- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възбуждате половинката си?
kak vuzbujdate polovinkata si?![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
ми целуваме се, бара ме по дупето и циците и е напълно готов![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
мммм дам...Първоначално написано от rihannka
същото :P
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Стига му една страстна и продължителна целуфка и е готоф:P
Хм
Да го възбудиш-ОК. По-готиното е не само да го възбудиш,а да стигне до там,че да ти се моли за..нещо повече.
С целувки по ушенцата,врата,понякога и по зърната на гърдите им /някои ги възбужда доста/,да се отъркваш в него,сама да се бараш по гърдите ..да те гледа![]()
Ей такива ми ти неща![]()
Smile!?
За сега никакХах ходим от няколко дни и затова нямаме още близки отношения освен целувки и някое леко докосване
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ami sas strastni celuvki i opipvane navsqkade!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Освен нещата описани от другите понякога прибягвам и до масаж.![]()
s e;uv4ici po u6leto,vrata i t.n. i e gotov
Хапя го много нежно по ушите и го целувам по врата , а ако извадя някой от неговите любими погледи просто няма измъкване.....
po vsqkakvi na4ini...estestveno koito mu haresvat :P
ееех, младежи![]()
![]()
HAhhH.. Mii edna dulga i strastna celuF4ica pomagaA ponqkogaa pipam kudeto 'ne trqbFa' ..
Takaa neshtata stafat po-burzichko
![]()
![]()
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Ми дълги и страстни целувки, опипване, мисял, че на момчетата малко им трябва![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Тя е много права!!! Ама некво ме е срам сама да се пипамПървоначално написано от ra4ence
![]()
Иначе и галене по гарба е много яко![]()
еее ве4е съм на сухо
иначе с лизане!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
moq mn obi4a da go hapq po vruta tva go podludqva napravo![]()
![]()
![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
на моя мн малко му трябва
целуваме се
и пускам съвсем небрежно една ръчичка през дънките
след 1 мин проверявам дали е имало ефект хахах
Първоначално написано от slun4evo momi4e
И мен ми беше странно в началотоПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Но пък гледката как те зяпа и иска неговите ръце да са на мястото на твоите..мн готино е
И като че ли има някакво пламъче в очите му..
Пробвай и ще останеш доволна![]()
Smile!?
Edno pro6epvane po uxoto "ISKAM TE" sled koeto go blizvam i tq ve4e me e izqla.Sqka6 samo tova e 4akala da napravq.To s vsi4kite mi gadjeta e bilo taka dori nqkoi s pogled prosto si gi vuzbujdax![]()
И как ще стане хyя в гъза, а душата в рая?Първоначално написано от LOSERS
П.П. По темата: Стриптийз, пипам се, изпълнявам всичките прищевки, изразени в команди. Връзва ме, а после пощурявам като риба на сухо..Нормалните работи.
I pri men e takaПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()