.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Според вас кое е по-добро: почистващ гел за премахване на...

Според вас кое е по-добро:почистващ гел за премахване на черни точки ,или почистващ лосион за черни точки (avon clearskin)?
    Твърдо съм решила да си взема,но се чудя кое от двете...Изобщо каква е разликата,освен,че едното е гел,а другото лосион?
    Извинявам се за глупавата тема

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

emi mislq 4e gel e po dobriq variqnt

Мимка, по-добре си вземи гела. Той прониква повече в порите от колкото лосиона.

И аз смятам, че гелът е по-подходящ. Преди ползвах гела, не е лош, но май че от Гарниер Пюр хората са по-доволни.

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Мимка, по-добре си вземи гела. Той прониква повече в порите от колкото лосиона.
    . Само нека не е Avon. Тези нямат ефект. За тая цена (по памет - 8.90лв ?) има в пъти по-добри гелчета

Добре,значи се спирам на гела.
    Мерси.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен,също,гелът е по-добър вариант.

Разликата е,че той се измива, а лосион подхранва кожата и не го миеш.Не се изразих много ясно,но вярвам,че си разбрала деята ми.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Еее, аз се чудя абсолютно същото! Избрах гела още преди да видя темата, но мисля, че бих могла после да си взема и лосиона. Цената не е 8, 90, а 5,50 (преди е била 7,90!).
    Amy lifestyle, защо мислиш, че продуктите на Аvon не са добри??? И ако не тези 2 неща, то какво да си купим аз и extreme_ :P ?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Незнам дали не се включвам, късно в тази тема но clearskin съм разочарован от него.Имам го вкъщи и никакъв ефект няма.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Аз пък незнам защо но от последната партида на Гарниер Пюр не съм никак доволна Първия път като си го взех лицето ми се изчисти а сега...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Най добрия вариан е просто да отидеш на козметик. Комедоните се махат единствено и само като ги почистиш напълно. Не ми е ясно как тия гелове успяват да ги махнат...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Незнам дали не се включвам, късно в тази тема но clearskin съм разочарован от него.Имам го вкъщи и никакъв ефект няма.
    Mhm..i az taka Mn izsushava i NQMA EFEKT,samo kojata stava malko po-gladka.."Vidimi rezultati oshte na 1-q den"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си