- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов от пръв поглед?
Не съм изпитвала подобно нещо и не знам със сигурност.....баш от пръв поглед едва ли..... Звучи нереалистично най-малкото....
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
На мен ми се е случвало два пъти.Две момчета ми казаха, че са се влюбили в мен от пръв поглед.Аз не знаех какво да направя,защото ми дойде като гръм от ясно небе и може би,защото аз не изпитвах нищо към тях![]()
Има такава любов,но тя се развива и с времето.
![]()
Просто,когато видиш един човек сам разбираш
![]()
Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
![]()
![]()
![]()
-> Съгласен съм с кака Къдли. Не може да обичаш някого истински, без да го познаваш, без дори да си го чувал... без да си го докосвал. И какво - влюбвате се в някого, защото е със сини очи? Или хубаво тяло? "О, какъв задник - ожени се за мен! " ...... плс
Едно е да искаш да правиш СЕКС с някого, от пръв поглед... но да се влюбиш - отнема малко повече.
Тея работи за аурата, че някои хора са "родени един за друг" и като се видят само и ХОП нещо се надига в тях (не в гащите) и те разбират, че трябва да са заедно... НЯХ НЯХ НЯХ и после се събуждат пак сами.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Бе не знам за по принцип ама за мен няма начин да има.. знам ли външният вид издава много за един човек, обаче доста се полъгвам в последно време та ненам![]()
Според мен има но не съм я усешталавсъщност съм я изпитвала видях един пуловер в един магазин и се влюбих още на първата минута
Ако под любов от пръв поглед разбираш увлечение и вълнение,просто трепет-е,да има. Бих го нарекла привличане от пръв поглед. Но любовта несъмнено е нещо повече. Да познаваш човека и да обичаш същността му. Как по-точно би го 'обичала',ако нямаш идея какъв е?
Look deep inside me ...
ОмГ...То не мои да се опише....А за въпроса:ТВЪРДО ДА ИМА ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!!!!!!!!!!!!!!!
Абсолютно съгласна съм.Тва любов от пръв поглед са лапешки работиПървоначално написано от bungle
![]()
Lubov...ne...po-skoro privli4ane...![]()
Ама че любов ще е, ако става ей така от нищото... Съгласна съм с Cuddly, просто такава любов не е имало, няма и няма и да има. Истинската любов си идва с времето.
Иначе историите за влюбване от пръв поглед са си интересни, ако държиш на фантастиката, приказките или латино-американските сериали![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не съм съгласна....Има изклучения,ами ако човека ти хареса и вътрешно????Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
а когато да речем познаваш дадения човек само по скайп примерно и не сте се виждали,а като се видите и се влюбите счита ли се за любпв от 1 поглед?
Eй това ви е проблема на оптимистите! Всичко гледате от добрата страна. Има ама няма. Има привличане но ЛЮБОВ? Че ква е тази дума ? Любовта е в илюзията ви. Няма любов няма привличане , има само Искане. Ти можеш да го/я искаш , ама той/тя тебе не! Просто думата любов я е измислил някои оптимисттова е дума без значение в живота
вие сте побъркани всичко гледате от хубавата страна
![]()
![]()
![]()
П.П. Това е мое мнение моля да не ме нападете живеем в демокрация все пак![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
И аз така мисля...особенно на 16 - 17 години....Първоначално написано от RAWRRR
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Абе чушки има...
Любовта от пръв поглед е измислена от авторите на захаросаните романчета (:
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
заблудени колко искаш...Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Има ...
Усещам , че е така , защото ако момента е неподходящ , съм способен да чакам, и да чакам .. докато просто не видя момент , в който да се реализирам , да кажа какво мисля , и ... да видя каква е реакцията ..
Има любов от пръв поглед![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ima..v momenta haresvam 1 mom4e v koeto se vlubih ot pruv pogled :P
ИменноПървоначално написано от JackAzZ
![]()
Къдли е много права в случая.Няма такова нещо.
Явно вие си мислите, че едното увлечение и айде...влюбен съм.Това е глупаво.
Purvata obi4 vuv jivota e samo edna a sled neq vsi4ko drugo e luja![]()
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]
Има... [-o< ама май не води до нищо хубаво..![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
По-склонна съм да вярвам,че любовта идва с времето,че първо трябва да опознаеш човека срещу теб.Вярвам в привличането,не в любовта от пръв поглед!
Just haters make me famous! εĭз