.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обеэцветители эа коса

Эдравейте.Днес гледах едни бои эа коса и случайно попаднах на някакъв продукт,наречен обеэцветител эа коса !Беше в хартиени пакетчета.Аэ имам кестенява коса с руси кичури,но много искам да я пойэсветля.Иска ми се да е руса,но в никакъв случай някакво ярко русо,а по-скоро тъмно,медно русо.Та се чудя теэи обеэцветители много ли са вредни И дали ще стане Отэад пишеше ,че ако искаш например 2 тона по-сметло се чака 15 минути. 2 тона по-светло,какво ще рече Тоесто колко по-светла ще стане косата ми Май доста въпросчета эададох,ама искам да энам Благодаря ви эа отговорите
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Ми мацка как си направила кичурите с обезцветител с блондор или направо върху твоя си цвят?А за обезцветителите и аз другата седмица ще си изсветля косата но фризиорката ми каза, че са вредни все пак тва ти убива цвета на косата за да нанесеш какъвто искаш с боя.Ако косата ти е светло кестенява смятам за излизшно да го използваш.А тва за тоновете 2 тона значи ако е лестенява ше стане почти тъмно русо ама не съвсем Надявам се да съм ти бола полезна и си пази косата
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Deskata_90 благодаря!
    Ами кичурите са си върху моя си цвят.АМа много искам.Може би 2-3 тона по-светло,щом 2 тона ще ми я няправят горе-долу тъмно руса.Ох ама се притеснявам да не ми се увреди много косата
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен
    Град
    София
    Хора я даите повечме информация эа тея обеэцветители бе
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз използвам обезветител " flash " нещо си, 3.60 струва в парфюмерията до нас. Прави косата почти бяла, много светло руса
    Jebem te u usta, jebem te u oko

a we dali ne moje sled kato si obezcveti6 kosata taka da si hodi6 beli4ka-mene beliq cvqt mnogo me radva -kosata mi e dalga 3 santimetra pod papa i prava i ako stane bqla bi bilo qko ma nqma li da se ovredi adski mnogo ne samo ot tova 4e obiva6 cveta a i ot slanceto?
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Повече от фен
    Град
    south_park
    абсолютно ненужни неща.
    май ще има тема''как да си оправя косата''коса не ви остана от при4ески
    you should kill yourself >=D

Град
    Stara Zagora

Re: Обеэцветители эа коса

ami shto ne probvash Palette E20 .v neq ima izrusitel shtom ne ti e rusa kosata predpolagam che nqma da se izsvetli mnogo.az polzvam ot tazi veche 2god.i sum mnogo,mnogo dovolna!!!! \/

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    blondora i obezcvetitelite GORQT kosata [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си