.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

сенки под очите .. HELP!!

ami problema mi e sledniq >> imam super gadni senki pod o4ite kato izlizam naprimer slagam korektori ili fon dio teni a y ama sled izvestno vreme (sled kato si pipna liceto ili puk nqkoi dr me pipa) i si4ko koeto sam slojila se maha i senkite pak izlizat na qve daite nqkav savet pls
    4uvala sam 4e kato si sloja led tam pod o4ite i kojata se stqgala i se mahali tamnite kragove ama .. ne mi vdahva osobeno doverie ..
    .. a i kato ne spq mn 4esto samnqvam se 4e 6te mi pomogne koi znae kolko dalgo ..

pls help me ..
    daite nqkakvi ideiki molq vi [-o<
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Spi po-dylgo!I si lqgai po-rano Moje bi na tfa se dylji..pone pri men beshe taka

emi i az imam tozi problem i kato teb si slagam razni grimove...no mai se dulji na tova 4e koji4kata pod o4ite e mnogo tuni4ka i prozira...ina4e drugiq varqnt e lipsa na vitamini
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Ами и аз го имам този проблем и чета там за някакви компресчета и мисля да си правя Спя по достатъчно време на ден. По принцип си лягам около 12 и ставам около 7 (ако съм на училище) и след обяд пак си лягам за 2-3 часа. Което прави около 10 часа на ден, а това е много повече от достатъчното (7,5-8 часа).

Маската беше нещо със пакетче от зелен чай доколкото помня. Ама не съм сигурна. Трябва да я потърся

Май че имаше някакви кремове за тая рабона

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    +1
    No matter where you go, there they are...

...............

Става и с пакетчета от лайка. След като си направиш чай използвай пакетчетата. Сложи си ги за десетина минути на очите. Много помага и за подпухнали очи ако например си плакала дълго време....и най важното е сънят. Добре е да не си лягаш след 10h30 защото е доказано че най хубавия сън е от 10 до 12, той е и най здравословен тогава мозъка на човек си почива и най пълноценно.

Град
    Dreamland Varna
    Опитай се да лягаш по-рано вечер, за да се наспиш добре до сутринта и си слагай крем под очите. Не е нужно да е специален за тая цел, просто избери някакъв за суха кожа
    И също пий витамини и яж повече плодове.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Спи! Не става въпрос да си легнеш в 2 и да спиш до 1 примерно....Вечрният сън е най-полезен, затова си лягай около 22-23 часа...! На мен лично ми помогна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Защо не попиташ личния си лекар, предполагам, че той е по-запознат от нас!

mmmm az sym 4uvala 4e stavalo s kartof i 1-2 reshih da probvam i mislq 4e se zabelqzva lek efekt pone pri mene
    sLu$am HouSe..ama nE sym HouSe RLZz..sleDq moDatA..ama ne se p!$a ka7o [FasH!oN sTyLe]..ne syM i nekFa g0t!nъ.. az prOsTo syM si aZ..a sek! se prav! na Or!g!naLen..ne oSyznaVa kak stAa baNaLen..

Град
    varna
    polzvam krem p/v t1mni kragove ot Oriflame. struva 20 lv (15ml). sk1pi4ak e no deistva. az s1m dovolna

Град
    гр. Монтана
    Цитирай Първоначално написано от RunawayLove
    emi i az imam tozi problem i kato teb si slagam razni grimove...no mai se dulji na tova 4e koji4kata pod o4ite e mnogo tuni4ka i prozira...ina4e drugiq varqnt e lipsa na vitamini

еми аз като не спя и като не пия достатъчно вода,също когато съм нервна това ми се случва.съня и водата са му майката.примерно в петък и събота вместо по дискотеки и тем подобни легни си към 10-11 и спи до 10-11-12 и след известно време няма да имаш никакви проблеми

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Опитай се да лягаш по-рано вечер, за да се наспиш добре до сутринта и си слагай крем под очите. Не е нужно да е специален за тая цел, просто избери някакъв за суха кожа
    И също пий витамини и яж повече плодове.
    не не , не трябва! не всеки крем е полезно да се нанася точно там.. даже на повечето си пише "избягвайте кожата около очите". и внимавай с тия маски, с ледове.. стаа въпрос за очите все пак ! спането е най-добре, прев повечето ти свободно време спи. от тия експерименти с различните кремове най-много да ти се зачервят очите и да сълзят дълго време после.. може и няква алергия да се развие. бе тряя да се внимава

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Слагай резенчета краставици за 2-3мин на очите и ще ти мине.

Имам същия проблем четох в един сайт лечение с пакетчета чай слагаш ги за 10 мин. на очите си но трябва да са топли; друг вариант който ползвам са маските за мазна кожа препоръчително е много вода и сън

И аз имам такъв проблем и съм чела че помагат памучни тампони потопени във прясно мляко и се слагат тъмните кръгове на очите

Спи повече,излизай навън и всеки ден си слагай тампон със студена вода,стой 10 минути така и дано се махнат.Ааа може и да си слагаш кръгчета краставица и тях ги дръж за около 10 минути на очите.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    имала съм ако съм спала по малко но слагам фдт и някакъв грим и не се забелязва :P
    ...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Че има кремове - има ! Четох някъде че от прясното мляко се появяват недълготрайни сенки под очите!Внимавай с какво третираш кожата си !Ако е прекалено нежна или капризна не всичко ще й се понрави добре !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си