.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Трябва ми спешно съветче.

Занчи започвам от самото начало ... Тази годиан съм в осми клас и влезнах в СОУ " Васил Левски " с Биология и Химия ( това и което исках ) Главната причина беше учителката ми по бияология , която се води за енда от най - добрите в грата и има докторска степен , макар и самото училище да не е елитно... А на мен ми трябва много биология , защото ще кандидатствам всисше с биология ... И до тук всичко беше 6 + , но само до тук ... И се оказва , че класа ми далеч не е това което очаквах ... Значи клас ми е то лигави , мислещи се за нещо коерто не са ще ги анрека същества ( с малки изключения като например еднса стара позната и ощя няколко човека ) И днес много ме зидразни нещо кеоето каза еидн съученик на мен и момчието до мен " Ей умните " и тва мног оме ядоса , защото ние просто сме по въздържани и кротки ис и учи уроците , а сме толкова кротки зашото с тези хора не ни е приятно , апопринцип сме бири и помитаме така да се каже всичко ... И общо взето мразя си клас аи ме дразни много . Моля засъвет какво да направя , че да не им се впрягам толквао , да ги сложа на място и да им покажа кой е номер 1 ...

ne im obra6tai vnimanie, ti vse pak znae6 kakvo iska6 za napred v jivota si. kogato pro4etoh, 4e si v 8 klas, razbrah po4ti 99%, 4e se darjat taka ot vazrasta. drugata god te uverqvam, 4e ne6tata 6te sa savsem razli4ni. uspeh

Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    ne im obra6tai vnimanie, ti vse pak znae6 kakvo iska6 za napred v jivota si. kogato pro4etoh, 4e si v 8 klas, razbrah po4ti 99%, 4e se darjat taka ot vazrasta. drugata god te uverqvam, 4e ne6tata 6te sa savsem razli4ni. uspeh
    Мерси за съвета , но не знам дали е от възрастта и дали ще изтрая психически . Можеби има висна в мен , че приемам всичко много навътре и до толкова ми става гадно че след уччилище плача...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не е задължително да се сприятелиш с всички. Важното е да си имаш един-двама приятели, и щом с тях се чувстваш добре, значи си окей. Просто се абстрахираш. Учиш уроците, защото след години ще забравиш всичките тези хора. Все пак, ако някой ти каже нещо, или само му се усмихваш, или му отговаряш по най-милия начин, важното е да не показваш, че ти пука какво мисли той за теб. Че си умна, умна си, на него тва кво му пречи. Седем години аз бях в клас, който не понасях и с който непрекъснато се карах. И до края не се научих какво да правя... Е сега вече знам и съжалявам за миналото. Това, че си различна от другите не те прави лоша, а даже и по-добра, щом като си умна. Много ясно, че ще забавляваш, щом това не са хората, просто няма да го правиш с тях! Айде чао и да не ти пука! Ако искаш ми пиши ЛС да си разменим скайповете.

Мега фен
    Град
    София
    И да искаш тях не можеш да ги промениш.Единственото,коет о можеш да направиш е да се примриш.Има и друг вариянт де-да се превестиш.Но според мен е доста глупаво,при положение че си в училище ,в което искаш да учиш.Остани тук и търпи.Не се интересувай чак толкова от общественото мнение,эащото накрая ще се попилееш..бъде такава,кавато си и не се променяй эаради някой си..
    Сама каэа,че все пак има хора,които ти допадат.Ами контактувай с тях,эавържи приятелство с тях,а на другите и тяхните упреци и подигравки иэобщо не обръщай внимание.Когато им покаэваш ,че те иэнервят и эасягат,те все повече ще го правят,но ако им покажеш обатното-че не ти пука,ще престанат постепенно или поне нещата ще се сведат до минимума.Абе карай,не се впрягай и си гледай живота.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на Sarabi
    Тегли им една майна на всичките , които си мислят, че са интересни, когато се заяждат. Всеки има право да избира как да живее, как да се държи и какво да прави. Никой не е длъжен да харесва всички, нито всички са длъжни да харесват конкретен човек. Щом хората от класа не те кефят какво ти пука за мнението им и за това, което са ти казали ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако не можеш да се бориш с тях, бъди един от тях. Бъди си каквато си, но бъди и около съучениците си, за да не те игнорират. Нормално е една група да си прави бъзици с единиците, защото са по-слаби. Приобщиш ли се към тях, няма да те закачат. А и не приемай нещата толкова навътре, живей по-спокойно.

Ей, като почнете да се вживявате... Много се дразня на такива като теб! И класа ми е смотан, много при това, момчетата постоянно дразнят момичетата, ама само аз от целия клас не им се впрягах и ме оставиха. Сега ядосват само останалите. Накажи простака с мълчание дето има една дума. Не е нужно да показваш на хората, че си номер едно. Ако се чувстваш като номер едно е достатъчно само ти да си го знаеш, останалото е избиване на комплекси! Стегни се щото май хорицата от класа ти просто са купонджии хора, които се забавляват, а вие сте залюханите в случая!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Ей, като почнете да се вживявате... Много се дразня на такива като теб! И класа ми е смотан, много при това, момчетата постоянно дразнят момичетата, ама само аз от целия клас не им се впрягах и ме оставиха. Сега ядосват само останалите. Накажи простака с мълчание дето има една дума. Не е нужно да показваш на хората, че си номер едно. Ако се чувстваш като номер едно е достатъчно само ти да си го знаеш, останалото е избиване на комплекси! Стегни се щото май хорицата от класа ти просто са купонджии хора, които се забавляват, а вие сте залюханите в случая!
    Те птосто са тъпи и се лигавят .. Днес една ми каза Мастия защото само а зот цлеяи клас имах 5.50 на диктовка по АЕ..... А не сме смята м за сдухана и комплексарка защото когато с ъм с прияятели и хора сре д котйо мие рпоявтно ставам просто адсакта ... ( лигавя се , купонявам си правя си кефа)

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Те птосто са тъпи и се лигавят .. Днес една ми каза Мастия защото само а зот цлеяи клас имах 5.50 на диктовка по АЕ..... А не сме смята м за сдухана и комплексарка защото когато с ъм с прияятели и хора сре д котйо мие рпоявтно ставам просто адсакта ... ( лигавя се , купонявам си правя си кефа)
    Ами няма начин навсякъде има такива комплексари..но явна в твоя клас са в повече..На всични ни е познато "Ауе зубар"като имаш 6 ..еми тва го казват от завист ..Не мога да разбера за кво им се хващаш на простия акъл?! ..Накажи простака с мълчание.. и аз съм от СТЗ и знам що за хора има в Васил Левски..чудя се ти какво правиш там ..И във МГ има паралелка с биология щом си решила да се занимаваш с това трябваше да пробваш и там ..

@halino0r Там отидох да уча , защото учителката ми по биология има докторкса степен и също останалите учители са добри ( такива отзиви съм чувала то часните ми учители и от познати ) А не отидох в МГ-то защото 1-во мие много далеч и 2-ро мноого народ пред мен е ревал от тва даскало ... Не че не ми стигаше бала за дури угулища просто исках там ( ако има значеие имах 5,107 по бел и 4.071 по мат )

@halino0r Там отидох да уча , защото учителката ми по биология има докторкса степен и също останалите учители са добри ( такива отзиви съм чувала то часните ми учители и от познати ) А не отидох в МГ-то защото 1-во мие много далеч и 2-ро мноого народ пред мен е ревал от тва даскало ... Не че не ми стигаше бала за дури угулища просто исках там ( ако има значеие имах 5,107 по бел и 4.071 по мат )
    Ами гледай си ученето и приятелите и не се занимавай с някви простаци ..За училщето се очудих защото не чувам добри отзиви от него ..но щом така си решила ..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Мноо хора я предупреждаваха че там е шит ма кво да говоря 1-7 клас училището няма равно ама 8-12 е бардак...дето нищо няа да научи ми и по-зле може да стане....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

@halino0r И аз съмчувала за някой параллки лоши отзиви , но за определни учители който ме интересуват и някой паралелки съм чувала добри неща..

Re: Трябва ми спешно съветче.

ами аз ще те цитирам..
    не им се впрягам толкова, да ги сложа на място и да им покажа кой е номер 1 ...
    П.П.Само не ги бий

Хах макар че ми се иска да набия някой хора не мис е знаимава с простаци ...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Трябва дори да ти е смешно ти ще си лекар, а те цял живот ще са в тежест за самите себе си. Не им се впрягай на келешчетата \/
    Eventful past is everclear.

Игнорирай ги ..Това е ..Кво ти пука каккво говорят "Тегли им една майна "..Освен ако не ти пука за мнението им.. \/

Да се похваля ..... Сближавам се тези дни с 4 момичета от класа , който са различни от другите и стават като характери ... А и вече реших селед като видях една приятелка , която учи в МГ-то която е със ъсщата специалност там , че ако вече не мога да издържам там ще се преместя ....

Да се похваля ..... Сближавам се тези дни с 4 момичета от класа , който са различни от другите и стават като характери ... А и вече реших селед като видях една приятелка , която учи в МГ-то която е със ъсщата специалност там , че ако вече не мога да издържам там ще се преместя ....
    \/ Продължавай в същия дух ..

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Така те искам.
    Eventful past is everclear.

Тая курвета днеска много яко ме издразни .... Понеже се закчахме с едно момче от съседния клас ( с което се познаваме от 8/9 години ) и той ми хвана крака и паднах и падна смях и аз сама си се смеех ... И тая после ми вика , че съм мастия . Най- добрата ми рпяителка от калса каза " Не е мастия " И аз въщо й казвам че не съм тая продължава " Мастия си и за 10 ".. Баси мн ме издразни и в понедленик ако почне пак да ми се птваря вече ще я сложа на ямсто както трябва .. пък ко тръгне да ми звани да се прави на връзкарка ще й се стъжни , защото само с 1 позваняване на брат ми и още няколко от негова страна става лошо ....

Тая курвета днеска много яко ме издразни .... Понеже се закчахме с едно момче от съседния клас ( с което се познаваме от 8/9 години ) и той ми хвана крака и паднах и падна смях и аз сама си се смеех ... И тая после ми вика , че съм мастия . Най- добрата ми рпяителка от калса каза " Не е мастия " И аз въщо й казвам че не съм тая продължава " Мастия си и за 10 ".. Баси мн ме издразни и в понедленик ако почне пак да ми се птваря вече ще я сложа на ямсто както трябва .. пък ко тръгне да ми звани да се прави на връзкарка ще й се стъжни , защото само с 1 позваняване на брат ми и още няколко от негова страна става лошо ....
    хахаха ВрЪсКаРкъЪ Като почнат някви лигли ейтаи много ма нервят.Те пойчето си изяждат боя накрая ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Викаш брат си за момиче...ОМГ :Д викни някой от наще момичета...да изпотроши нея и хората...ивето примерно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Викаш брат си за момиче...ОМГ :Д викни някой от наще момичета...да изпотроши нея и хората...ивето примерно
    Първо й нямам номера на Ивето и второ не я пзоанвам толквао добре че да я викам за нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си