Цитирай Първоначално написано от dan4ety
Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
Просто много повече ми харесва момиче с къса поличка , отколкото с дънки тип насрано

Е, да, но не толкова къса, че да ти се вижда г*за и от горе и от долу. Поличките, дето са една педя дълги имам предвид. Нормалните полички, да. Обаче, не е хубаво да видиш някоя, дето сланините й се виждат от всякъде, с къса пола или тесни дънки, нали (нямам нищо против по-пълните момичета, но просто не ми харесва като ги видя така облечени)? А повечето фешънки са така. Пък и на някои момичета им отиват дънки тип "насрано". Аз не нося много полички (имам само една ). Но не нося и широки панталони. Нося си нормални дрехи, които са на нормална цена и не се оплаквам. И дрехите на фешъните нямат нищо общо с марково. Ако бяха маркови, щяха да са по-хубави
дамз, права си...и аз не нося дънки тип насрано, но и не нося някви супер прилепнали фешънски...виж тук зависи не само какви дрехи носиш, ми и каква ти е фигурата, как ти стоят дрехите...щото просто не мога да си представя някоя доста пълничка "фешънка" да ми тръгне с няква поличка дето и се вижда не само гъза ми и други работи той тоя фешо един бог го знае къв е...ай утре ще ида в амор ще го щракна като някое папраче и шви покажа