.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Характер

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Характер

Първо съжалявам ако не е за тук темата
    Така става въпрос за характера ми,все повече хора започват да ми казват,че имам много лош характер,което малко или много ме накара да се замисля.Не мога да кажа,че съм много контактен,в смисъл такъв,че ми трябва много време преди да приема някой,не го искам но така става.Имам приятели,за които давам всичко,не са повече от 3-4 човека с които съм всеки ден.Казаха ми,че трябва да се променя ако искам да успея в живота,а това че съм се инатил и спорел няма да ми е от помощ.В доста случаи,се изпускам и ако нещо не ми харесва у даден човек си изказвам мнението,с което доста често наранявам..Имаше едно момиче,което много ме обичаше,но аз нямах същите чувства и не исках да лъжа,след което последваха нови коментари-"Бате,ъъ много си смотан,не можеш едно гадже да задържиш.."
    И какво излиза от всичко това,че трявба да се променям за да се харесвам на другите,но това е нещо,което не ми се стръва необходимо,защото аз съм такъв,какъвто съм,нямам желание да ставам "хамелеон"Просто писна ми,че всеки ден само забележки,забележки,а всъщност не съм толкова лош характер,както ме изкарват другите.И мисля,че май трябва да изключа достойнството си за да угодя на другите и да съм това,което им се харесва.Просто искам да дадете съвети,какво да напавя,защото мисля че започвам да се изолирам,а това не ми харесва Съжалявам,ако не съм се изразил много точно на места,но съм объркан видях,че доста хора от сайта дават добри съвети и реших да пиша където не сте разбрали или ви интересува малко повече пояснения,питайте само искам да сте честни Съжалявам пак ако темата не е за тук.

Бъди себе си !!!

Според мен не би трябвало да се влияеш от мнението на другите.Човек трябва да бъде такъв, какъвто е.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Re: Бъди себе си !!!

Цитирай Първоначално написано от chocolate_1
    Според мен не би трябвало да се влияеш от мнението на другите.Човек трябва да бъде такъв, какъвто е.
    така е ама всеки ден нови и нови неща намират в мен,които да изтъкнат кало лоша черта на характера ми

ем премълчаваи някои неща.. в смисъл ако някои те дразни не му го казваи директно пускаи базииции абе ти ако нямаш желание не мисля че ще се промениш до такава стеепен че да се забелязва

Ако искаш да се промениш се промени,ама не го прави щото сульо и пульо ти го казват...

Баси,аз последните дни се наслушах как съм немарлива,нескопосана,наще ги е срамв от мене,гаджето ми само вика как съм неква мъжкарана само съм псувала и не съм се държала като момиче,кво момиче съм аз с тия размъкнати понталони и как може мамка му така да викам по улиците...
    Приятелите ми са некви задници
    И кво...не знам чесно казано грешката е в мене и всеее пак...мне няма да се променя...ебала съм им розовия чалгарски свят....
    Просто,мислъта ми беше че и на мен...в къщи и навън и навсякъде ми повтарят че трябва да съм нещо което не съм...и ако променя нещата който всички искат от мене...аз щес ъм нещо съвсем друго...
    оффф
    Сори че ти сера темата ма съм супер ядосана

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Ако искаш да се промениш се промени,ама не го прави щото сульо и пульо ти го казват...

Баси,аз последните дни се наслушах как съм немарлива,нескопосана,наще ги е срамв от мене,гаджето ми само вика как съм неква мъжкарана само съм псувала и не съм се държала като момиче,кво момиче съм аз с тия размъкнати понталони и как може мамка му така да викам по улиците...
    Приятелите ми са некви задници
    И кво...не знам чесно казано грешката е в мене и всеее пак...мне няма да се променя...ебала съм им розовия чалгарски свят....
    Просто,мислъта ми беше че и на мен...в къщи и навън и навсякъде ми повтарят че трябва да съм нещо което не съм...и ако променя нещата който всички искат от мене...аз щес ъм нещо съвсем друго...
    оффф
    Сори че ти сера темата ма съм супер ядосана
    значи поне не съм единствен

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az imam problemi s hakaktera,no starite mi priqtelki znaqt tova i na tqh ne m pravi vpechatlenie,tozi moi nedostatak.
    Novite zapoznanstva sa trudni za men,no s vremeto se opitvam da buda po tolerantna s okolnite,ne zaradi samite tqh,a zaradi men.
    Prosto ako imash jelanie se promeni,ako nqmash nedei.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    I az imam problemi s hakaktera,no starite mi priqtelki znaqt tova i na tqh ne m pravi vpechatlenie,tozi moi nedostatak.
    Novite zapoznanstva sa trudni za men,no s vremeto se opitvam da buda po tolerantna s okolnite,ne zaradi samite tqh,a zaradi men.
    Prosto ako imash jelanie se promeni,ako nqmash nedei.
    Аз не искам да се променям но както е тръгнало сам ще си остана

"За всеки влак си има пътници"-няма да останеш сам споко.Не мисля,че трябва да си премълчаваш,защото е по-добре да си изказваш мнението,просто гледай да си по-тактичен и само в краен случай си премълчавай.Достойнството не си го потъпквай за нищо на света-това е най-ценното,което притежава един човек!!!Единстеният съвет,който аз бих ти дала е просто да излизаш повече с френдовете си и покрай тях да се запознаеш с нови хора и по този начин да свикнеш да се отпускаш по-бързо.
    Относно онова момиче-приятелят ти не е бил прав,защотото ти не си я харесвал.Нямало е смисъл да си мълчиш и да тръгнеш с нея само,защото твоите дружки са на това мнение-правилно си постъпил!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    "За всеки влак си има пътници"-няма да останеш сам споко.Не мисля,че трябва да си премълчаваш,защото е по-добре да си изказваш мнението,просто гледай да си по-тактичен и само в краен случай си премълчавай.Достойнството не си го потъпквай за нищо на света-това е най-ценното,което притежава един човек!!!Единстеният съвет,който аз бих ти дала е просто да излизаш повече с френдовете си и покрай тях да се запознаеш с нови хора и по този начин да свикнеш да се отпускаш по-бързо.
    Относно онова момиче-приятелят ти не е бил прав,защотото ти не си я харесвал.Нямало е смисъл да си мълчиш и да тръгнеш с нея само,защото твоите дружки са на това мнение-правилно си постъпил!!!
    Ами аз съм доста време с френдовете,ама някак си трудно се отпускам,трябва ми много време да свикна с нов човек,а няма кои да ме чака

Цитирай Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
    Ами аз съм доста време с френдовете,ама някак си трудно се отпускам,трябва ми много време да свикна с нов човек,а няма кои да ме чака
    ООооО ми просто като си с нови хора недей да се завираш в ъгъла,а си говори с тях възможно най-много,за да поразбереш малко за тях и за интересите им,вземи им скайповете например или номерата и после..да кажем след седмица им се обади за кафе.Тряя да го напрайш няколко пъти и ше свикнеш и няма да се притесняваш толкова.ГАРАНЦИЯ!!!И аз бях така,ама ся...смисъл в последните 5-6 години просто се научих да не ми личи като съм притеснена и да се запознавам с колкото се може повече хора,защото е добре да имаш много познати...НО винаги съм за малкото приятели сред тези познати
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
    ООооО ми просто като си с нови хора недей да се завираш в ъгъла,а си говори с тях възможно най-много,за да поразбереш малко за тях и за интересите им,вземи им скайповете например или номерата и после..да кажем след седмица им се обади за кафе.Тряя да го напрайш няколко пъти и ше свикнеш и няма да се притесняваш толкова.ГАРАНЦИЯ!!!И аз бях така,ама ся...смисъл в последните 5-6 години просто се научих да не ми личи като съм притеснена и да се запознавам с колкото се може повече хора,защото е добре да имаш много познати...НО винаги съм за малкото приятели сред тези познати
    Итва пробвах,познати имам бол.Май ми липсва умението да се приобщавам или немога да общувам,май е вярно това дето казват

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Омг аве хора вие чувате ли се ?!? Никога не се променяй за нещо ,което ще бъде до вреем! Аз лично съм подобен тип инат, директна не крия нищо ,защо пък на мене трябва да ми е криво (; и най -вече не изневерявам на принципите си! Бъди такъв какъвто си ,защото ,ако си некъф смотльо и слушаш другите за никъде няма да си ... така в живота не се успява мой човек

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Няма да се плашиш.Бъди такъв какъвто си.Важното е на теб да ти е добре.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Ами моят съвет е - не спирай да бъдеш себе си. Винаги е необходимо време, за да успее някой да спечели доверието ти. Никой не тръгва да се доверява на този и онзи. Това, че на теб ти трябва повече време, за да се довериш не означава, че не можеш да контактуваш. Така дори е по-добре. Все пак качество за сметка на количество (от гледна точка на приятели). Сам казваш, че имаш 3-4 ИСТИНСКИ приятели. Те са те приели такъв, какъвто си и са до теб заради твоята същност. След време ще откриеш и такова момиче (като приятелите). А инатът не винаги е отрицателна черта.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    1во благодаря на всички,които писаха това,че повечето които писаха в темата дадоха еднакви ммнения ме улесни много и се надявах да стане така сега вече това съмнение,което имах дали не е в мен проблема го няма така че другите може да си гледат работата ако все пак има още мнения ще се радвам да ги чуя :P

Хахахахаха, човеек..в същото положение съм..само дето разликата е че съм момиче..същото нещо е и при мен..с гаджетата не съм имала проблеми, 'щот гледам да си запазя взаимоотношения, т'ва-онова..обаче в училище с тея даскали е ужасно, разбирате ли бе хаха как ше ги траеш..инат, кретен - т'ва е всеки ден..но не тряа да ти пука!!Разбирам те много добре..на мен тея неща ми се повтарят сигурно вече от 4ти клас......бъди себе си ! И не се интересувай от другите!От къв зор трябва да им се харесваш?!?И аз мислех, че тряа на всеки да харесвам и почнах да се държа като първата идиотка, само и само, за да им угодя, обаче..просто не става..
    не се отказвай XD
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си