- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм зле...
и какво му пука на него за чуждото мнение?!?!? Изобщо много се дразня някой като каже "Абе я я зарежи не я ли виждаш каква е сдухла"Първоначално написано от 123456
на момчето какво му пука може пък да не иска да е с момиче което си слага по 100 тона грим облича се по последна мода и се прави на голяата работа. и....по начина по който пише за нея определено си личи че не му е само за секса :P
Според мен просто трябва да преодолееш страха си и да я поканиш да излезете.Не е трудно повярвай ми \
/ успех
Най-накрая се реших ще пробвам да я поканя на кафе пък ако откаже здраве да е
Благодаря на всички които помогнаха![]()
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
питова ,че за някои тя е загубенячка какво те интересува ?Я действай и каквото станеи после да кажеш как е минало
![]()
Мене това не ме интересува какво мислят другите за нея мене ме интересува какво мисля аз за неяПървоначално написано от kifla
.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
само така!![]()
И така питах я и тя ми каза цитирам "Не излизам с загубеняци!" е това не го бях очаквал май наистина е такава както казват другите от класа...или аз наистина съм си загубеняк.