.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Не съм изпитвала подобно нещо и не знам със сигурност.....баш от пръв поглед едва ли..... Звучи нереалистично най-малкото....

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    На мен ми се е случвало два пъти.Две момчета ми казаха, че са се влюбили в мен от пръв поглед.Аз не знаех какво да направя,защото ми дойде като гръм от ясно небе и може би,защото аз не изпитвах нищо към тях Има такава любов,но тя се развива и с времето. Просто,когато видиш един човек сам разбираш

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    естествено, че има. всеки учовек си има аура(излъчване) което се долавя... като доловиш такова което те привлича и просто се усеща. няма правила за това как да разбереш.. всичко е на подсъзнателно ниво [-o<

-> Съгласен съм с кака Къдли. Не може да обичаш някого истински, без да го познаваш, без дори да си го чувал... без да си го докосвал. И какво - влюбвате се в някого, защото е със сини очи? Или хубаво тяло? "О, какъв задник - ожени се за мен! " ...... плс
    Едно е да искаш да правиш СЕКС с някого, от пръв поглед... но да се влюбиш - отнема малко повече.
    Тея работи за аурата, че някои хора са "родени един за друг" и като се видят само и ХОП нещо се надига в тях (не в гащите) и те разбират, че трябва да са заедно... НЯХ НЯХ НЯХ и после се събуждат пак сами.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Монтана
    Бе не знам за по принцип ама за мен няма начин да има.. знам ли външният вид издава много за един човек, обаче доста се полъгвам в последно време та ненам

Според мен има но не съм я усештала всъщност съм я изпитвала видях един пуловер в един магазин и се влюбих още на първата минута

Ако под любов от пръв поглед разбираш увлечение и вълнение,просто трепет-е,да има. Бих го нарекла привличане от пръв поглед. Но любовта несъмнено е нещо повече. Да познаваш човека и да обичаш същността му. Как по-точно би го 'обичала',ако нямаш идея какъв е?
    Look deep inside me ...

ОмГ...То не мои да се опише....А за въпроса:ТВЪРДО ДА ИМА ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Няма.
    Може да има привличане, химия ..., ама любов.. тц!
    Абсолютно съгласна съм.Тва любов от пръв поглед са лапешки работи

Lubov...ne...po-skoro privli4ane...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ама че любов ще е, ако става ей така от нищото... Съгласна съм с Cuddly, просто такава любов не е имало, няма и няма и да има. Истинската любов си идва с времето.
    Иначе историите за влюбване от пръв поглед са си интересни, ако държиш на фантастиката, приказките или латино-американските сериали
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ама че любов ще е, ако става ей така от нищото... Съгласна съм с Cuddly, просто такава любов не е имало, няма и няма и да има. Истинската любов си идва с времето.
    Иначе историите за влюбване от пръв поглед са си интересни, ако държиш на фантастиката, приказките или латино-американските сериали
    Не съм съгласна....Има изклучения,ами ако човека ти хареса и вътрешно????

а когато да речем познаваш дадения човек само по скайп примерно и не сте се виждали,а като се видите и се влюбите счита ли се за любпв от 1 поглед?

Супер фен
    Град
    България
    Eй това ви е проблема на оптимистите! Всичко гледате от добрата страна. Има ама няма. Има привличане но ЛЮБОВ? Че ква е тази дума ? Любовта е в илюзията ви. Няма любов няма привличане , има само Искане. Ти можеш да го/я искаш , ама той/тя тебе не! Просто думата любов я е измислил някои оптимист това е дума без значение в живота вие сте побъркани всичко гледате от хубавата страна
    П.П. Това е мое мнение моля да не ме нападете живеем в демокрация все пак
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Нито от втори има..
    И аз така мисля...особенно на 16 - 17 години....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да е супер мно !!!!
    от пръв поглед , само желание за физическа фръзка има ! нищо пойче .... а тва че на някой им е връзвало да е ставало по сериозно е щото са касметлии ...или са зле !
    зе ми думата от устата

Абе чушки има...
    Любовта от пръв поглед е измислена от авторите на захаросаните романчета (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не съм съгласна....Има изклучения,ами ако човека ти хареса и вътрешно????
    заблудени колко искаш...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Има ...
    Усещам , че е така , защото ако момента е неподходящ , съм способен да чакам, и да чакам .. докато просто не видя момент , в който да се реализирам , да кажа какво мисля , и ... да видя каква е реакцията ..

Има любов от пръв поглед
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

ima..v momenta haresvam 1 mom4e v koeto se vlubih ot pruv pogled :P

Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Офф какво ми философствате па вие бе.Ето отговор
    Да- кратко и ясно.
    Именно

Spored men ima za6toto v momenta stradam ot takava

Мега фен Аватара на koalka
    Къдли е много права в случая.Няма такова нещо.
    Явно вие си мислите, че едното увлечение и айде...влюбен съм.Това е глупаво.

Purvata obi4 vuv jivota e samo edna a sled neq vsi4ko drugo e luja
    Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]

Има... [-o< ама май не води до нищо хубаво..
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

По-склонна съм да вярвам,че любовта идва с времето,че първо трябва да опознаеш човека срещу теб.Вярвам в привличането,не в любовта от пръв поглед!
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си