- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо мазо?
Какво мислите за това и пи е Любопитно защо толкова много жени не го харесват!?
Ей, и ти да пуснеш една хубава тема![]()
Та, не бих казала, че съм голяма привърженичка на садо-мазото. Падам си по други аспекти на БДСМ (Bondage, Discipline/Domination, Sadism, Masohism - превод в ефир). От 9 месеца съм в такава връзка. Падам си по връзване, пляскане по дупето, age play, kitty play, унижения..![]()
Ъъъъ..не мерси ..не ми харесва тфа усещане..не съм пробвала и немисля ...просто не се виждам да налагам приятеля ми яко с камшикособено пък да му хареса
![]()
Много мразя, когато някой, който не е компетентен по въпроса и няма опит, да се изказва изключително негативно.. Биенето с камшик е едно от 9827498324892 неща, които се причисляват към тази алтернативна сексуалност.Първоначално написано от MrS.bEpS
az sum za sado mazaoto6ans da nabie6 priqtelkata ti bez da te skusa
![]()
ами....само за белезниците да....иначе камшици и т.н не са по моя вкус![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ne blagodarq..Tfa vuob6te ne mi dopada![]()
Ами да харесва ми,ако за садо-мазо се приема силничко щляпане по дупето,по-силни захапвания,дращене,връзван е и такива ми ти работи.
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Не ми допада да практикувам такива неща!!! Но като идея не е лошо стига да си по-разкрепостен!!!![]()
Masohism..? =D> Аз съм с предпочитания като твойте..Първоначално написано от bebe_zaiche
![]()
hahahПървоначално написано от eraser_9
po temata - ne e to4no moq stil v sexa i ne sme navlezli iz debrite na sado mazoto , no ... znae6 li kakvo 6te ti servira gadjoka nqkoi den![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
... И обратнотоПървоначално написано от eraser_9
![]()
По това и аз си падам и то много. Обичам да ме пляскат /без да прекаляват, разбира се, зависи и как го правят и колко съм възбудена/ и много обичам да ме връзват и да връзвам /с белезници е глупаво и гадно, пак с колан е изпробвано много приятно и го няма елементът на нагласеността/...но бати Куенч казва, че съм напълно нормална сексуално .Първоначално написано от bebe_zaiche
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Подкрепям Куенч :Р Инак за пляскането - направено както трябва... Ммммм.. :> Мен утре това ме чака, яппараааа!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Меко казано обожавам да ме връзват...
Ама не с белезници, просто няма в наличност... (:
И честно казано предпочитам аз да съм връзвана от колкото да връзвам...
Но до тук, разни неща като пляскане не са ми по вкуса...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Жена съм и го харесвам!
[size=7][b][u]fosse cos
Обичаааммм !!!!![]()
Ама повече садото от колкото мазото
Така де, обичам да връзвам, да хапя, да дера, ммм горко му на мъжо
I'M COMMING!!!!!
хах, аз пък мноо обичам да връзвам и да ме връзват х) особено с едни такива сатенени връвчици са май ... и някъде у нас имах камшик, ама честно казано никога не съм го използвала, обаче мноо яко плющи![]()