- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "да му дам или да не му дам?"
здравейте!
аз съм момиче и имам един въпрос. знам че ще ме нападнете че има много подобни теми, но ще рискувам.
значи нещата са такива: ходя с едно момче. както той така и аз искаме секс. и за двамата девствеността не е проблем (нито опита). само че имаме доста общи познати и конкретно най-довереният му човек. подразбира се че си споделят всичко и това ме плаши до известна степен. не искам когато в един момент скъсаме да имам чувството че съм ходила с неговият най-добър приятел (с който освен приятели сме и съседи).
това ми е дилемата.. помагайте с каквито съвети можете .. "да му дам или да не му дам?" (:
Ако изпитваш някакви чувства към този човек и смяташ, че има начин след въпросният секс да постигнеш нещо което целиш - Да. В смисъл незнам ти какво искаш прсто секс или връзка с този човек....Премисли приоритетите си![]()
Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!
Защо толкова е важно за теб какво си споделят? Ако искаш го направи, ако не искаш недей. Но да не го направиш заради това е глупаво.
kakvo zna4i da imash chustvoto 4e si hodila s nai dobriq mu priqtel... vse edno toi da se pritesnqva 4e ti mojesh da spodelish na nqkoq tvoq priqtelka..glupavo e ...davai i ne mu misli...vseki si spodelq,ti sushto mojesh da spodelish na nqkoq tvoq fr...puk moje nqkoq ve4er da se suberete 3-cata i da komentirate ko e stavalo i da sa posmeite malko![]()
Щом ти се налага да питаш в някакви форуми дали да се плющиш или не - значи по-добре недей. Човек трябва да се ръководи от чувствата си.
Тука 1000 човека могат да ти кажат 1000 различни неща. И какво от това - бъди себе си. Успех \/
Според мен няма нищо лошо да си споделя с приятел, ти не споделяш ли? И все пак ако го искате и двамата - го направете, няма нищо лошо.
към фейстуфейс: това е просто част от една по-сериозна връзка. не знам какво бих могла да целя със скачане по леглото на приятеля ми
към бебе_зайче: някак си не обичам някой да 'разголва' душата ми или нещо друго което е лично.
към МоНиТо: споделям но не с кой да е ... тук вув форума остава личността в сянка, обсъжда се проблема
Ем ти го искаш ,така че няма какво да му мислиш![]()
подкрепямПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
PK4LIFE!!!!!!!!
Абе какво ти пука за мнението на околните или затова,че гаджето ти ще сподели на приятелите си... нормално е както ти предполагам би казала на приятелките си така и той би казал. Просто живей за себе си, радваи се на живота ако така продължаваш да живееш за хората няма да можеш да си щастлива.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Всичко си има мярка. Едно е да им споделя, да се хвали дори, но не е приятно приятелите му да ти казват подробности за сексуалния ви живот. Имах един такъв случай и това, което ми казаха, беше неприятна подробност.![]()
Ако е такъв проблем, просто говори с него и му кажи да се похвали, ако иска, но просто да не се превръща в клюкарстване.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Амм тва си е лично твое решениеПървоначално написано от damn...
Ако вярваш в себеси няма да има нужда да пишеш теми от този вид
![]()
Само минавам!
Първоначално написано от Немо
Вярвям в себе си просто всеки има моменти в които не е сигурен и търси мнението на околните
аз все си мисля и за хубавата и за лошата страна на нещата
другото което ме кара да се замисля е това че дори на шега съм чувала да го наричат 'мъжка ку**а' (не че го приемам сериозно, просто премервам рисковете) ..
Да не ти пука.
Ако наистина си готова и ти се прави секс с тоэи човек,давай.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Iv4eTy
+1
i love the the KOF 2007
ами има и още нещо .. връзката се очертава доста мимолетна, 2-3 месеца и.. знам ли.
Ако ти го искаш, направи го, а за съседа не е негова работа с кого правиш СЕКС.
разбирасе че трябва да му дадеш![]()
![]()
![]()
![]()
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli