- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягане от даскало
малко тъп въпрос, ама щот се притесних нещо та да питам.
аз ще отсъствам 1 ден, за койт майка ми знае,но аз искам да ги направя 2.аз й казах,че класната знае и няма проблем за отсъствията (през единия ден), но тя каза,че от уважение по добре да й се обади. аз промених тела на класната в на майка телефона,ако земе да се сети да й се обади,щото си е бая заета.та въпроса ми е дали ще ме разкрият?(на класната съм казала,че няма да съм 2 дена) Не че ми пука особено и ми е за 1ви път, ама не искам да загуба доверието на класната,пък и на майка ми![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
ше те хванат
дебютантите винаги ги хващат
Да на колко години си?![]()
Незнам дали ше те хванат...Обаче нали знаеш,че преди да направиш нещо трябва да мислиш...
А специално за бягането от час хахаха ...А пък и за един ден![]()
![]()
Разбирам ако беше изчезнала за една,две седмици или повече...![]()
И в крайна сметка внимавай \/
абе като ще правиш нещо поне го прави както трябва - според мен като като не си доизпипал нещата нема да стане и ще те хванат (а за това че не ти пукало изобщо не го вярвам )
кибрит-5 стотинки
20 литра бензин-35 лева
Да гледаш как училището гори-БЕЗЦЕННО!!!!
awe kvo ti puka![]()
az vseki boji den si bqgam ot nqkoi 4as (dori dnes p1k ne s1m st1pila v daskaloto) i klasnata mi postoiano me zapla6va 4e sam 6tiala da me mestiat v drugo daskalo
az sam taka kogato se naspa togava hodia na u4ili6te![]()
a ti za dva dni cqla tema napravi
gore glavata i da ne ti puka (6trakai si s pr1sti i si gledai kefa i tva e \/ )
![]()
Еми нали не ти пукало...![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Голям риск поемаш, ама рано или късно ще те разкрият.![]()
Абе голямо момиче си,справяй се някак си.
Look deep inside me ...
Ti normalna li si???po princip bqga6 i si zima6 belejka ili si pi6e6 edna ot imeto na maika ti po semeini pri4ini i ne davash obesneniq nito na klasnata ti ,nito na maika ti /o6te po-malko/ golqma greshka si napraila![]()
хаха промени телефона на класната ти с номера на някоя твоя приятелка, която знае за плана ти и е съгласна да се представи за твоята класна ... не много умно .. но ти си решаваш .. според мен така вероятността да те хванат е по-малка, но майка ти ако е досетлива ... ще те хване със сигурност .. успех все пак![]()
![]()
не знам за какво и е успех .... лично за мен да бягаш от даскало е доста тъпо... разбирам да е когато ще те изпитват или когато ще имаш конт (това го подкрепям по простата причина че ми се е случвало "няколко "пъти), но да бягаш просто щот не ти е на кеф.... извинявай но ...(особенно ако си в гимназия(не те знам на колко си така че се въздържам))
кибрит-5 стотинки
20 литра бензин-35 лева
Да гледаш как училището гори-БЕЗЦЕННО!!!!
А също така ако решиш ще прекалено ще загазиш можеш да си отидеш на училище и да признаеш на майка ти какво си направила \/ Според мен това също е вариянт
![]()
Аз от 4 години не съм влизал във физкултурата ама още не са ме хваналиПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Абе ти във втори клас ли си?Взимаш си бележка от лекар казваш че те боли корема или нещо такова.А ако майкати е от по спокойните може направо да и си признаеш.![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
6to ne e sig 4e 6te q hvanat...men mn puti ne sa me hva6tali...a za6to nai-dobre da ne iztrie6 nomera na klasnata ti?![]()
Да не ти пука аз като малък е така като тебе само че и звъннах на класната щото викаше нашите на даскало ама разбра че съм азНяма ли някой лекар у твоя град дето да продава бележки?
Първоначално написано от AnincetoSexy
x
Сигурно ще те хванатЩом майка ти не и пука да отсъстваш 1 ден - и за 2 няма да направи проблем. А класната как така ви освобождава без мн мн да му мисли... Да беше и моя калсен така! Къде остана добрата стара практика с бележките?! Вземаш си бележка и щракаш с пръсти. Що не дадеш номера на някоя позната на майка си и тя да се направи на класната. Обаче ако се разбере вс ще стане манджа с гроздИ
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от Oriqna
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Казваш на майка ти,че госпожата вече няма домашен...бла бла....че е казала,че няма нужда да се обажда,че ще ходи на командировка... толкова ли не можеш да измислиш нещо?