- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- MP3/MP4-малко помощ =]
Днес си харесах един MP3/MP4 player DIVA FX 55
Характеристики:
1,8 TFT дисплей
вграден високоговорител
музикален плейър-MP3, WMA
видео плейър-AMV
диктофон-WAV
разглеждане на снимки-JPEG
четене на е-книги-TXT
фм радио с диапазон 87,5-108 MHz
USB-2.0
1 GB памет
Струва 60 лв...ако може мнения за самия плейър и струва ли си или на тази или подобна цена мога да си взема нещо друго, по-добро. С една дума искам мнения за решението ми да си го купя![]()
на мен за тия пари ми изглежда много добре..
За тази цена мога да ти кажа, че е супер!
Моя го взех за 100 лева преди 1 година, но няма високоговорител и е 512 мб.
Няма какво да се чудиш, взимай го!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
от нета ли ще поръчваш? ако да недей
един приятел се мина с едно мп4 дива, не знам дали беше тва...поръча го, доставиха му го развален...върна го за поправка...пак му го доставиха развален...иии после се отказа и си избра нещо друго за парите, защото не може да му се върнат
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
звучи добре ама не е..
мп4 с 1гб за 60 лева е смешно
след месец-два нещо ще му стане със сигурност...
събери повече пари и си купи нещо за което ще бъдеш сигурна че е качествено и надеждно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Съмнявам се да намери нещо качествено в България.Всеки гледа да пре*бе другия.Първоначално написано от _SL_
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Тия Дива са ужасни, недей
Saatana vittu perkele hate crew!
Купи си iPod.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
аз не я карам да върти далавери с някой циганин..Първоначално написано от Anf3tamin4o
отива в технополис или техномаркет и тва е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
качествена техника има достатъчно...обаче цените и са достатъчно високи, за да накарат повечето хора да не я купуват с мисълта...кво пък толкова, ако се счупи ще си взема ново и пак ще ми излезе по-евтино...защо като няма качествена техника мп3 плеър Самсунг на почти 2 години си работи като в началото при мен...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
уффф..и аз го гледах тва,понеже моя си го беше харесал та да му го взема за НГ..ама..то сега като гледам какви са отзивитеПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Искам да ви кажа да си гледате работата. С Дива съм вече трета година, мр3 е, 1 гигабайт, нашите дадоха тогава близо 200лв за него. Лошо ми стана като видях, че е Дива, но вече 3 години работи без проблем. Нормалное след като са минали толкова години цената за 1 гигабайт да падне толкова. Това купи си айпод...бе хубава работа е айпода, но е цифра пари. На твое място го взимам плеъра. Макар че.....гледах в каталог на метро плеър елит май беше за 100лв с 2 гигабайта и слот за карта...сигурно ще си го подаря за Коледа.
да, хубав е защото е 200 кинта...Първоначално написано от ^Santra^
ако е същата марка за 50 кинта ше се строши на втората минута
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ако има точно 60 кинта да изчака да събере около 100 и готово..
хиляда пъти по-добър плеър ще намери
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
http://www.pazaruvaj.com/mp3-plejyri...-p2913386.html
ето една добра оферта..
512мб е обаче има една готина функция..
дърпа си програмката Sonic Stage от сайта на Sony и с нея мята на плеъра
така 1 мп3-ка става на около 1мб и ще събере доста музика
моя е 1гб и събирам 800 песни
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Има ли доживотна гаранция в скъпото, като го хвалите толкова много![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
http://www.pazaruvaj.com/mp3-plejyri...p17308265.html
http://www.pazaruvaj.com/mp3-plejyri...p17282065.html
тва са мп3...за мп4 не знам..на мен не ми харесват
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Оле сладури![]()
Освен мнения за MP4-ката сте си дали и труд да потърсите линкчета с по-стойностни неща. Много благодаря.
Отказах се от DIVA-та и сега за Коледа като ми дадат повече пари ще си купя нещо по-скъпо, но ще знам, че вероятността да е по-добро от това е огромна.
И още веднъж мерси![]()
а така...и да е Sony!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Za tiq pari mp4-ka s tezi funkcii e napravo sme6noImai predvit 4e 6te ti se razvali pone 2 pati predi da izte4e garanciqta...Postapi kakto ti nameri6 za dobre no ne ti prepora4vam da go kupuva6...po dobre si zemi mp4-ka za 100-150 lv pak sas sa6tite funkcii pone 6e znae6 4e 6e q polzva6 po dalgo vreme
![]()
Мойта гаранция изтече преди доста време и още не се е развалил...а струваше 200лв не защото е нещо по различн, а защото тогава толкова струваха.Първоначално написано от mon4eto
Можеш да рагледаш тук...добри модели с две години гаранция.
За съжаление не мога да публикувам линк, въпреки че съм регистриран. Пробвайте с beatbox-bg в google
Купих си абсолютно същото преди 2-3 месеца.Единствения проблем беше че кабелчето беше прещипано,но си имаше гаранция и го замених :P Иначе самото мп4 е уникално *или поне за сега*Всичко си му работи перфектно,просто няма грешка
![]()
![]()
еедно въпросче има ли слушалки към тоз мп3 или мп4 ли нз ,защото една моя фр си купи мп3 и бяха без слушалки,та нз и аз го бях харесала същото,и нз да не се прецакам хихихи
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен