- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се гримирам с лещи:Р
Купих си тъмно зелени лещи,а очите ми са кафеви... и си нямам идея как да се гримирам за да изглежда добремоля за помощ
![]()
![]()
![]()
Хмммм, експериметирай!
Но опушените цветове като тъмно сиво, черно, много ще си отиват и ще подчертават зеления цвят.
За колко пари си ги купи ? И аз искам да си взема( зелени при това, защото и аз съм с кафяви очи )
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
[quote="bungle"]Хмммм, експериметирай!
Но опушените цветове като тъмно сиво, черно, много ще си отиват и ще подчертават зеления цвят.]
На същото мнение съм,можеш да слагаш леко зелен молив една приятелка е с зелени очи и тя си слага и става много готино=D>
И честити да са ти![]()
:P
Благодаря за съветитевзех ги за 80 лв двете, а цвета е тъмно зелен
много са готинки (на bausch&lomb са )
)
p.s. мерси SlaDulChence
аз съм с зелени очи и много ми ходи сиво , светло розово
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
ofofofofofof моля моля![]()
Е аз нося очила постоянно и ми е писнало ... а лещи много искам и ще си взимам скоро![]()
аз от 3 месеца съм с лещи)) перфектно е, SlaDulChence, бягай веднага да си взимаш - направо света се променя с тях :Р
![]()
butty и мен това ме притеснява,но мисля че ако си достатъчно внимателна няма шанс \/
Нося лещи от 7-8 месеца и изобщо не се притеснявам за това..........Гримирам си се както обикновено, дори и с прахообразни сенки и никога не съм имала проблеми. Само 1 условие спазвам-слагам лещите преди да се гримирам и ги свалям преди да почистя грима.Първоначално написано от butty