.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да се гримирам с лещи:Р

Купих си тъмно зелени лещи,а очите ми са кафеви... и си нямам идея как да се гримирам за да изглежда добре моля за помощ

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хмммм, експериметирай!
    Но опушените цветове като тъмно сиво, черно, много ще си отиват и ще подчертават зеления цвят.

За колко пари си ги купи ? И аз искам да си взема ( зелени при това, защото и аз съм с кафяви очи )
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    [quote="bungle"]Хмммм, експериметирай!
    Но опушените цветове като тъмно сиво, черно, много ще си отиват и ще подчертават зеления цвят.]

На същото мнение съм,можеш да слагаш леко зелен молив една приятелка е с зелени очи и тя си слага и става много готино =D>

И честити да са ти :P

Благодаря за съветите взех ги за 80 лв двете, а цвета е тъмно зелен много са готинки (на bausch&lomb са ) )
    p.s. мерси SlaDulChence

аз съм с зелени очи и много ми ходи сиво , светло розово
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    ofofofofofof моля моля

Е аз нося очила постоянно и ми е писнало ... а лещи много искам и ще си взимам скоро

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    Аз по принцип нося лещи (прозрачни) от много време (4 години) , но имам притеснения да се гримирам.. примерно няма ли да попадне молива,спиралата или сенките на лещата..защото ако стане е много гадно

аз от 3 месеца съм с лещи )) перфектно е, SlaDulChence, бягай веднага да си взимаш - направо света се променя с тях :Р
    butty и мен това ме притеснява,но мисля че ако си достатъчно внимателна няма шанс \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Здравейте!
    Аз по принцип нося лещи (прозрачни) от много време (4 години) , но имам притеснения да се гримирам.. примерно няма ли да попадне молива,спиралата или сенките на лещата..защото ако стане е много гадно
    Нося лещи от 7-8 месеца и изобщо не се притеснявам за това..........Гримирам си се както обикновено, дори и с прахообразни сенки и никога не съм имала проблеми. Само 1 условие спазвам-слагам лещите преди да се гримирам и ги свалям преди да почистя грима.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си