робувам на шибаните моди и да не ми пука кво ще каже таа или онаа пикла за облеклото ми.. макар че в случея изглежда ,че ми пука.. ама не е така.. просто искам да разбера кво против имате съкнатите момичета? Ако е момче.. тичате да му се лигавите и натискате ,ама нали е момиче.. как ще се носи така.. пффффффф _!_
Ше кажеш ,че само ти се обличаш по-различно и само тебе гледат.Тфа са некфи тъпи превземки.Кат та гледат гледай ги и ти ве.Кфо обръщаш внимание въобще.Ебаси.Кат викат след тебе викай и ти след тях.Кфо толко мн ли е трудно?Ше кажиш,че си кой знаи кфо!С извинение!