- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мастурбацията пред секса с жена ?
Защо по някога един мъж предпочита мастурбацията пред секса с жена. Свързано ли е това със здравословни проблеми (простата, бъбречни проблеми) или е задоволен от друг партньор преди.
ne6to my e sburkano...
Секса за гордост, чикията за удоволствие
След чикия няма прегръдки, целувки, обясняване, може когато си поискаш, после лягаш и спиш
защо понякога НЯКОИ мъже предпочитат чекията пред секса?Първоначално написано от zsp
еми не са сполучили на партньорка!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
myjete kolkoto i da ni e 4udno imat nujda ot tova dori kogato sa s nqkoe momi4e tova e prosto kazano normalno toi se samozadovolqva bez da se zabyrkva v nepriqtnosti KAJETE KOI OT NAS NE OBICHA DA MASTURBIRA I SAM?![]()
чакай де..въпроса беше защо някой мъже ПРЕДПОЧИТАТ секса пред чекия..аз лично не мога да си представя такива момчета..НООО всичко е възможно.а самото самозадоволяване е нещо абсолютно нормално,тва го мани.и кво значи неприятности?...Първоначално написано от DaniFilth
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Няма такива мъже...Поне не и нормални.
моите най-добри приялтеки са Лиляна (лявата рака ) и Десислава (дясната)![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха Левислава и Десислава![]()
според мене момчетата не предпочитат чекията пред секса, а просто или нямат партнъор или пък не може винаги с момиче...трябва и сам понякога ;D
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
или са случили на добра ръкаПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
секса е като белота - ако нямаш добър партньор, ти трябва добра ръка!
Или просто секса им иде отръки!
Grumpy old madman
. . .![]()
![]()
![]()
. . .
Taka to ima6e edin takav izkaz ... Zna4i :
1- Rakata nikoga nema da ti otkaje.
2- Viknagi moje6 da q navlajni6.
3- Nema cikal.
4- Ne mranka.
. . . Moga da broia do utre . . . A we kakvo vi stava we kakvi sa teq vaprosi dneska iskate infarkt li da mi dokarate na mladi godini![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Аз лично бих се засегнала, ако той предпочете нещо друго пред мен..........а и по неговите думи аз съм по-добрата във всяко отношение. Аз също предпочитам той да действа, отколкото аз........не мога да си представя, че маструбацията може да носи същото(или недай си боже по-голямо) удоволствие от секса!
Удоволствието от секса не идва само от търкащата се кожа между краката..все пак визирам момчетата..... : допир, поглед, аромат, топлина-това носи удоволствието...самата гледка да гледаш как правите секс..несравнимо... \
/
Stultum est timere quod vitare non potes...
Щото тоя мъж е неопитен и се притеснява да не свърши след 1 минута,затва.
nqma maj koito da predpo4ita da si bie 4ekii pred sex sas jena pravqt go prosto za6toto ne moje s vsqka na koqto laskat
Хахаха вия момичетата за специални ли се мислите ?
Не по принцип. но се мисля за специална за определени хора, 1 от които е този, с който правя секс!Първоначално написано от Sasho::ohsaS