.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ми аз съм ходила с момче ,което беше по-малко от мен,но да си призная не бих направила пак това -просто все още по-малките мислят като такива!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

понякога има понякога няма в смисъм аз лятото ходих с един чичко на 26 а аз съм на 18.той мн ме харесваше,абаче аз го приемах само като фр та затова и не се получи между нас.Другата причина поради която също не се поличи е разликата в годините.Един човек на 18 мисли за даскало,за купони,за срещи абе с две думи яки неща,необвързващи
    а когато си на 26 предполагам имаш вече работа тоест би трябвало,и дори и семейство.
    В момента ходя с момче една год по- малко от мен
    ама една година не е нищо

Не би трябвало да е проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от assd
    я па ги тия к**ви, не искат да излизат с по-малки, щото немало с кво да ги заинтригуват...
    после не били к**ви момичетата, не хич! са като съм батко с кола и работя за да изкаравам пари ми се лепят некви малки к**вички, преди като бях по-малък не ми обръщаха особено внимание
    ама сега не к***те избират, а аз избирам тях въпреки че сега си отмъщавам и показвам почти нулево внимание - много е готино да видиш как сами се свалят и ти да се правиш на кретен и да не обръщаш внимание да знаете - всичко се връща, както се пееше в една песен!

айде мир и любов вам
    оценявам мнението ти,обаче според мен за едно нещо грешиш-не всички момичета,които искат по-голямо момче са к...и,явно ти на такива си попадал(и не си мисли че се заяждам,просто изразявам мнението си ) \\//

Абе 70% от пичовити които са на по 16 са дечковци, но има такива момичета на които им харесва как се даржат тези момчета. Аз напр сам на 19 имало е моменти в които сам се държал като некое 10 годишно лапе, но на приателката ми и харесва. Е има и некои дет и като пораснат си остават със същия акъл , но тва е верно дет го каза princesa_viki винаги има за какви да си говорим... Според мен няма значение вазрастовата разлика щом си обичат да се зимат :P :P :P

Град
    shumen
    не бих - принижение е някак си... абе не гледам аз с добро око към момичетата, които ходят с по-малки...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ми и за мене любовта няма граници..следователно и вазрастта не е от значение ,но все пак не бих трагнала с някои над 25 или с повече от година по малък от мене.. между дрогото гаджето ми е с 5 месеца по малък от мене ама то няма лошо.. супер ни е..стига да се обичат хората всичко е ОК :P
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

S po-mal1k-NIKOGA !

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    S po-mal1k-NIKOGA !

e 6te si doideme na dymata :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ем лошо няма, ако наистина е готин... Ама на мене си ми е добре с моето съкровище

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ем де да знам секи е различен аз се занимавах с едно момче,което е по-малко от мен с 2 години то тва от давна де ама на него не му личаха годините,а и не се държеше като дечко не бих повторила,не защото е кофти,а ме кефят малко по-големички от мен

Ако привличането е наистина силно,ако харесвам наистина много - ДА,бих тръгнала!!..НО не мога да приема някоя 13 годишна п*кла (с извинение) да "ходи" с 21 годишен мъж!! До някаква степен може би любовта няма граници,но според мен само до някъде!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Зависи от гледната точка!
    Все пак едно е 3, едно е 30 години разлика.
    но по принцип любовта няма граници, особено в годините. Така , че не виждам проблем!

според мен връзката 13-20 годишен не е заради любов, а заради съвсем други причини
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Град
    София
    Целувала съм се с момче,което е 4 год по-малко от мен,правила съм секс с момче,което е 1 год по-малко от мен. Но за връзките си предпочитам много по-големи мъже Сегашният ми приятел е 7 години по-голям от мен и се чувствам прекрасно.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ако привличането е наистина силно,ако харесвам наистина много - ДА,бих тръгнала!!..НО не мога да приема някоя 13 годишна п*кла (с извинение) да "ходи" с 21 годишен мъж!! До някаква степен може би любовта няма граници,но според мен само до някъде!
    Въпроса на темата е съвсем различен.Иначе и аз не одобрявам подобни връзки.

А с по-малък от мен...Защо не?Макар че зависи от нашата възраст:ако си на 12,едва ли би тръгнала с 11 годишен Но например ако съм на 17-18 години,защо приятелят ми да не е на 15...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си