- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Негърските "цивилизаций"
хмм...да кажем че се влюбваш в негърка..
как ще постъпиш?
ще разрешиш ли смесването на расите?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имах предвид, че външните фактори при оформянето на негроидната раса са я направили по глупава и този умствен капицитет е станал наследствен. Естествено във всяко правило има някое друго изключение ,но като цяло имат по малък наследствен умствен потенциал. И точно в онази тема за фактите за негрите пишеше ,че при отглеждането на деца в бели семейства с еднаква степен на икономическо развитие и тн. ,белите деца отново показват по-големи резултати на АЙКЮТО от черните.Добре, нека приемем българите като прост пример - да кажем, че сме най- запазената раса, което все още ме съмнява, в крайна сметка далеч не сме най- добре икономически глобално погледнато. Това какво сочи? Че не расовата принадлежност диктува правилата, а има и външни фактори.
И въпреки всичко държа на своето- две деца от различни раси отгледани по един и същ начин, получили еднакво добро образование постигат подобни резултати. Това за какво говори? Още в ренесанса е започнало да се поддържа мнението, че човек е не това, което се ражда, а това, което се изгражда с времето.
Няма да се влюба в негърка не се притеснявайи има нещо наречено биологичен расизъм колкото и да не им се иска на някой винаги подсъзнателно или не ще имаш по-голямо желание да избереш партнюр/ка от товйта раса .
В този ред на мисли, не е ли по- полезно да се смесят расите? Смисъл, това с времето ще направи всички еднакво умни и готови да посрещнат предизвикателствата на живота? Като цяло обмена на ДНК води до повишаване качеството на гена, пък и многообразието не може да се изгуби, а само да се увеличи, ще са нужни векове ако не хилядолетия за да се претопим, макар да ми се струва малко вероятно![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Е да ама едни ще оглупеят за сметка на други има и други причина за да съм против. Накратко расите имат много разлики естествено приликите са повече ,но разликите са твърде съществени .Не ми се пише пак търси в раздел "Секс " темата " За или против расовото смешение" там съм описал всичко по подробно .Качеството на гена може да се повиши само ,ако са от една раса да се подобри .И последно пак опираме до запазилия кръвта си български народ :
За това ли нашите деди с цената живота си ни запазиха кръвта чиста през вековете за да се омешаме с другите раси и народи и да изчезнем като народ!
Това, че хората са равни е глупост, набивана в главите на хората от комунистите. Хората не са били, не са и няма да бъдат равни. Зависи от много неща дали ще се развиваш, а ако се развиваш - в каква посока ще е, но нещата опират основно до манталитет, а манталитета се определя в огромна степен от народността и принадлежността към дадена група (българи, цигани, негри и тн.). Никой обаче не може да ме убеди, че съм равен с един средностатистически циганин от филиповци, който не може да си напише името, краде, не плаща данъци, излага ни пред Европа и света, продава си гласа за 20 кинта и тн и тн. Просто е по-нисш. Както и аз не съм на нивото на някой ракетен инженер - ядрен физик, с 5 завършени висши и IQ извън регистрите...Първоначално написано от _SL_
Лоялен, пълно наци си![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Сигурно трябва и да се засрамя...?Първоначално написано от Neo-Communist Power
А ти ако приемаш, че си на нивото на маймуна или някакъв орк, това просто говори зле за тебе. Но нали си интернационалист - трябва да си адски доволен от днешната власт. А факта, че си имаме дискриминация от страна на държавата към истинския й народ тебе въобще не те тревожи. Само дето от цялата работа и ти си отебан, но или не го осъзнаваш, или просто обичаш да ти го подават.
абе вие олигофрени ли сте?!?Първоначално написано от loyal_88
не разбрахте ли, че говоря за човешките права, а не за интелекта на отделните раси?!
има много малоумни българи(...), много малоумни цигани и много малоумни негри...просто процента е различен
има примерно хиляди пъти по-умни негри от теб..
не говоря за стремежа на дадена раса към просперитет!
това, че са се развили по-бавно от нас не ме топли и не ми дава никакво право да ги мразя
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Съгласен съм,само че цивилизации се пише с две "и" !Първоначално написано от Националист
![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"