- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Usb кабел за Samsung E-380
Имам gms Samsung E-380.Като чета подробностите за него в нета пише,че има Usb ама с тела нямаше кабел.Явно ми трябва кабел.Ако може да ми кажете какъв модел и колко струва ще съм много благодарна![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Е аз искам да си качвам с него песни от компа на телефона да речем,не става ли.С блутут не става щото компа ми няма блутут.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
То хубаво ама днес влязох в два магазина за GSM и аксесоари и попитах за усб кабел,единия ми каза,че мн трудно ще се намери и ще струва към 20 лева и ми предлага блутут за 22 лева,а в другия магазин ми казаха,че изобщо няма кабел.Е ся ко да прая.Не искам толкоз скъп блутут,от де мога да намеря кабел,за какъвто ми говорите...?
![]()