.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от 123456
    Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
    Цитирай Първоначално написано от 123456
    Красивите момичета обикновено са егоистки. Няма да ти пусне, щом я класифицираш като най-красива сред красивите, шанса да ти върже и никакъв. Особено ако си и връсник и си на 15-16, а дума да не става ако даже си и по-малък. Гледай си живота, тая най-лесно ще те отреже, изчакай да мине време, да напълнее, да погрознее и тогава може и да е твоя. И пич, не го казвам, защото ми се сере по темата ти, ми просто защото такъв е живота!

ПП. Пий спрайт !
    На 16 съм. Принципно е красива само за мен другите я приемат като някаква загубенячка и т.н.
    Хаха, ами да. Типичния стереотип, хубаво момиче, но естествено много просто. Приятел, мерака ти е да си начешеш патката с това красиво създание. Признай си го, не е грях!
    Ама работата е там, че не трябва да очакваш нищо сериозно. Освен това в смисъла, по който я определят твоите другари - като загубенячка т.е. тя е пълна смотла, сдухла или тъпа патка трябва да ти говори поне малко, че има и други неща освен секса. Та ти дори водил ли си с нея разговор някога? Всичко е нагон брато, само дето ако имаш малко самоуважение, все пак има неща като достойнство, по-добре не рискувай да те отреже, че ще се чувстваш адски глупаво после прителите ти като почнат да ти казват. "Ние ти казвахме, че тая е пълна смотла, ама и ти си тъп да се излагаш така...". Не знам, на мен това ми е идеята за нещата, пък ти кажи какво мислиш.
    и какво му пука на него за чуждото мнение?!?!? Изобщо много се дразня някой като каже "Абе я я зарежи не я ли виждаш каква е сдухла" на момчето какво му пука може пък да не иска да е с момиче което си слага по 100 тона грим облича се по последна мода и се прави на голяата работа. и....по начина по който пише за нея определено си личи че не му е само за секса :P

Според мен просто трябва да преодолееш страха си и да я поканиш да излезете. Не е трудно повярвай ми \/ успех

Най-накрая се реших ще пробвам да я поканя на кафе пък ако откаже здраве да е

Благодаря на всички които помогнаха
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

питова ,че за някои тя е загубенячка какво те интересува ?Я действай и каквото стане и после да кажеш как е минало

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от kifla
    питова ,че за някои тя е загубенячка какво те интересува ?Я действай и каквото стане и после да кажеш как е минало
    Мене това не ме интересува какво мислят другите за нея мене ме интересува какво мисля аз за нея .
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

само така!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

И така питах я и тя ми каза цитирам "Не излизам с загубеняци!" е това не го бях очаквал май наистина е такава както казват другите от класа...или аз наистина съм си загубеняк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си