.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Къдрава коса?! Ужас.. Лесно изправяне..

Хора имам супер къдрава коса с огромен обем.. тфа не ми харесфа ии почнах с ютия да си я изправям.. Гадното обаче е че косата ми изгоря супер много и я скъсих.. Сега не я гладя с ютия нито с преса.. обаче искам да ми е права.. Някой може ли да даде некфи идейки как да си изправяме лесно косата без да я горим ?! ПЛС дайте некфи идейки че ше откача вече.. Мразя си косатаа
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

ми според мене едвали има начин да си испраяш косата без да я гориш...попринцип с ютия и преса е най ефективно и се запазва.Ся доколкото знам има и разни шампоани но имам много познати дету са ги ползвали и не са доволни а и твоята коса ако наистина е много кадрева едвали ше стане със шампоан.А може да пробваш със четка и сешоар

Цитирай Първоначално написано от nestle
    ми според мене едвали има начин да си испраяш косата без да я гориш...попринцип с ютия и преса е най ефективно и се запазва.Ся доколкото знам има и разни шампоани но имам много познати дету са ги ползвали и не са доволни а и твоята коса ако наистина е много кадрева едвали ше стане със шампоан.А може да пробваш със четка и сешоар
    Мда пробвала съм с четка и сешоар, става изправя се горе долу ноо пак има голям обем Иначее 10х за съветчето Ше помоля за ощее съветчета..
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

ами може да идеш в някой хубав фризиорски салон да кажеш какув ти е проблема и фризьорката ше прецени ква прическа може да ти направи така че да ти хареса.Аз имах съчия проблем ( адски бухнала коса ) отидох на фризьор и ми я напрайха мн яка косата и ся супер мн си я харесвам

Цитирай Първоначално написано от nestle
    ами може да идеш в някой хубав фризиорски салон да кажеш какув ти е проблема и фризьорката ше прецени ква прическа може да ти направи така че да ти хареса.Аз имах съчия проблем ( адски бухнала коса ) отидох на фризьор и ми я напрайха мн яка косата и ся супер мн си я харесвам
    мм косата ми беше много дълга ии беше изгоряла от ютията.. щото аз всеки ден бях почнала да я изправям ии всеки ден с тая ютия.. напрао беше ужас.. ии отидах на фризиор иии там ми я скъсиха, изтъниха ми я ии сега на нищо не прилича.. искам пак да ми е дълга косата амаа.. нема как.. тя ся не е много къса де амаа не е и хубафа.. кфо мога да направя..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Аз ходя да си изправям косата на фризьор Слага някаква паста и после със сешоара и с четката :P Става мн по- яко, отколкото с преса и плюс тфа не изгаря

Бай дъ уей, и аз съм къдрава

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Аз ходя да си изправям косата на фризьор Слага някаква паста и после със сешоара и с четката :P Става мн по- яко, отколкото с преса и плюс тфа не изгаря

Ии кфо0 всеки ден си на фризиор или ..? Аа колко време държи това след като ти я изправят?? Ии колко горе долу се плаща?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от BaD_GirL ™

Ии кфо0 всеки ден си на фризиор или ..? Аа колко време държи това след като ти я изправят?? Ии колко горе долу се плаща?
    Ем 2-3 дена държи и е около 6 лева (при моята фризьорка)
    Обаче аз не се изправям повече от 3 до 5 пъти месечно Гаджето ми не ми дава повече, щото ми харесвал косата

Ем 2-3 дена държи и е около 6 лева (при моята фризьорка)
    Обаче аз не се изправям повече от 3 до 5 пъти месечно Гаджето ми не ми дава повече, щото ми харесвал косата
    Олелеее... много скъпо брЯ тЦ.. аз бях чула от някъдее че може да ти изправят косата за да седи 1 месец, но се плащало около 100 лв некъде.. ммм нЗ.. оф нЗ вече кфо да правя..

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Научи се да я издухваш със сешоара.Не се изгаря толкова много и си купи кристали.Нанасяй ги след като я изправиш и ще имаш ефект.Освен това си купи серията на Gliss за силно увредена коса.Аз съм много доволна.Така косата ти ще има някакъв вид.Късмет
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Научи се да я издухваш със сешоара.Не се изгаря толкова много и си купи кристали.Нанасяй ги след като я изправиш и ще имаш ефект.Освен това си купи серията на Gliss за силно увредена коса.Аз съм много доволна.Така косата ти ще има някакъв вид.Късмет
    АмиИ какви са тея кристали ? Ии къде мога да ги намеря? Как се казват точно.. всмисъл как мога да ги намеря ии горе долу на кфа цена са ? Ии тая серия на Gliss на кфа цена е?

Град
    shumen
    kvoto i da ti kajem sega... kakavto i na4in da ti dadem... edna svqstna friziorka/frizior 6te znae za kakvo stava dyma. Taka 4e re6enieto e slednoto : bqga6 na frizior - dori da en si zapi6e6 4as, prosto da pita6 - 6te ti obqsnqt dali moje da stane tvaq koeto iska6...

btw cql jivot li smqta6 da si izpraq6 kosata?...
    az sa6to sam s kadreva kosa... predi mn si se drazneh - postoqnno iskah da q izpravqm, da mi e prava i ala bala... posle si smenih friziorkata, tq me podstriga syper jestoko, prodade mi prodykti da q poddarjam i sq sam awesome...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    kvoto i da ti kajem sega... kakavto i na4in da ti dadem... edna svqstna friziorka/frizior 6te znae za kakvo stava dyma. Taka 4e re6enieto e slednoto : bqga6 na frizior - dori da en si zapi6e6 4as, prosto da pita6 - 6te ti obqsnqt dali moje da stane tvaq koeto iska6...

btw cql jivot li smqta6 da si izpraq6 kosata?...
    az sa6to sam s kadreva kosa... predi mn si se drazneh - postoqnno iskah da q izpravqm, da mi e prava i ala bala... posle si smenih friziorkata, tq me podstriga syper jestoko, prodade mi prodykti da q poddarjam i sq sam awesome...
    мм не мисля цял живот да си я изправям а сега отначало само докато порастне малко повече че да мога да си я оформям и да я оправям Иначе като за начало ще се налага да я изправям.. понее нз кфо друго да я правя.. Иначее 10х мноо за съветчетата които получих.. Ще се радФам ако оставите още съвети :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Еми няма да се изтощава толкова ако си я изправяш с преса с керамично покритие, слагаш си кристали и се къпеш със професионални шампоани или шампоани за изтощена коса (м/у другото и катранение шампоан възстановява изтощената коса. мирише ужасно, но миризмата не остава по косата, усещаш я само като се къпеш)....И въпреки тва няма как да не си я изгаряш!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Защо не опиташ да направиш от къдриците си добре оформена прическа?Има такива продукти специално за къдрава коса.Отиди в някой козметичен магазин и виж какво ще ти предложат =)
    Не знам обаче дали ще получиш желания ефект.Но нищо не ти пречи да пробваш.Успех!

Мойта коса е същата...
    едва ли има някъв метод без да се гори...
    действаш с пресатаа и т'ва е...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз имам къдрава и лесно бухваща(особено като е чиста) коса. сега е мръсна и седи където и както искам. за това не я мия често-1 път седмично й стига!
    Иначе с проблемът се справям като си я къдря повече ползвам балсам и крем за къдрава коса и стои на прекрасни къдрици. Преди всяко излизане балсам, разреден с бода-мокря краищата и тя се навива допълнително и не бухва............Къдравата коса е трудна за поддържане, а ако е къса се качва на леменете и стои още по-зле. След време като ти порасне, от тежеста ще започне да е поизправя и да се поприбира. на сестра ми също е къдрава, но далеч по-дълга от моята. В момента къдрава е само по краищата, а в основата си е направо права. с къдравата коса не трябва да се бориш, а да се примириш. А и тя така омекотява чертите на лицето..........

Ами според мен каквито и начини да опиташ за изправяне,косата ти все ще се увреди, било то от горещата струя на сешоара,от пресата,от ютията или от химикалите в разните му там шампоани ,балсами и кремове.Научи се да обичаш косата си такава,каквато е.Една добре подържана къдрава коса изглежда много по-добре от тази,която е изтънена и изправена.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    АмиИ какви са тея кристали ? Ии къде мога да ги намеря? Как се казват точно.. всмисъл как мога да ги намеря ии горе долу на кфа цена са ? Ии тая серия на Gliss на кфа цена е?
    За кристалите отиваш в козметичен магазин и питаш за кристали за коса.Те ще ти предложат на различни фирми,а според грамажа цените започват от 5лв нагоре.Серията на Глис е от шампоан,балсам и масло,което се нанася след измиването 2-3 пъти в седмицата и не се отмива.Общо трите ще ти излязат най-много 20 лв(в различните магазини цените са различни).
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Мойта коса е същата...
    едва ли има някъв метод без да се гори...
    действаш с пресатаа и т'ва е...

+1
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

и това е вариянт. Можеш да пробваш и със сешоар и четка...или пък да си купиш балсам за коса със заглаждащ ефект...а и защо трябва всеки ден да я изправяш...пробвай някак си да я връзваш, да я дооформяш с пяна за коса.....ддз
    А тея кристали за коса ги продават по фризъораките салони, също така и в каталога на Ейвън има таквиз таути

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе...наистина май е по добре просто да си оформиш къдриците...Цял живот ли ще си изправяш косата?! Филирай я, слагай и 2 тона Сънсилк за къдрици (балсама без измиване) и стават много яки. Аз моите така си ги правя. Първо се навеждам надолу и така я мачкам и после се изправям пак си слагам по ръцете и я мачкам. Много съм доволна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

emm vij as kvo prava ama to ne sa ispravq ami ... prosto 6te sa ti po podredeni i po sitni kudricite Za6to ne opita6 sled kato se iskape6 (mokra o6te) da se splete6 na mnogo plitki ili na edna, dve i stava mn qko as taka dori si q ispravqm nzm za6to i mn got mi sedi (kato s presa) I ne e skupo Ama ne e i traino ai kasmet i ako izmisli6 ne6to po dobro spodeli
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Еми друг вариант е да идеш на фризьор да те изправи за няколко месеца..мене постоянно като ида на фризьор ми го предлагат,ама нещо не ми харесва идеята

Имам проблем с моята коса - като я изправя, само след 2-3 часа се начупва пак. Пробвах да й слагам Сънсилк права и глака - този, който е без отмиване, но никаква полза. Как да я накарам да си стои права по-дълго, поне един ден?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си