- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде мога да следвам психология :)
mojete li da mi preporuchate nqkoi universitet v koito moga da sledvam psihologiq sled 12-ti klas... i kakvi sa priemnite ispiti ... i vsi4ko ostanalo i v koi gradove sushtestvuvat takiva uchilishta v koito moje da se sledva psihologiq blagodarq vi predvaritelno![]()
Във ВТУ има специалност психологиясигурно има и други, но аз знам само за нашия
![]()
^ Да във Велико Търново има,изпита е с чужд език и литература,съшо и в Софийския,но там е доста по-трудно защото към 50 човека се борят за 1 място...много ме е яд,защото и аз искам да уча психология![]()
Аз също това искам да уча и като се замислиш 50 човека за 1 място пак не е много.Тук във Варна за 1 место се бориха над 100 човека.Специалността беше Пространствен дизайн.А за университета в Търново аз знам,че изпита е по избор от няколко предмета,а оценките от дипломата са от БЕЛ+Философия ИЛИ История.Ето повече информация:Първоначално написано от kPuCkA
http://www.uni-vt.bg/1/ndefault.asp?p=showitem&i=589
Психологията е номер 26 в колоната.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Как така с оценка от философия или история?!?!О,Боже,ще ревна....даскалката по философия е пълна скочибра и никога не ми пише оценка по-висока от 4...Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
оо заради тая патка няма да мога да кандидатствам с психология,мечтата ми замина на кино
![]()
![]()
![]()
![]()
И мен ме влече психологията, но си мисля че няма смисъл да се учи 4 години...Като прочетеш 1 камара книги и си готов психолог![]()
Ами защо тогава не се насочиш към историята и да кандидатстваш с нея.Или пък ако и кажеш на тая,че ще ти трябва предмета и за изпитите няма ли да се смили?Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Ооо не няма,тя за това ме мрази,защото знае,че искам да уча психология и се опита да ме затапва,но не успяваПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
![]()
![]()
Ти къде учиш?
Аз уча във Варна в Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства,но няма да кандидатствам тази година.Още съм 11 клас.А ти къде учиш?
Аз също уча във Варна,в МГ-то и съм 11-ти клас също такаПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
и в НБУ има психология...влиза се с тест ТОП(Тест общообразователна подготовка)
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
В ПУ има такава специалност,но са ми казвали че там е sux![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
аз доколкото знам в Софийския е най добре да се следва с психология!
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
Аз знам същото за Търново...Първоначално написано от Shinigami
![]()
![]()
Да и аз съм чувала същото,че ПУ запада,ама нямам идея дали наистина е такаПървоначално написано от heely
![]()
Абе и на мен ми казаха,че даскалото,в което уча в момента запада,когато влязох там,а то всяка година с нещо се издига,така че никой не може със сигурност да каже ако не провери...