.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Подаръци за родителите

Podariavate li podaruci na va6te za Koleda? Kakvo mislite da im podarite tazi godina?
    Az ot dosta godini ne sum karala praznicite s na6te a kato po-malka ne im podariavah podaruci(ako ne broim risynkite i karti4kite est) i sega niamam nikakva ideia kakvo da im podaria. Osven tova imam i malka sestri4ka(na 5) i na neia su6to ne znam kakvo da i podaria... Tia ne si igrae mn s pliy6ki i kykli i e mn trydno.Ako imate niakakvi idei kazvaite

Град
    Sofia
    Mi zavisi do kolko pari iskash da dadesh?
    Na sestrichkata ti ako e okolo 3 god. mogesh ferma za givotni ili kushtichka za kukli,za vashte ve4e zavisi kakvo xaresvat

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от hiro
    Mi zavisi do kolko pari iskash da dadesh?
    Na sestrichkata ti ako e okolo 3 god. mogesh ferma za givotni ili kushtichka za kukli,za vashte ve4e zavisi kakvo xaresvat
    Parite niama da sa problem ama vse pak ne iskam da se izrusia mn.Drehi i parfiymi ne iskam da im podariavam...A be kajete vie kakvo 6te podarite i az moje da si haresma ne6to..
    Sestra mi e na 5 i ima i ku6ti4ka i ferma i gi potro6i na purvia den...Prosto ne moje da si igrae normalno...Moje da i podaria niakoia knijka...

Ami az minalata godina kupih na mama zlatna grivna, a na tati 6ah ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Аз и на двамата козметика

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    До преди няколко години им правих картички ... Сега доста сме се очуждили един от друг, всеки с грижите и проблемите си и дори по празниците може да не сме заедно, камоли за подаръци да не говорим. Бих искала да им подаря нещо, но и идея си нямам какво да е то
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мама иска декоративна розичка и пантофки да й е топло Даже й харесах едни много готини с еленчета. 100%, че ще й харесат

Попринцип козметика.А тази година парфюм или нещо подобно и на двамата..

На мама съм подарявала за Коледа блузи, цветя в саксия, парфюми. Тази година се чудя какво да купя на мамчето, но 100 % трябва подаръкът да бъде различен от други години.

Аз на наще нищо не им подарявам

Град
    Bikini Bottom
    Винаги за любимите ми хора купувам подаръци и без повод. Когато имам възможност давам подаръци, пък ако закъсам....ше ме разберат. За тази коледа мамчето иска нов тел, ма зависи от бюджета

Супер фен
    На баща ми съм му подарявала поставка за бутилка за вино (една такава метална мн яка) а на майка ми - най-често някъж парфюм или дезодорант и двамата са мн хепи

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...аз се 4удя...Имам 1 приятел,който ще вземе на майка си кристална топка в,която има Аифеловата кула(не знам дали се пише така)...и аз се 4удя дали да не взема същото за мама,само дето тя струва 15 лв. ...а аз не знам дали ше събера толкова,щото напоследък много хар4а ...Мисля на мама някаква хубава козметика,а на тати...хм...или и на него козметика или някакъв сувенир.На красно село продават едни мн. яки пло4ки с пожелания,оба4е не знам колко струват...Ще им купя нещо,а ако не ми стигнат парите-ще е ръ4на изработка

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Мама иска декоративна розичка и пантофки да й е топло Даже й харесах едни много готини с еленчета. 100%, че ще й харесат
    Тая идейка с пантофките ме кефи : )

Охххх нз и аз много се чудя
    айде хора пишете вашите идеи плс ако мога да прихвана нещо и аз :P :P

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз също имам сестричка на 5 и се чуда кво да и купя защото тя също не си играе с кукли и плюшки, иска някви играчки за момчета. сега ми каза че иска писта за колички - луда работа! а на мама и на тате винаги им купувам по нещо! миналата година им бях купувала парфюми, по-миналата едни подковички на които пишеше здраве, щастие късмет да са винаги със теб и др. А ако искаш да им купуваш парфюми на майка си купи нещо от рода бию или цитру илиняккав хубав парфюм! на баща си ако иска6 можеш да му вземеш стрейт - черния, много е хубав! аз такива парфюми бях им взела миналата година и на тях много им харесаха! аз и картички им пиша де, понякога ги рисувам, друг път купувам от пеещите, много са сладки!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

На родителите ми подаръка ще го взема утре. Накарах един приятел да им нарисува зимна картина и те дватама в средата, че нямали портрет. Сестра ми и приятелят й Иво с Александър и благодарение на шефа ще ги пратим в неговия хотел в Банско за една седмица. За брат ми и жена му сигурно ще им вземем нещо за къщата. Не са казали какво искат и затова ще избираме ние утре като излезем. За малката Анталия и за тази на Александър Светлана сме взели по едно кученце Мопс и утре ще вземем играчки за двете. За останалите роднини - сувенири и разни такива. Тази година съм харесала едни ръчно рисувани картички и утре ще накупя. Това за семейството. За милото съм поръчала подарък, но няма да кажа какъв, че вземе да го прочете...
    Можеш да им вземеш семеен албум и да го попълниш с техни и ваши общи снимки. Да им сложиш отпред една тяхна и да им напишеш нещо хубаво. Аз го направих миналата година и останаха очаровани. Може и вечните парфюми. Или някакви сувенири за двамата-чаши, химикалки, висулки за синджири (ако носят).. Нещо, което да им остане за спомен

^идеята за албума ми се струва приемлива...май така ще направя
    аз...всяка година няк'ви парфюми,глупости им подарявам...тази година искам нещо по-различно.
    За 5 годишния ми брат мисля да взема някакъв камион/кола/костенурка Нинджа/пистолетче...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    За наще сиг. парфюми козметика некфи такива.За брат ми някоя дешка и има 1 парфюмчета,които той обожава.Мммм за другите роднини нещо дребно-примерно за баба и дядо рамка за снимка на която сме снимани,а за останалите май сувенири и така :P .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

ПЛС кажете идей за подарък на баща, че не знам какво, освен козметика

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не им подарявам.Тази година ще направя изключение.На баща ми мисля да му купя хапчета,за да откаже цигарите,а на мама не знам още.

Разбираса че им подарявам подаръци не са някакви скъпи но са приятни и са от сърце.Всяка година им правя подъраци.Тази година съм взела на мама парфъом на Наоми Кембъл новия нощния.А на тате съм взела шах.

tate 6ax si ima na mama srebro amaa tati srebro ne nosi ne6to drygo?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аве нищо не им подарявам ... не работя в момента,че да мога да си позволя да им купувам подаръци.Не си струва да мизерствам и да събирам пари за да им подаря накоя глупост ...

Град
    София
    На майка ми - парфюм и блуза
    На баща ми - кожен калъф за GSM, може и колан да му взема.
    На любимия - излизаме по магазините и си харесва дреха
    На другите приятелчета- дребни символични слаадки подаръчета
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си