- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрава коса?! Ужас.. Лесно изправяне..
Хора имам супер къдрава коса с огромен обем.. тфа не ми харесфа ии почнах с ютия да си я изправям.. Гадното обаче е че косата ми изгоря супер много и я скъсих.. Сега не я гладя с ютия нито с преса.. обаче искам да ми е права..Някой може ли да даде некфи идейки как да си изправяме лесно косата без да я горим ?! ПЛС дайте некфи идейки че ше откача вече.. Мразя си косатаа
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
ми според мене едвали има начин да си испраяш косата без да я гориш...попринцип с ютия и преса е най ефективно и се запазва.Ся доколкото знам има и разни шампоани но имам много познати дету са ги ползвали и не са доволни а и твоята коса ако наистина е много кадрева едвали ше стане със шампоан.А може да пробваш със четка и сешоар![]()
Мда пробвала съм с четка и сешоар, става изправя се горе долу ноо пак има голям обемПървоначално написано от nestle
Иначее 10х за съветчето
Ше помоля за ощее съветчета..
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
мм косата ми беше много дълга ии беше изгоряла от ютията.. щото аз всеки ден бях почнала да я изправям ии всеки ден с тая ютия.. напрао беше ужас.. ии отидах на фризиор иии там ми я скъсиха, изтъниха ми я ии сега на нищо не прилича..Първоначално написано от nestle
искам пак да ми е дълга косата амаа.. нема как.. тя ся не е много къса де амаа не е и хубафа.. кфо мога да направя..
![]()
Аз ходя да си изправям косата на фризьорСлага някаква паста и после със сешоара и с четката :P Става мн по- яко, отколкото с преса и плюс тфа не изгаря
Бай дъ уей, и аз съм къдрава![]()
Ии кфо0 всеки ден си на фризиор или ..?Първоначално написано от My`OwN
Аа колко време държи това след като ти я изправят?? Ии колко горе долу се плаща?
![]()
![]()
Ем 2-3 дена държи и е около 6 лева (при моята фризьорка)Първоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
Обаче аз не се изправям повече от 3 до 5 пъти месечноГаджето ми не ми дава повече, щото ми харесвал косата
![]()
![]()
Олелеее... много скъпо брЯПървоначално написано от My`OwN
тЦ.. аз бях чула от някъдее че може да ти изправят косата за да седи 1 месец, но се плащало около 100 лв некъде..
ммм нЗ.. оф нЗ вече кфо да правя..
![]()
Научи се да я издухваш със сешоара.Не се изгаря толкова много и си купи кристали.Нанасяй ги след като я изправиш и ще имаш ефект.Освен това си купи серията на Gliss за силно увредена коса.Аз съм много доволна.Така косата ти ще има някакъв вид.Късмет![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
АмиИ какви са тея кристали ? Ии къде мога да ги намеря? Как се казват точно.. всмисъл как мога да ги намеря ии горе долу на кфа цена са ?Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Ии тая серия на Gliss на кфа цена е?
![]()
kvoto i da ti kajem sega... kakavto i na4in da ti dadem... edna svqstna friziorka/frizior 6te znae za kakvo stava dyma. Taka 4e re6enieto e slednoto : bqga6 na frizior - dori da en si zapi6e6 4as, prosto da pita6 - 6te ti obqsnqt dali moje da stane tvaq koeto iska6...
btw cql jivot li smqta6 da si izpraq6 kosata?...
az sa6to sam s kadreva kosa... predi mn si se drazneh - postoqnno iskah da q izpravqm, da mi e prava i ala bala... posle si smenih friziorkata, tq me podstriga syper jestoko, prodade mi prodykti da q poddarjam i sq sam awesome...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мм не мисля цял живот да си я изправям а сега отначало само докато порастне малко повече че да мога да си я оформям и да я оправямПървоначално написано от wasntme_
Иначе като за начало ще се налага да я изправям.. понее нз кфо друго да я правя.. Иначее 10х мноо за съветчетата които получих.. Ще се радФам ако оставите още съвети
:P
![]()
![]()
![]()
Еми няма да се изтощава толкова ако си я изправяш с преса с керамично покритие, слагаш си кристали и се къпеш със професионални шампоани или шампоани за изтощена коса (м/у другото и катранение шампоан възстановява изтощената коса. мирише ужасно, но миризмата не остава по косата, усещаш я само като се къпеш)....И въпреки тва няма как да не си я изгаряш!!!
Защо не опиташ да направиш от къдриците си добре оформена прическа?Има такива продукти специално за къдрава коса.Отиди в някой козметичен магазин и виж какво ще ти предложат =)
Не знам обаче дали ще получиш желания ефект.Но нищо не ти пречи да пробваш.Успех!
Мойта коса е същата...
едва ли има някъв метод без да се гори...
действаш с пресатаа и т'ва е...
И аз имам къдрава и лесно бухваща(особено като е чиста) коса. сега е мръсна и седи където и както искам. за това не я мия често-1 път седмично й стига!
Иначе с проблемът се справям като си я къдря повече ползвам балсам и крем за къдрава коса и стои на прекрасни къдрици. Преди всяко излизане балсам, разреден с бода-мокря краищата и тя се навива допълнително и не бухва............Къдравата коса е трудна за поддържане, а ако е къса се качва на леменете и стои още по-зле. След време като ти порасне, от тежеста ще започне да е поизправя и да се поприбира. на сестра ми също е къдрава, но далеч по-дълга от моята. В момента къдрава е само по краищата, а в основата си е направо права. с къдравата коса не трябва да се бориш, а да се примириш. А и тя така омекотява чертите на лицето..........
Ами според мен каквито и начини да опиташ за изправяне,косата ти все ще се увреди, било то от горещата струя на сешоара,от пресата,от ютията или от химикалите в разните му там шампоани ,балсами и кремове.Научи се да обичаш косата си такава,каквато е.Една добре подържана къдрава коса изглежда много по-добре от тази,която е изтънена и изправена.![]()
За кристалите отиваш в козметичен магазин и питаш за кристали за коса.Те ще ти предложат на различни фирми,а според грамажа цените започват от 5лв нагоре.Серията на Глис е от шампоан,балсам и масло,което се нанася след измиването 2-3 пъти в седмицата и не се отмива.Общо трите ще ти излязат най-много 20 лв(в различните магазини цените са различни).Първоначално написано от BaD_GirL ™
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от Under_my_skin
+1
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и това е вариянт. Можеш да пробваш и със сешоар и четка...или пък да си купиш балсам за коса със заглаждащ ефект...а и защо трябва всеки ден да я изправяш...пробвай някак си да я връзваш, да я дооформяш с пяна за коса.....ддзПървоначално написано от My`OwN
А тея кристали за коса ги продават по фризъораките салони, също така и в каталога на Ейвън има таквиз таути
Абе...наистина май е по добре просто да си оформиш къдриците...Цял живот ли ще си изправяш косата?! Филирай я, слагай и 2 тона Сънсилк за къдрици (балсама без измиване) и стават много яки. Аз моите така си ги правя. Първо се навеждам надолу и така я мачкам и после се изправям пак си слагам по ръцете и я мачкам. Много съм доволна![]()
emm vij as kvo prava ama to ne sa ispravq ami ... prosto 6te sa ti po podredeni i po sitni kudriciteZa6to ne opita6 sled kato se iskape6 (mokra o6te) da se splete6 na mnogo plitki ili na edna, dve i stava mn qko as taka dori si q ispravqm nzm za6to i mn got mi sedi (kato s presa)
![]()
![]()
![]()
![]()
I ne e skupo
Ama ne e i traino ai kasmet i ako izmisli6 ne6to po dobro spodeli
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Еми друг вариант е да идеш на фризьор да те изправи за няколко месеца..мене постоянно като ида на фризьор ми го предлагат,ама нещо не ми харесва идеята![]()
Имам проблем с моята коса - като я изправя, само след 2-3 часа се начупва пак. Пробвах да й слагам Сънсилк права и глака - този, който е без отмиване, но никаква полза. Как да я накарам да си стои права по-дълго, поне един ден?