- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте сънища свързани със секс?
моля който намира темата ми за странна и тъпа да не пише![]()
та...на вас случвало ли ви се е преди като сте били девствени да сънувате че правите секс и с кого ?
на мен ми се е случвало но като бях девствена сега вече не ми се случва...
има ли нещо лошо в това и на кого му се е случвало...?!
мерси за отговорите ви ....предварително...
devil_girls_ T.7.
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ммм.. когато бях девствена си спомням предииии много време сънувах че се къпя с някаф мъж дори непомня койноо... да правим секс немисля че съм сънувала
![]()
сега НЕ сънувам :P
Ами не помня...мисля че не ми се е случвало![]()
Сънувала съм,че се целувам с някое момче което съм харесвала,че съм го прегръщала,но не и че правиме секс...![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Kato se zamislia eroti4nite mi suni6tata ot predi da pravia sex do sega ne sa se promenili...Vsu6tnost riadko sunyvam 4e pravia sex(predi da go napravia po-4esto ot sega).Pove4eto puti ili gledam drygi kak go praviat ili mastyrbiram(v sunia si de)...
Ми май се сещам само за един път - сънувах, че съм с някъв негърАма тогава май вече не бях девствена. Това е единственият ми сън свързан със секс.
![]()
Ами сънувала съм, че правя секс докато бях девствена, но и сега сънувам - не смятам, че това дали съм девствена или не влияе по някакъв начин![]()
хмм аз пък съм санувала ....но никога не разбирам с кой и винаги се сабуждам с мисълта "What the fuck ?! "
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ам да доста често .. А преди като бях девствена още пак сънувах но не толко често и по кротки .. сцени![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Случвало ми се е няколко пъти ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първия си еротичен сън сънувах, когато бях на 12. Един огромен пич с черна кожена маска ме изнасили в банята, докато течеше някакъв рейв купон. Абе, събудих се доста възбудена. Естествено повече сънувах секс преди да се науча да се самозадоволявам. Сега отпускам сексуалното напрежение по друг начин![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
2-3 пъти, но ше ви спестя подробностите![]()
![]()
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
sly4valo mi se e i nemislq 4e e nenormalno ....
да сънувала съм,но не с конкретно мом4е а просто някое си,но сега ве4е не сънувам такива сънища,а ако сънувам са свързани с приятеля ми
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
да случвало ми се е-аз облечена в онези огромни ренесансови рокли с пищно деколте и той, който ме отнася на ръце в леглото.......
Никога обаче той не е имал лице и винаги се събуждам, когато съм полуразсъблечена, без да сме правили секс!
аз помня един случай и имаше лице ...
беше едно момче което харесвах и правех анален секс ...
![]()
![]()
странно но тва помня само![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Vseki koito vliza v poberteta gi ima ... pak i daje sled tova pak se poiaviavat![]()
xaxaxa am az o6ti sum devstvena i dosta 4esti4ko sunuvam takiva eroti4ni suni6ta,oba4e se ne vijdam s koi xax![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Сънувала съм два-три пъти, че правя секс, сънувала съм дори, че се целувам и беше мнооого приятно и възбуждащо. Не съм била девствена. Не знам защо, но от скоро нищо не сънувам.. или поне не помня![]()
![]()
>>> House Music <<<
Ne pomnq ,no sigurno dakakva e razlikata dali sym devstvena ili ne...syni6та
![]()
Не съм дествен, но сънувам често секс сънища. Никъде не виждам да има проблем, нито в единия случай, нито в другия.![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно