.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

"Да грешиш е човешко,да прощаваш е божествено"-есе

trqbva mi ese na tema "da gre6i6 e 4ove6ko,da pro6tava6 bojestveno".trqbva mi do 2-3 4asa.mn vi molq pomognete mi.

Редактирано от-ЦвЕтИт0-Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

molq vi si4ko koito ima nqkvi materiali za taq tema da pi6at.pls

Много те моля, напиши си го сама.
    Memento moriendum esse!

az ako mojeh da si go napi6a sama nema6e da puskat tema tuka.

Повече от фен
    поразмърдаи си мозъчето де седни малко помисли върху това което ще пишеш и то си идва от самосебе си :P

mislih ni6to ne stava.za tva i pusnah temata.ae ako nekoi moje da mi pomogne a ne da mi pi6e pomisli ili napi6i si go sama.

Тогава отиваш без есе. Не е честно да препишеш нещо и да кажеш, че е твое и за него на получиш оценка. Ще получиш оценката, която сама си заслужила на нещо, което ти си написала
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на miShle
    Съгласна съм ThunderGoddess..
    Ти как си представяш тфа да седна да ти пиша есето,и после да си получиш оценката наготово.Аз какво получвам в случая?!? Разберете бе хора,ние тука не пишем домашни.Можем просто да помогнем с нещо.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ОФ,като сте толко примерни 'сичките стойте си на гъза и,ако нямате с кво да помогнете-мълчета,'баси
    цък

Голям фен Аватара на tainstvenata
    по тази тема можеш да пишеш много .. нямаш ли собствено мнение темата е лекичка и интересна за писане ако имах време бих ти я написала но смисала е в това,че трябва да изразиш твоето мнение .. пробваи сама успех
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    ... Some happy place ...

:)

Мила есето не е преразказ(да изказваш със свои думи чужда гледна точка) а да изказваш собствено мнение ....а и темата е хубава и лесна
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    ОФ,като сте толко примерни 'сичките стойте си на гъза и,ако нямате с кво да помогнете-мълчета,'баси
    цък
    О, ще се погрижа модераторите на откровения да разберат това и другото което е - правиш мечешка услуга в момента Тия есета се дават, да да си размърдат децата мозъка и да се научат като кажат нещо, да може да го кажат добре и да намерят нужните аргументи.
    Memento moriendum esse!

Виж,са,момичето иска услуга,а не иска да й опяват как тя сама да си го напише..
    ако е решила да го направи сама,нямаше да пуска тема,нали?!
    ако пък си мислиш,че и пука...хах

Момичето го мързи да гледа - дума да няма - даже сама не си е потърсила есето, а е седнала веднага на компа да пише тема. И си е изкарала оценка с чуждия труд. Не и пука?! А би трябвало. Най-малкото заради уважението към другите ...
    Memento moriendum esse!

Да не са го написали,щом не са искали да го "крадат" ...

Град
    Love4, Bulgaria
    Е сега съгласете се, че е супер нечесно. Един се е трудил, а другите го преписват!
    Не казвай, че не можеш да го измислиш! Щеше все нещо да направиш и сама да направиш, ако му беше отделила повече от пет минути!
    Ако щеш ми се обиждай ама си МНОООООООГО МЪРЗЕЛИВА!!!!!!!!!!!!!
    No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!

МЪРЗЕЛА НАД ВСИЧКО!!!

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си