- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастта от значение ли е?
ми аз съм ходила с момче ,което беше по-малко от мен,но да си призная не бих направила пак това -просто все още по-малките мислят като такива!![]()
понякога има понякога няма в смисъм аз лятото ходих с един чичко на 26 а аз съм на 18.той мн ме харесваше,абаче аз го приемах само като фр та затова и не се получи между нас.Другата причина поради която също не се поличи е разликата в годините.Един човек на 18 мисли за даскало,за купони,за срещи абе с две думи яки неща,необвързващи
а когато си на 26 предполагам имаш вече работа тоест би трябвало,и дори и семейство.
В момента ходя с момче една год по- малко от мен
ама една година не е нищо![]()
Не би трябвало да е проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
оценявам мнението ти,обаче според мен за едно нещо грешиш-не всички момичета,които искат по-голямо момче са к...и,явно ти на такива си попадал(и не си мисли че се заяждам,просто изразявам мнението си ) \\//Първоначално написано от assd
![]()
Абе 70% от пичовити които са на по 16 са дечковци, но има такива момичета на които им харесва как се даржат тези момчета. Аз напр сам на 19 имало е моменти в които сам се държал като некое 10 годишно лапе, но на приателката ми и харесва.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е има и некои дет и като пораснат си остават със същия акъл
![]()
![]()
, но тва е верно дет го каза princesa_viki винаги има за какви да си говорим...
![]()
Според мен няма значение вазрастовата разлика щом си обичат да се зимат :P :P :P
![]()
![]()
![]()
не бих - принижение е някак си... абе не гледам аз с добро око към момичетата, които ходят с по-малки...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми и за мене любовта няма граници..следователно и вазрастта не е от значение ,но все пак не бих трагнала с някои над 25 или с повече от година по малък от мене.. между дрогото гаджето ми е с 5 месеца по малък от мене ама то няма лошо..![]()
супер ни е..стига да се обичат хората всичко е ОК
:P
S po-mal1k-NIKOGA !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
e 6te si doideme na dymata :P![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ем лошо няма, ако наистина е готин...Ама на мене си ми е добре с моето съкровище
![]()
Ако привличането е наистина силно,ако харесвам наистина много - ДА,бих тръгнала!!..НО не мога да приема някоя 13 годишна п*кла (с извинение) да "ходи" с 21 годишен мъж!!До някаква степен може би любовта няма граници,но според мен само до някъде!
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Зависи от гледната точка!
Все пак едно е 3, едно е 30 години разлика.
но по принцип любовта няма граници, особено в годините. Така , че не виждам проблем!![]()
според мен връзката 13-20 годишен не е заради любов, а заради съвсем други причини![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
Целувала съм се с момче,което е 4 год по-малко от мен,правила съм секс с момче,което е 1 год по-малко от мен. Но за връзките си предпочитам много по-големи мъжеСегашният ми приятел е 7 години по-голям от мен и се чувствам прекрасно.
Smile!?
Въпроса на темата е съвсем различен.Иначе и аз не одобрявам подобни връзки.Първоначално написано от magi_megi
А с по-малък от мен...Защо не?Макар че зависи от нашата възраст:ако си на 12,едва ли би тръгнала с 11 годишенНо например ако съм на 17-18 години,защо приятелят ми да не е на 15...?