.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: След Секс?

Град
    Sofia

След Секс?

Какво правите веднага след секс?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Obru6tm se na drygata strana i zaspivam...Vsu6tnost tova mi se iska da napravia no po prinsip triabva da se gy6kame predi tova...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Obru6tm se na drygata strana i zaspivam...Vsu6tnost tova mi se iska da napravia no po prinsip triabva da se gy6kame predi tova...
    +1(момиче съм) само че аз просто оставям да ме гушнат и заспивам
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Пловдив
    Лягам му на гърдите и се гушкаме ,говорим си и се целуваме ..след тфа може и да повторим

ami gy6kame se sled koeto obiknovenno kazvam haide da qdem

За съжаление рядко ни се случва след секс да си легнем спокойно и да си спим до сутринта....често секса едва ли не става крадешком,но когато имаме цяла нощ, то след това си говорим и накрая си заспиваме...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Град
    Sofia
    Mi obiknovenno povtariame niakolko puti posle tia zaspiva az puk otivam da se razxogdam ili si vlizam v internet))

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Obi4am da se gu6kame ,sy6to da pu6a cigara mi dostavcq golqmo udovolstvie...no eto ,4e dnes mi se slu4i direктно да станем от леглото и да тръгваме ,защото закъснявах )))))

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    След секс много ми е хубаво когато той ме прегърне и притисне силно до себе си и ми каже колко ме обича. Също след секс обичам да запаля една цигара, да си пусна някоя готина песен и да се върна при него в леглото. Обичам и да си подремвам след секс, но рядко се случва. Каквото и да правим след секс е просто като "кратка почивка" хахах след тва се продължава пак и пак и пак...
    >>> House Music <<<

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    емм.. обекновенно се гушкаме и заспиваме или се гушкаме и малко след това пак правиме секс ... Случвало ми се е да заспиме и да се сабудиме през нощта и пак да правиме секс

Град
    Пловдив-София
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Лягам му на гърдите и се гушкаме ,говорим си и се целуваме ..след тфа може и да повторим
    +1
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Ставаме и се обличаме. Да не мислите, че ми харесва? Просто винаги "няма време" или той не иска да зарязва приятелите си. Иначе ми харесва да полежим, да се гушкаме, да си говорим, дори с бившия ми сме си разказвали вицове А най-много ми харесва да чуя след секс "Обичам те!", е, естествено, ако му вярвам, че е така.

Блазе ви на всичките, които се гушкате и ви казват обичам те...след секс..просто се разделяме..понякога с целувка..но предимно вски по пътя си ....
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

лежим си.....обсъждаме това което сме правили...ставаме...чипкаме се....след тва ..пак се гушкаме....цункаме....и ме кара удома... ....цяла церемония
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    Плевен
    първо си казваме колко много се обичаме,..лежим си,гушкаме се , говорим си за нас.,пушим по една цигара...и така...

Град
    varna
    abe vie samo ve4er li pravite sex 4e vednaga zaspivate? nie p1k vednaga hodim da se miem ili ako ima vazmojnost da se kapem zaedno. tova e parvoto koeto pravim! 4ak posle sledvat gu6kaniq i tem podobni.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    i az taka. Ili go izprashtam da si hodi v tqh...ako sme pravili rabotata v nas

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мъжа лежи в неусвяст 5 минути, завиваме се с одеалото, обръщаме се на 1 страна и се галим..............понякога ако имам сили го налазвам да го поцелувам. А след 10 мин. почивка идва рад на хапванто, заото тка съм умряла от глад............
    за жалост никога не съм спала с мъжа си, но често ме е налягала дрямка. казвам си, че заради лещите не трябва да заспивам, а и ако не се събудя и прибера в подобаващ час, ще има много дълго да мъкна багаж от нас в тях!

еми с бившия се гушках ме и заспивах ме,апа с новия още не сме го правили.А относно бившия тогава не се прибрах една вечер и бях наказана за 1 седмица без да излизам ама това е друго

Същата работа... понякога и гледаме и телевизия... а понякога след това спим.
    Но най-често е това, което ти каза (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на VeSna
    1- во една цигара ми пали и м дава в леглото (аз съм напълно "размазана" и ми е трудно даже да си помисля да се помръдна, а камо ли да го направя найстина...)
    2- ро ( рядко го пропускаме ) ми прави масаж на краката
    3- то отиваме в банята ( преди да ми направи масаж той се мие) заедно

мммм... Хубави мигове...

Аз пък коввам едно фасче, ако ще сичко да е мазало и сперма и сокове и лайна и квот щеш. Като си издърпам цигарката после мое към банята, а мое и втори тек...закво да се мием като ще се изцапаме пак, а

Голям фен Аватара на 50cent
    ми тя си лежи аз отивам да се изкъпя после я изпращам и тва е

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    i az taka obicham

Re: След Секс?

Цитирай Първоначално написано от zsp
    Какво правите веднага след секс?
    още секс..или цигара и тогава.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си