.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Възможно ли е възпитанието на чувствата (есе)

Трябва ми есе на тема " Възможно ли е възпитанието на чувствата " по психология .Ако може бързичко да стане щото ми е за утре.
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    ***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***

http://www.kokoshaglava.hit.bg

пфууу.....много ясно че неможеш да възпиташ чувствата си....неможеш да кажеш на сърцето "ще обичаш тоя/тая не дугия/другата,понеже е по хубав/а" просто тва става от самосебе си без ние да го осъзнаем,за тва и има несподелена любов понеже неможем да командваме сърцето.
    защо когато ни нараняват ние можем да прощаваме точно понеже обичаме и не командваме чувствате си понеже ако беше щяхме да кажем на сърцето "ето този ме нарани,край,той не съществува за мен " а ние неможем така просто не сме машини имаме чувства които не оправляваме....
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    пфууу.....много ясно че неможеш да възпиташ чувствата си....неможеш да кажеш на сърцето "ще обичаш тоя/тая не дугия/другата,понеже е по хубав/а" просто тва става от самосебе си без ние да го осъзнаем,за тва и има несподелена любов понеже неможем да командваме сърцето.
    защо когато ни нараняват ние можем да прощаваме точно понеже обичаме и не командваме чувствате си понеже ако беше щяхме да кажем на сърцето "ето този ме нарани,край,той не съществува за мен " а ние неможем така просто не сме машини имаме чувства които не оправляваме....
    Това което си писал/а ReFlEcTiOn, не е възпитание, а подчинение.. разбира се, че не можеш да налагаш на сърцето си кого да обичаш и мразиш, но поне можеш да се контролираш.. чрез контрола и сдържането се постига възпитание на чувствата.. да можеш да обичаш, да мразиш, да харесваш, да ненавиждаш, ето тези чувства се възпитават... Ам.. тази тема малко ме обърква.. какво се има в предвид.. Да възпитаваш чувствата у човек, или да възпитаваш самите чувства..

Темата е "Вьзможно ли е вьзпитание на чувствата".Демек да се вьзпитават чувствата.Хайде хора напишете нещо по тая тема , че иначе ще има доста двойки утре!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си