- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да отидем ли на рожден ден без нея?
zdr na vsichkiiskam edin syvet koito moje da vi se stori elementaren no vse pak na men mi e trudno.. stava vapros 4e poprincip az dvija s oshte dve momicheta i absolutno navsqkyde sme zaedno vsichko pravim 3-te i vsichki ni znaqt che sme 3,no nie hodim na trenirovki po balet(pak 3) i ot vreme na vreme izlizame zaedno baleta ,no dve momicheta ot baleta na har ednata ot nas trite i sega pokaniha men i dr momiche na rojden den na tezi dve momicheta a tretata ne q pokaniha i prosto se chudim kakvo da pravim ? da idem li ili ne?prosto sme v mn gadno polojenie s ednata mi pr-ka zashtoto sme sviknali da sme 3 i sega izvednaj samo 2 a tq znae 4e tezi dve momicheta ne q har mn i molq vi se daite mi syvet..
т.1 и т.7
krem4et0
Аз ако бях на твое място нямаше да ходя никъде.Бих предпочела да си остана и с двете ми приятелки отколкото да съм само с едната на купон и да знам,че примерно другата си стои вкъщи и се сдухва..Няма смисъл..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аз няма да отида както ти сама казваш трите сте коплект такаче или трите на рожден ден или няма да иде никоя аз така мисля ако е така някои да ме подкрепи! \/
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ako tova momi4e (3-toto) vi e dobra priqtelka ne hodete na rojdeniq den s izvinenieto sorka nii bez neq nikade ne hodim ili ne6ty takos ;] ako otidete sigorno sha razvalite priqtelstvoto si...deaznam![]()
маса се прави на маса с месо
amii nz sigurno nqma6e da otida na tova rd nqma da si ostaq priqtelite q...
щом се движите тричките не ходете и готоо измислете неква причина и готоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм съгласна с останалите. Не ходете никъде.
Животът е адът описан в Библията!
Знаеме те тебеПървоначално написано от Shinigami
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Emi razbirase che ako vi se hodi shte otidete ne bi trqbvalo da se ogranichavash samo s tezi momicheta .... tq vashta priqtelka shte vi razbere ako otidete vse pak ne e vasha vina che te ne q haresvat .... kakvo ako ostanete priqtelki dokato trqbva da hyodite v universitet i dve ot vas sa prieti v hubav universitet a tretata ne e .... tova da ne bi da oznachava che nqma da uchite tam za da moje tq da ne se sduhva ... gluposti .....
Попитайте 3 тата ако тя каже че няма нищо на против .. отидете ... просто по някога има хора който са ни антипатични дори и да не са ни направили нищо ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Виж това да отидите или не за момента,според мен ви е най-малкият проблем.Аз,ако бях на ваше място НЯМАШЕ да отида.Бъдете много внимателни с тези момичета от балета за да не ви настроят,срещу момичето,което не харесват.Именно по този начин се развалят доста приятелства,не позволявайте да се случи същото.Дръжте на хората цените и обичате,правете си купона с тях.Не се ограничвайте,не се дистанцирайтие от света,просто бъдете заедно и се пдкрепяйте.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз пък щях да отида. Не трябва да си ограничаваш запознанствата с хората!!! Приятели ок вие сте си приятелки , тя не трябва да има нищо против пораснете малко.. дали да ходя или не , еди си кой какво казал за някой си .. спрете се. Забавлявай се , купонясвай си и така![]()
Лично аз ако съм на твое място бих разубедил тази приятелка да не ходим.Просто ако отидете третата ви приятелка ще разбере и ще си помисли че не сте й казали за този Рожден Ден и че е била поканена.А да й обяснявате ситуацията точно как е става доста конфузно.За това за да избегнете всякакви пречки а и евентуални караници помежду си не ходете или поговорете с рожденика дали можете да вземете и другата си приятелка (лично за мен това не е решение защото по този начин ставате малко или много нахални и може да си изградите различно мнение за семе си по гози начин но попринцип съществува като вариянт).Лека вечер!![]()
Аз щях да отида.Не е хубаво се да ограничаваш и да дружиш само с едни и същи хора.Отиди на купоа,забавлявай се.Все пак не сте вие виновни,че другите от балета на харесват приятелката ти.