.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Нужда от утеха...

100 % ще ме помислите за тъпа, необразована или нешо от сорта, но истината е, че просто имам нужда от мнения. И така девствена съм и приятелят ми бръкна във вагината ми, така да се каже. След това свърши на пода и се избърса. След окло 30 мин. отново бръкна с пръст. Та искам да ми кажете, дали има вероятност. Знам,че няма просто второто ми име е паника :Д , и искам повече мнения по въпроса. Ще ми е по-спокойно ако знам, че всички са на моето мнение....
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Град
    varna
    ne si bremenna

Re: Нужда от утеха...

Така ако си била девствена и приятелят ти наистина е бръкнал,то честито, вече не си...а все пак 30тте изминали минути са му дали шанс да се измие,изчисти и всичко останало...ако ли не, то аз лично до колкото зная, при взаимодействието на сперматозоидите с въздуха, то те мн бързо умират...тъй че вероятността да си бременно,според мен, е нищожна...да не кажа никаква....но нека и други също те посъветват...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

nqma na4in da si bremenna

Град
    Пловдив
    Не си бременна ....даже си си още девствена не е толкова лесно премахването на химена

Град
    Sofia
    0.0000000000000000000001 toest Nikuv na praktika

Е много ви благодаря на всички. Точно от такова нещо имах нужда!!
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

спокоино няма мяасто за притеснение, много са обстоятелствата за забременяване или накратко няма начин да стане

Няма начин!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За каква вероятност става дума?

Пази боже да почнеш да правиш секс!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    споко и аз съм се панирал за глупости ма като се замислиш шанса е никаф затова спок
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Нужда от утеха...

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Така ако си била девствена и приятелят ти наистина е бръкнал,то честито, вече не си...а все пак 30тте изминали минути са му дали шанс да се измие,изчисти и всичко останало...ако ли не, то аз лично до колкото зная, при взаимодействието на сперматозоидите с въздуха, то те мн бързо умират...тъй че вероятността да си бременно,според мен, е нищожна...да не кажа никаква....но нека и други също те посъветват...
    + 100100101010

друго нещо си е паниката-наистина няма шанс,но да се паникьосваш толкова не е здравословно-не че всяко едно момиче не го прави поне в началото-и аз бях супер параноична за цялата работа около забременяването-сега постепенно се успокоявам че нещата не стават толкова лесно
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cokaina_
    Е много ви благодаря на всички. Точно от такова нещо имах нужда!!
    Мисля да заключа тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си