- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново ФДТ, моля ви помогнете
Здравейте, моля ви препоръчайте ми фон-дьо-тен, който да е добре покривен и по възможност да не запушва много порите. Кожата ми е проблемна с петна от пъпки, които лекувам, но просто при някои хора гена си е ген и няма оттърване. Отчаях се вече, не мога да си намеря подходящ фдт, или изобщо не покрива, или ми се появяват пъпки от него... Склонна съм да дам до 20-25 лева, но да е нещо от което да съм доволна. Чакам съветчетата ви!![]()
Maybelline affinitone и този-![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Bourjois Healthy Mix Serum Страхотен е (21лв)
ох и аз се чудих за този, обаче в една парфюмерия като го пробвах изобщо не беше покривен, докато като пробвах в друга, ми се стори добър, изобщо тези тестери са отвратителни... и все пак, покрива ли добре?? А иначе четох добри отзиви за фдт на LUMENE, но от тестера отново не останах доволна ;дПървоначално написано от Tiin
На мен ми покрива страхотно,аз също съм с проблемна кожа.Седи много естетвено не като маска.Първоначално написано от fluffka1
Така е,няма никакво покритие.. пак ще се повторя-ако искаш покривен,си вземи един от двата,които съм написала.Първоначално написано от fluffka1
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз също съм с проблемна кожа и много мисля дали да си взема този:
http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../36/1606693660
уж не запушвал порите. Или този:
http://titantrade-bg.com/img/ProductImages/145334z3.jpg
А ако някой може да ми препоръча флуид ( незнам дали така се пише) или нещо друго за разширени пори и петна от пъпки ще съм му много благодарна.Надявам се да сте ме разбрали.![]()
Maybelline Affinitone. Има много добро покритие, супер лек е и не си личи, че носиш фон дьо тен. Аз попринцип не нося, ако имам пъпка или нещо друго тогава само мазвам за да я скрия.
абе защо всички залитате по тоя Affinitone ;d... На мен изобщо не ми харесва, мирише отвратително и не покрива. Ще чакам и други мнения![]()
Ако търсиш нещо покривно - микса на Буржоа не е за теб !
Добър е , но определено е лек. Мирише приятно и хидратира добре, но не е подходящ за прикриване на проблемна кожа.
To infinity and beyond.
Този втория е много хубав, много съм доволна от него, но е 16 мл.Първоначално написано от shiv3r
![]()
щом имаш проблемна кожа, афинитонът не е за теб.И моята е такава и от него пъпките и петната по лицето ми стават много. Същото се отнася за това ако си с бяла кожа - нямат светли тонове.
Значи остава първото,не ми се дават 20 лв за 15 мл.Първоначално написано от nikoletaw
![]()
+ И в крайна сметка нищо не е за мен ;д ужас.. :Х А ти какво ползваш??Първоначално написано от Konstantina
ии също да попитам, какво мислите за на Манхатън антибактериалните фон дьо тени?? ползвала съм преди, но искам да чуя и вашите мнения
защо не се съветваш с някой професионален гримьор, най-добре ще ти избере подходящ фдт
Мисля, че няма да сгрешиш. От всички фон дьо тени, които съм ползвала този е най - покривния и издържа цял ден. Моят е с пудра и е по - гъст. Преди това слагам кремче. Но ти като отидеш в магазина на място ще си предцениш. И на буржоа този първият, за който ставаше въпрос съм го ползвала - не е това, което търсиш.Първоначално написано от fluffka1
мерсиПървоначално написано от Immortalbeloved
май това е най-добрият вариант.. А и все пак 10 лева съм по склонна да дам, от колкото 20 ;д
flormar foundation sheer ?
![]()
Clinique или Vichy... и двете марки имат ФДТ, които са специално за проблемна кожа и не запушват порите. Популярните ФДТ за по 10-15 лв. може и да вършат работа за хора с нормална кожа, които просто искат да изравнят тен и т.н., но при проблемна кожа ти препоръчвам да заложиш на по-добро качество, за да не стане положението по-зле.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Някой ще може ли да каже мнение за този фдт:
bourjois plus que parfait?
+1 ;д ацки лек е тоя на афинитон, незнам кво го харесвате толкова :ДПървоначално написано от fluffka1
и бил покривен .. като не знаете не пишете
![]()
Clinique с две ръце, щом кожата ти е проблемна.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз използвам този на Seventeen, предназначен е за младежка кожа и покрива много добре, мисля че ще ти подейства добре, и цената му е около 16-17 лв.![]()
http://beautycosmetic.biz/seventeen-...15-pi-902.html
NormaL PeopLe wWorry Me...!
този на clinique ми идва бая скъпиначе знам че продуктите им са добри. А този на seventeen никъде не съм го виждала, някаква идея къде в Бургас го има???